Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość green1xk3

kolczyk w wardze

Polecane posty

Gość green1xk3

Zrobiłam kolczyk w wardze 4 miesiące temu, ostatnio podrażniłam skórę blaszką wewnątrz wargi, po jakimś czasie pojawiło sie niewielkie uwypuklone zgrubienie..Nie wiem co to może być ..;/ Jakieś pomysły??

Gość sala
Niechybnie martwica albo tego rak !

musisz uważać. ja też miałam kolczyk w wardze i jak sie malowałam to czasem gdzieś tam się dostał podkład i to miejsce z kolczykiem tak właśnie puchnęło ale na drugi dzień to schodziło aż pewnego dnia sytuacja jak wyżej ale na drugi dzień nie zmniejszyło sie tylko trochę bardziej urosło. Myślę sobie jak 3 dnia będzie to samo to jadę do studia albo do lekarza. 3 dnia wstałam i wara była tak spuchnięta że nie było widać kolczyka. Poszłam do lekarki, skierowanie do chirurga, a on mi wziął szczypce i bez żadnego znieczulenia wyrwał mi ten kolczyk od wewnątrz, tzn przeciągnął mi przez dziurę to kulkę co jest po zewnętrznej stronie. Myślałam, że sie zesram z bólu, wiec idź do lekarza puki masz czas. no i poza tym mam bliznę

Gość green1xk3
Takie zgrubie pojawiło się jakos tydzień temu. Znajduje się bezpośrednio obok dziurki ale nie przeszkadza mi, ani nie powoduje tego, żebym nie mogła ruszyć kolczykiem, mimo tego troche sie martwie..:(

Gość fuuuu bleeee
jak mozna sie tak samemu w pelni swiadomosci okaleczyc