Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hdjkd

Dziwne zwyczaje konsumpcyjne wspollokatorki

Polecane posty

Gość hdjkd

Hej. Moja wspollokatorka dziwnie sie odzywia. Albo tak mi sie tylko wydaje, bo ja jem inaczej :) Na poczatku myslalam ze to jakas dieta, ale dzisiaj zrobila sobie czekolade na goraco, wiec chyba nie. Co o tym sadzicie? Podam Wam pare przykladow: salata + ogorek konserwowy, kiszony i swiezy, jablko, pomidor, smietana, tymianek - i wszystko byloby ok. , ale do tego jeszcze ser typu smierdziel, ser zolty wedzony, slonecznik, dynia i... rodzynki. Albo: gotowana brukselka + jajka na twardo. Albo: ogorek, jablko, rodzynki, piers z kurczaka, smietana, czosnek, sezam. Albo kawa: kawa + rodzynki + cynamon + (na zimno) bita smietana. Nie je chleba, ale potrafi wcinac ser jak bulke: gruby plaster sera, na to szynka, pomidor i oczywiscie posypane czyms dziwnym np. tym slonecznikiem albo pokrojone suszone sliwki...

Gość hjfgjhfj
normalnie, poprostu roznorodnie ja jem podobnie

Gość kazimiera sztuka
i dobrze a co cię?

Gość do wscipskiej
do dooopy tez jej zagladasz?

Gość hdjkd
Ciekawa jestem czy to dieta, a glupio mi spytac. no ale rodzynki z salata? tez jecie? :)

Gość hdjkd
Opanuj sie, Agnieszka. Ja gotowalam obiad w kuchni a ona robila salatke i pozyczylam jej pomidora. Przeciez widze jak gotuje. Tylko jeszcze nigdy nie widzialam zeby ktos tak jadl, a nie chce pytac czy jest na diecie bo sie jeszcze obrazi.

Gość hjfgjhfj
kiedys tez miala taka wspollokatorke ktora zagladala mi do talerza i komentowala wszystko, nawet to jak mieszkalam jajecznice na patelni ehhh... takiego mialam jej ochote zasadzić kopa w d.... e!

Gość hmmm sporo tego bylo
wcale mnie to wszystko nie dziwi - normalne przepisy u ciebie w domu pewnie tylko kartofle byly stad cie to dziwi

no ale takie to wrazenie na tobie zrobilo ze az musisz temat zakladac? nie uwazasz ze to troche wscibskie? zreszta ja tez mialam kilka wspollokatorek i jakos nie bylo czegos takiego ze sie obrazi albo cos moze to tez zalezy od osoby bo u mnie co mam na mysli to od razu na jezyku

Gość hdjkd
No pomysli sobie ze jest gruba jesli nie jest na diecie albo co. Brukselka z jajkem na twardo? Do tej pory najwiekszym hitem jest moja przyjaciolka wcinajaca chleb serem zoltym i dzememe truskawkowym

Dziwnie - nie dziwnie, po prostu inaczej. Może takie połączenia smaków jej odpowiadają? Zamiast się zastanawiać, zapytaj jej się o to. Powiedz, że zauważyłaś i to dla ciebie takie trochę dziwne, bo ty jesz inaczej. Nie sądzę żeby sie obraziła, bo i o co? A będzie temat do rozmowy ze współlokatorką.

Gość czekam na opinie....
to jest dziwne menu wg mnie. jakby do salatki z majonezem dodala powidlo sliwkowe to byloby dziwne...

Gość ech...........................
Aż sie wypowiem.. ja jem kiełbase i popijam mlekiem. Na powaznie i co ? Matka w domu sie za łeb trzymała. Ale mi to smakuje. Albo jajecznica z kukurydzą i inne takie.

Gość jada zdrowo
a ty pewnie wpierdalasz parowki z frytkami na obiad inna sprawa czy jej takie mixy smakuja.. ale jesli ktos lubi te skladniki osobno to raczej nie sa dla niego dziwne takie posilki..

dziwne wg ciebie, a co wg ciebie jest normalne? co okreslamy normalnoscia? to co ty uwazasz czy to co ja uwazam? tak dziewczynie smakuje, lubi, moze tak w domu jadla i nie ma co sie dziwic mam znajomych dla ktorych przysmakiem sa ziemniaki plus sledz w mleku. mnie bierze na wymioty jak o tym mysle a oni sie tym zajadaja co kto lubi ;)

Gość dorotayyyyyy
Normalnie ,jem podobnie.

Gość wiosna a ja taka przygnębiona
Normalne jedzenie. Do mięsa dodaje się śliwki, więc czemu do sałatek nie? Takich przepisów pełno w sieci. Ja na święta robiłam sałatkę z szynką, porem, serem żółtym, jajkiem i ananasem. Albo pizze w pizzeri też można zjeść z ananasem i co to takie dziwne?

Gość wiosna a ja taka przygnębiona
i nie rozumiem czemu do sałatki nie można wg Ciebie sera używać? Jedni wolą mozarelle, inni fetę a jeszcze inni jakiś pleśniowy i co?

Gość ech...........................
O wlasnie najlepsza pizza jaka jadlem :P Gdzieś z krakowa mi przywieźli. Duze krewetki z ananasem szynką i czymś zielonym. Jakieś wodorosty cos takiego. Moze to szpinak był??