Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ehhhcojamamzrobic

Facet komentuje wyglad innych kobiet

Polecane posty

Gość ehhhcojamamzrobic

On komentuje zdjecia dziewczyn z ktorymi spotyka sie jego kumpel, dostaje je na maila i potrafi komentować np. "dobra, jest dobra!", albo mówi kumplowi żeby nagrywał swoją akcje łóżkową na kamerke. Dopytuje kolege "co to za nowa dziewczyna którą ma w znajomych" Poza tym zauwazyłam, że rozmawia na czacie z koleżankami, ogółem chyba gada z nimi dłużej niż ze mna w ciągu całego dnia. Czy facetowi w związku wypada w ogóle komentować w ten sposób inne dziewczyny? On twierdzi, że ja przesadzam. Coś mi tu śmierdzi. Mam go juz dość.

Gość kazimiera sztuka
wieśniak bez klasy

Gość No brawo brawo
nareszcie się o tym przekonałaś, ale czu dopiero teraz ? to oczywiste jakie ma podejście ten twój frajer... dzewczyno poszukaj sobie innego chłopaka i słuchaj starszej i doświadczonej kolezanki

Gość trele morele30
wiesz to wszystko i dalej z nim jestes? Zapewniam cie ze to nie jest normalne.

Gość ehhhcojamamzrobic
musze sie wziąć w garść właśnie napisałam LM i CV, chyba zaczne wszystko od nowa, wyprowadze sie bez słowa

Gość gdfhdhsf
lipa

Gość ehhhcojamamzrobic
:(

Gość jgjh
to jakis idiota

autorko zwiewaj od niego jak najprędzej! nie dosć, że jakaś niedorobiona kurwa z niego, to jeszcze rodzinę na bank ma patologiczną! Bo która matka wychowałaby dziecko na taką ścierę ... Powiedz mi, czy on ma normalną rodzinę? Jak wyglądają jego relacje z matka? no i kolegę też ma rodem z patologii. Swój do swego ciągnie. Naorawdę są faceci porządni, dobrze wychowani z normalnych rodzin - i takiego szukaj :) 🌻

Gość fgdgfhgh
6 lat zmarnowane, gdzie ty mialas oczy?

Gość ehhhcojamamzrobic
Rodziny idealnej nie ma, ale nie bede pisać na forum. Ja tez nie mam idealnej rodziny ale szacunek do drugiej ważnej mi osoby mam, natomiast on nie. Kolega, szkoda gadać, właśnie odeszła od niego dziewczyna.

Gość ehhhcojamamzrobic
wiem, wiem dokonale ile to czasu i mam poczucie, że był on zmarnowany, ja tak przyzwyczaiłam się do tego stanu "braku szacunku" do mnie, że dopiero obce mi osoby potrząsnęły mną i się ogarnęłam, późno ale dobre i to

Gość fgdgfhgh
ten koles to troglodyta umyslowo na poziomie gimazjum... ale skoro go kochasz to bądź z nim, w sumie tacy tez mają rodziny...

Gość ehhhcojamamzrobic
pal licho z miłością, skoro na nią nie zasługuje

ja jestem przekonana, że jego rodzina to jakaś masakra ;/ a z tym nagrywaniem seksu... pomyśl, a jesli Ciebie nagrywa i wymienia się tym z kolegami? i nie zatanawiaj się nad tym, że 6 lat... lepiej 6 lat niż 60, niz całe zmarnowane życie. wiesz, niektórzy poznają prawdziwą miłośc w wieku 40 lat... chyba lepiej się z nim teraz rozstać, kiedy nic was nie wiążę, niż gdybyście mieli dziecko, ślub... naprawdę jestem w szoku jaki debil z niego. Na pewno musisz się za niego wstydzić ...

Gość ehhhcojamamzrobic
Ja już wole nie zastanawiać się. Wątpie by cokolwiek nagrywał, ale mocny w gębie przy kolegach to on jest, ojj jest! Zapewne powie im, że zerwał ze mną bo go wk....am, nie przyznałby się nigdy, że dostał kopa w d...e albo nawalił. Zwykły śmierdziel, który większośc dnia spędzał na narzekaniu na mnie, drażnieniu mojego psa, wyszukiwaniu szpanerskich gadżetów na allegro, pierdzeniu przed komputerem i graniu w idiotyczne gry online na swoim mega 50calowym telewizorze który odbierał gorzej niż mój malutki 10letni tv. Biznessmen od siedmiu boleści, który wszystko zawdzięcza tylko sobie i dokonuje nidokonanego z palcem w d...pie! Gdyby mógł zrobic interes sprzedając bliska osobę, zapytałby tylko "czy można bez faktury?" Po prawie 6 latach nie stac go było nawet na konkretną deklaracje wobec mnie, nic poza "nie wiem", nie leżało w jego sferze decyzyjnej. Tak, tak właśnie myślę. Boże jak dobrze jest to wyrzucić siebie :D czuje się jakbym zrzuciła nadwagę

Gość memento casandro mori
Jako facet powiem Ci tak, on nie traktuje Cie poważnie. Ja moi znajomi koledzy ktorzy maja partnerki na stałe i mają plany zwiazane z nimi nie robia czegos takiego jak ten typ. Inne laski to sie komentuje jak sie chce skoku w bok albo zabawy. Pewnie ma posranych kumpli ktorzy maja na niego wiekszy wpływ i sie popisuje takich znam nawet ze swojego otoczenia. A te komentarze jego to tak jakby oceniał bydło albo konia po zebach dobre albo nie. Trzymaj sie od takich typów z daleka jesli jestes porządną kobieta, tacy najczęściej kończą w parze z dziwami albo bawią sie w sponsoring. Pewnie ma małą fujare i próbuje odreagować.

Gość memento casandro mori
Jako facet powiem Ci tak, on nie traktuje Cie poważnie. Ja moi znajomi koledzy ktorzy maja partnerki na stałe i mają plany zwiazane z nimi nie robia czegos takiego jak ten typ. Inne laski to sie komentuje jak sie chce skoku w bok albo zabawy. Pewnie ma posranych kumpli ktorzy maja na niego wiekszy wpływ i sie popisuje takich znam nawet ze swojego otoczenia. A te komentarze jego to tak jakby oceniał bydło albo konia po zebach dobre albo nie. Trzymaj sie od takich typów z daleka jesli jestes porządną kobieta, tacy najczęściej kończą w parze z dziwami albo bawią sie w sponsoring. Pewnie ma małą fujare i próbuje odreagować.