Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tuy85

Jaką usłyszałyście najgorszą krytykę waszego wyglądu

Polecane posty

Gość ja usłyszałam ogólnie
ze jestem szkaradą

Gość tuy85
Masz przeciętną twarz Krzywy ryj Pasztet Szpetna Słaba jesteś wymieniać dalej? ;/

Gość hmmm sporo tego bylo
"moglabys miec cycki"

Gość ja wczoraj
usłyszałam :-) Szłam do domu wczoraj wieczorem..kiedy zobaczyłam że ktoś z klatki wychodzi.Zaczęłam biec by nie musieć barabanic na domofon ,bo moje dzieci zanim sie rusza otworzyć to można zamarznąć . Wychodziło 3 mężczyzn i jeden do drugiego powiedział "przytrzymaj drzwi dla tej babci " Mam 48 ..i małe dzieci ..więc nie zły szok ..

Gość Jungler 38,5
Ja słyszę, że mam: - pysk - nos jak huj - ale najwięcej komentarzy dotyczy mojego wieku, że jestem stara , mam 38,5 lat.

Gość brednie i tyle
"Takie cycki to najgorszy koszmar faceta" to było największą krytyką.

Gość ale faajna gra!
http://e-sim.org/lan.40255/ polska potrzebuje pomocy, za zarejestrowanie się z powyższego linku otrzymacie dodatkowe wsparcie na początku, ZAPRASZAM! :)

Gość kradziejkagwiazdek
dziewczyny jak tak was czytam to mi sie smutno zrobilo i zszokowalo mnie to z jakimi palantami sie zadawalyscie.. :( jak mogli tak powiedziec. A co do mn ie hmm ja na szczescie nigdy takiego (prosto w oczy przynajmniej) nie uslyszalam, ale osoba ktora kochalam kiedys dala mi aluzje, ze jemu sie podobaja dziewczyny (i tu wymienil kompletnie nie moj typ urody), wiem, mzoe miec swoj gust ale jak mogl tak powiedziec mi, swojej dziewczynie ktora mysli, ze ona podoba mu sie bardziej niz inne..

Gość kradziejkagwiazdek
brednie i tyle ale jemu chodzilo o to, ze masz male cycki? powiedzial to sam z siebie czy w zlosci i klotni? jak to bylo? no co za cham :/

Gość Anna Maria27.
kochanie jestes taka sliczna ale moglabys troszke schudnac tak z 10 kg bo twpja cipka wyglada w kazdych spodniach jak wielka bulka

muszę tu dać sprostowanie- mnie tym ,,komplementem" obdarowała koleżanka z pracy. jakby facet tak mi powiedział to nie chciałabym być w jego skórze

Gość sdvfdf
no to niezle wazysz jak 10 do zrzucenia na oko.

Gość tak mi powioedzial
masz jakas dziwnie duza cipke

ze mam twarz jak suka i ze zawsze robie mine jakbym z gory na kogos patrzyla, to dla mnie bylo najgorsze bo taka nie ejstem, jestem pozytywnie nastawona do ludzi, buzie mam bardziej jak dziecko, albo aniol a nie suka ;)

Gość Anna Maria27.
no mialam wtedy 18 lat i wazylam 85 kg i komplement podzialal bo dzis jest 50 od tamego czasu, a na mysl o tym sie usmiecham

Gość sdvfdf
przy jakim wzroscie?

Gość brednie i tyle
W sensie, że schudłam 35kg i z d/e zrobiło mi się b. Nie ma co ukrywać cycki mam dość paskudne. Mam duże brodawki, po kilka rozstępów i zero jędrności. Ale powiedział mi to facet, z którym byłam 3 lata. Fakt, że powiedział prawdę ale po 3 latach bycia ze mną i bardzo częstym, regularnym seksie.

czasem takie komplementy sa potrzebne, ja np po takim tekscie wzielam to tak do isebie ze jeszcze tego samego dnia przeszlam na diete, i choc pozniel przytylam sporo w ciazy to 6tyg po znow waga pokazala 50kg i to utrzymuje juz 3 lata bo tyle maja moje dzieci wiec w sumie ejstem mu wdzieczna ze otworzyl mi oczy na cos co wszyscy nazywali n ie ejst tak zle..

Gość kradziejkagwiazdek
brednie i tyle Heh ja mam prawie takie same piersi, tez rozmiar b, duze brodawki i kilka rozstepow i tez od 3 lat mam chlopaka. na razie nic nie mowi, ciekawa jestem czy tez kiedys takie cos uslysze. :( A w jakich okolicznosciach to powiedzial? To prostak.. dobrze,ze juz z nim nie jestes.

lol co tu sie dzieje zbiorowisko dziwolagow :D na masowce slyszalem ze jestem gruby zebym juz redukowal ale to nie bylo obrazliwe tak to od kolezanek ze mam slodkie spojrzenie, ze jestem slodziak, mam rozbrajajacy smiech i ze mam super brzuch i cialo tak to nic obrazliwego sobie nie przypominam

Gość pozdrawiam szwagiere
ja dzis powiedzialem szwagierce (21 lat) przy obiedzie u tesciow ze smierdzi jej z buzi i niech gada w inna strone. tesc sie zasmial a tesciowa wyjechała --- bo jak ona zeby myje raz na miesiac, szczoteczke to ma ta sama 3 lata a jak nowa. myslalme ze padne ze smiechu.

Gość brednie i tyle
Fakt był po 3 piwach. Ja akurat szłam nago z łazienki do pokoju bo brałam prysznic on tak z tym piwem siedział na kanapie i powiedział do poważnie z taką miną pełną politowania. NI muszę już chyba dodawać, że nigdy więcej mnie bez stanika nie zobaczył a byliśmy ze sobą jeszcze kilka miesięcy. W końcu zaczął mnie zdradzać - pewnie miała fajne cycki.

Gość i sie wyda
Kilka dni po porodzie usłyszałam,że nie mieszczę sie w swoją skórę:P

Gość Tu jest pseudonim
Ja usłyszałam, że jestem płaska, wyglądam jak facet - to w gimnazjum mam owłosione nogi jak małpa i wyglądam, jakbym się w ogóle nie czesała - w podstawówce. To wszystko usłyszałąm od dziewczyn.