Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tuy85

Jaką usłyszałyście najgorszą krytykę waszego wyglądu

Polecane posty

Gość kradziejkagwiazdek
brednie i tyle Moze to glupio zabrzmi, ale sprobuje tego sposobu... podobno facet po alkoholu jest bardzo szczery, ciekawe co powie. Zrobie dokladnie jak Ty, wyjde z lazienki nago.. A co do tego goscia to nie dziwie sie, ze po takim "komplemencie" mu sie juz bez stanika nie pokazalas, pewnosc siebie jest wtedy zerowa. i nawet gdyby 100razy przepraszal na trzezwo juz seks nie bylby ten sam co kiedys i bardzo dobrze postapilas zrywajac z tym draniem :) teraz wspolczucia dla jego nowej partnerki, niech sie z nim meczy

Gość kradziejkagwiazdek
A ja w podstawowce bylam po lekcjach regularnie bita pzrez klasowego huligana,za to, ze bylam gruba. A po latach jak mnie zobaczyl to chcial sie umowic...

Gość cospodobnego
W sumie...jedyne co usłyszałam złego na temat mojego wyglądu, to że mam okropne włosy. I w dodatku od kumpla (myślał, że się nie dowiem) Więcej negatywnych opinii usłyszałam stety/niestety o swoim charakterze. Że za mało się uśmiecham, za mało odzywam, za szybko i niewyraźnie mówię, nie potrafię walczyć o swoje...to prawda, dlatego od jakiegoś czasu walczę z tym. Na szczęście pozytywnych opinii zarówno o wyglądzie jak i charakterze też nie brakuje :)

agnieszko chyba cie kiedys dopadl nieprzyjemny zapach z ust co ? bo sie troche wpienilas co do zapachu z ust moze byc rowniez nieprzyjemny przez owrzodzenie ust np przez ranki afty

Gość brednie i tyle
To był kawał egoisty no ale go kochałam. Jeden taki tekst i ja już do końca życia stanika zdejmować przy facetach nie będę. Życie nie jest proste. Mam nadzieję, że Twój facet Cię naprawdę kocha i nie zachowa się jak ostatnia świnia.:)

ej ale to by sie zgadzalo ze na tym forum wiekszosc to brzydkie grube baby z kompleksami im sorry taka prawda i nie tylko ja tak kiedys mowilem i sadzilem jednak to prawda, nie mowie ze wszystkie znam z tad 2 dziewczyny calkiem ladne, ale niestety wiekszosc....

Gość hiszpanska inkwizycyja
LordKoks...ales Ty zabawny:D

po tym co piszemy wnioskujesz jak wygladamy? mozesz ewentualnie wnioskowac jakie jestesmy, ale tez nie do konca bo to jest tylko forum w rzeczywistosci polowa z nas jest zamknieta, niesmiala na forum kazdy moze byc kim chce, mozna kreowac sobie tutaj postac bez zadnego problemu

Ja po tym co piszesz wnioskuje,ze jestes pustym,nadmuchanym gimgoownem.Mam racje? To,ze nie uslyszales nic przykrego,nie znaczy,ze nikt tak o Tobie nie mowi.

jaka? - jestes piekna - cudowana - fajna - wspaniała - inteligentna - tamta to kurwa :)

dla tego napisalem ze co nie co - moge wywnioskowac jak tu ktoras np pisze ze facet jej mowi ze mogla by 10 kg schudnac to chyba jasne ze chuda nie jest co do mnie moze pokaze fotke jak wygladam

"Ja po tym co piszesz wnioskuje,ze jestes pustym,nadmuchanym gimgoownem.Mam racje? To,ze nie uslyszales nic przykrego,nie znaczy,ze nikt tak o Tobie nie mowi." :D

_LordKoks : wiesz tu juz jeden pisal ze jego dziewczyna wazy 52kg przy wzroscie 168 i ze jest tlusta i powinna schudnac... takie jest wasze durne myslenie... najlepiej zeby laska miala czym oddychac i na czym siedziec a przy okazji powinna miec niedowage. IDIOTA proponuje isc z Twoimi przemysleniami do psychiatry!

Dziekuje za potwierdzenie przypuszczen.Ostatnia wypowiedz byla soczysta.Moj Ty Adonisie o zatrwazajacym intelekcie:D

z moimi przemysleniami o ho ho widze ze ugodzilo w twoja godnosc wiesz nie mam tak spaczonego ideau kobiety ale jezeli ktos mowi ze z 10 kg to watpie zeby to byla proporcja 160cm - 50kg czy 170 - 60 kg

Gość gemminius
'you look like shit today'

kiedys uslyszalam,ze mam wielka dupe-powiedzialam 'dzieki' hahaha a dawniej,ze jestem biala jak sciana-faktycznie bylam, i kilka razy ze mam zniszczone wlosy,ktore faktycznie niszczylam za malolata :D zawsze bardzo cierpialam jak takie cos slyszalam :D teraz jestem po 30,super cialo,skora,wlosy, i przede wszystkim zero kompleksow ;) jak sie komus nie podobam to mi wisi :P

chuj z proporcja moja znajoma ma 168cm, wazy 64kg a jest chuda jak cholera! moja siostra tak samo, 167cm, 63kg, kolana wystaja, kosci wystaja i co powiecie ze maja sie odchudzac? nie patrzy sie na wage ale na wyglad! jak kobieta ogolnie wyglada!

facet na oko rzucil 10kg pewnie gdyby laska tyle schudla by plakal ze jej z cyckow spadlo... a ty to tak doslownie bierzesz... zenua juz sie wieczor robi idz sie pakuj bo jutro gimbaza czeka!

nie zrozumialas mnie opanuj stres ;) mowilem ze gdyby przedstawiana przez kolezanke dziewczyna miala takie podobne proporcje to raczej facet by jej nie powiedzial ze ma schudnac 10 kg a ty hiszpanska, od kiedy jestem twoj ?