Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ogrodniczka198309

Mój mąż ciągle kłamie

Polecane posty

Gość ogrodniczka198309

Mój mąż ciągle kłamie. I zawsze się tłumaczy, że albo zapomniał mi powiedzieć, albo że nie było kiedy (mimo, ze w ciągu dnia nawet nie odezwie się do mnie sam od siebie obojętnie na jaki temat), albo że bał się jak zareaguję. Zawsze o wszystkim dowiaduję się ostatnia. Co mnie bardzo boli, a boli tym bardziej, że pierwsza zazwyczaj wie moja teściowa, a ja dowiem się albo przez przypadek, albo jak sama wyszpieguję. Czuję się w takich sytuacjach jak idiotka. W dodatku jeśli już się dowiem o kłamstwach i chcę się dowiedzieć prawdy to ja jestem wtedy tylko winna, bo go sprawdzam. Wiem, ze nie powinnam sprawdzać, ale sprawdzam tylko wtedy kiedy mi cos nie pasuje i zawsze się dowiaduję prawdy która mnie dobija. Kilka razy jego kłamstwa dotyczyły finansów, to usłyszałam, ze to nie z moich pieniędzy, albo,ze nie mam o cos iewkurzac o to tylko pieniądze. Ostatnio nawet zdarzyło się, że skłamał w sprawie dotyczącej naszej córki i to jeszcze przy niej, nawet, gdy zaprzeczyła jego słowom. A chodziło tylko o wieczorną toaletę. Spytałam się czy tata ją umył, a ona, że nie. A mój maż dalej przy swoim, ze tak. Przykro mi się zrobiło, że nawet ojcu obojętne są takie sprawy. Nie wiem jak mam z nim postępować, bo mimo ,ze staram się tlumaczyc ze wole dowiedziec się pierwsza o wszystkim to od 5 lat ciagle slysze to samo: „ przecież staram ci się o wszystkim mówić. A ja mam już dość.

Gość kazimiera sztuka
nie chce mi sie czytać ale masz rację

Gość Patologiczne kłamstwo i tyle
Może bawi go i Twoją teściową za przeproszeniem robienie z Ciebie idiotki.

ja mam to samo, więc pewnie niedługo go zostawię. prośby i groźby nie pomagają. Nie chce być z człowiekiem który uważa że kłamstwo jest dobre na wszystko, a czasem kłamie w tak żałosnych sprawach ze zastanawiam się czy ten człowiek ma na prawdę tyle lat ile ma wpisane w dowodzie.

i właśnie najlepsze jest to, że jak mu wytknę kłamstwo i udowodnie że kłamie to obraca winę na mnie, albo sie obraża albo mówi, że sie czepiam. chyba zacznę stosować jego metodę

Gość sdfghjkl
bo sa osoby którym mozna powiedziec wszystko i sa takie którym lepiej nic nie mówic,ty nalezysz do tych drugich. I to Ty go zmuszasz do tych kłamstw,bo pewnie nie raz juz sie przejechal jak powiedział ci prawde.

Rób to samo. I najlepiej tak, zeby mogl bezczelnie Cie na tym przylapac. Facetow załatwia sie z ich wlasnej broni.

Gość gość
Moj facet chodzi po kryjomu na solarium i robi ze mnie idiotke,wpierajac mi ze nigdzie nie był,ostatnio az sie spalił-i oczywiscie twietdzil ze nigdzie nie byl- ze to cisnienie,znow kłotnia i jak zwylke jestem wariatka ktora sie czepia...juz nie mam sił.Czemu faceci maja nas za debilki i klamia w zywe oczy...