Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość roztargniona :(

zakochalam sie w starszym o 8 lat chlopaku..

Polecane posty

Hej , mam taki problem :( ja mam 17 lat a on 25 .. zakochalam sie w nim :( gram w klubie siatkarskim i on tez tam gra bardzo kocha siatkowke tak jak ja i czasem jak piszemy to fajnie sie dogadujemy...a on ostatnio jak troche wypil to powiedzial , ze pewnego dnia stwierdzil, ze moglby sie we mnie zakochac i ze nie powiedzial by mi tego bez alkoholu bo by sie wstydzil .. i mowil ze jestem fajna dziewczyna,inteligentna i ze mu sie podobam(a wlasciwie pisal bo to byla rozmowa na gg) i pisalismy ze soba cala noc..jakies 6 godz.. a on pozniej mowil ze to jest skomplikowane bo boi sie roznicy wieku..nie wiem co zrobic :( nie moge przestac o nim myslec...i nie wiem czy to co powiedzial po tych kilku piwach bylo na serio : ( bo na nastepny dzien juz tego tematu nie kontynuowal ,i pisalismy do siebie normalnie jak zawsze... prosze pomozcie : (

nikt nie pomoze :( ?

Gość ciaglemuszejesccc
Duza przepasc wiekowa.

no...ale jak czytalam to wiele osob ma tez wieksze roznice wiekowe np. o 15-20 lat , nie wiem czy on to mowil serio czy tak tylko jak wypil :\

Gość ciaglemuszejesccc
pewnie, ze sa wieksze roznice wieku. Chodzi o to, ze jakbys Ty miala 23 lata a on 31 to by nie bylo problemu. Ty jestes dzieckiem. Dzieckiem dzieckiem dzieckiem a on facetem. Oczywiscie, ze taki zwiazek ma szanse. Jesli w niego wejdziesz to nie mozesz dac sie zdominowac. Nie wiem jaki masz stosunek no do seksku ale musisz sie liczyc z tym, ze chlopak moze napierac. Musisz wyczuc czy nie jestes dla niego tylko sliczna fajna dziewczyna, czy naprawde sie w Tobie zakochal i ewentualnie Cie pokocha. To jest spora roznica - Ty jestes uczennica on zapewne pracuje. Jest mozliwy taki zwiazek ale mysle, ze najpierw lepiej sie posprawdzac na stopie kolezenskiej, przyjacielskiej

7 lat to duża przepaśc wiekowa? Między mna a moim partnerem jest 11 lat różnicy. Porozmawiaj z nim...

no wlasnie..jesli chodzi o seks to kiedys o tym z nim pisalam i mowil ze to tylko dodatek dla niego,fajny,ale dodatek i ze nie na tym polega zwiazek ..wydaje mi sie ze chcialby sprobowac..ja tez bym chciala ale chcialabym tez nie zwracac uwagi na to co ludzie gadaja...bo wiem ze nie mam jeszcze nawet 18lat ... a on jest dorosly,dojrzaly.. ale nie wiem nawet jak cokolwiek zaczac : ( nie mam odwagi.. ehh..ta cholerna niesmialosc :(

Gość fotel
moja żona jest młodsza o 8 lat.poznałem ją jak miała 19 lat.

Haadia ,wiem .. powinnam z nim porozmawiac ale boje sie :( ze mnie wysmieje lub zniszcze to co jest teraz... i ze juz w ogole nie bedziemy sie do siebie odzywac : (

fotel , i to Ty chciales rozpaczac ten zwiazek ? czy to ona zrobila pierwszy krok ?

Gość guanitka
trudno powiedziec. ja byłam związana z 10 lat starszym facetem, poznaliśmy się właśnie gdy miałam 17 lat. byłam z nim 3 lata i ta różnica wieku nie przeszkadzała aż tak bardzo... do czasu.

Gość fotel
raczej ja. a ona wcześniej była zakochana w chłopaku 11 lat starszym.

ehh dominik pisalam ci ze to nie chodzi o to, znam go juz troche i wiem ze nie chodzi mu tylko o jedno.. fotel ..to chyba poczekam..moze on tez zrobi kiedys pierwszy krok :(

dominik1000, zakladam ze nie masz dziewczyny skoro tak bys sobie "pobzykal" ahh chlopacy ...

ale ja nie ide na seks, chodzi mi o powazny zwiazek..nie taki zeby sie "pokazac" albo zeby "pobzykac" on zreszta by tego nie zrobil i poczekalby nie nalegal ani nie naciskal bo to jest taki porzadny fajny chlopak :) kurcze ... a jak sie facet napije to bredzi czy mowi prawde :/ ? bo juz nie wiem co myslec :(

JA nie zwiazalbym się z tak młoda dziewczyną. Po pierwsze 25 latek to już dorosły facet, pracuje, zarabia na życie, a taka mloda laska to jeszcze w ogole nie zasmakowała doroslego życia, ma przed sobą szkole, studia itd. Po drugie nie ma żadnych szans że będziesz mu wierna. Wiadomo mloda dupa jak zakosztuje pierwszys raz seksu to później ją ciekawość zeżre jak jest z innymi i zdradzi na 100%. Ale jako mlode cialko do zabawy to jesteś idealną kandydatką.

nie zdradze ! jesli juz kogos kocham to jestem wierna tylko jemu a nie ..stawiasz wszystkie dziewczyny na jedna karte, moze i jestem mloda ale jestem rozsadna i dojrzala psychicznie . A ze szkola nie bedzie problemu poniewaz wyjezdzam do szkoly siatkarskiej do innego miasta i wtedy moglibysmy wynajac jakis pokoj razem.. to ze mloda "d***a " to nie znaczy ze puszczalska i nie wierna zrozum ...

to widocznie jakaś niedojrzała jesteś :) ja mając 16 lat chodziłam z 23latkiem. Fakt, niezbyt długo - echh, jednak ta różnica wieku :) ale naprawdę żadnej tragedii nie było. I on znał moich rodziców i ja jego. Albo jesteś strasznie niedojrzała, albo on ma Cię centralnie w dupie ;)

Czyli roznica wieku wam przeszkadzala ?

Gość blablbalablbalblbalbalablablab
Mąż jest ode mnie starszy o 6 lat, zaczęliśmy się spotykac jak miałam 15 lat.

martka nie jestem niedojrzala, a on nie ma mnie centralnie w D***e bo daje mi do zrozumienia ze mu na mnie zalezy...

Gość gość
Hej mam 18 lat..zakochałam się w mężczyźnie o 12 lat starszym ode mnie. . Kiedy sie spotykamy moglibyśmy rozmawiać ze sobą przez cały czas. Strasznie mi na nim zależy, ale niestety wyjeżdża do pracy zagranice , wraca tylko w wakacje i przez następny rok nie bd sie widzieć pozostaje tylko rozmawiać przez skypa.. warto czekać? a jeśli znajdzie tam drugą połówkę? co mam robić proszę poradźcie coś