Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alicjan1919

lejkowata klatka piersiowa a stanik PROBLEM

Polecane posty

Gość alicjan1919

Witam, Moim problemem jest lejkowata klatka piersiowa i dobranie odpowiedniego stanika. Rozmiar moich piersi to A ale są one niesymetryczne tak jak przy tej dolegliwości i bardzo ciężko dobrac mi odpowiedni stanik ponieważ każdy obsuwa się do góry i odstaje. nie mogę nosic bluzek z dekoldem a bikini to koszmar. co mam zrobic i jak to ukryc? proszę o opinie :)

Gość fsdfdfdf f
nie nos stanika na ramiaczkach

Gość alicjan1919
wtedy już całkiem spadnie ;p

Gość minoua
zajrzyj na Forum LOBBY BIUŚCIASTYCH :) www.biusciaste.prv.pl

Gość minoua
tam ci pomogą. Ewentualnie zapytaj na www.malobiusciaste.prv.pl/

Gość saszeńka
Hej, ja mam ten sam problem, nie jestem w stanie dobrać stanika, przede wszystkim ciągle go czuję, przesuwa się, jest mi niewygodnie. Próbowałam z różnymi stanikami, mniejszym rozmiarem, który trzymałby piersi i nie odstawał przy schyleniu się. Byłabym wdzięczna za poradę!

Gość gość
Po pierwsze dobrze dobrany rozmiar, żeby obwód był odpowiednio ścisły (idź albo do brafitterki - adresy na Stanikowej Mapie - albo na forum Lobby Biuściastych). A potem popróbuj może różnych staników plunge (tu na razie nie podpowiem marki, bo dużo zależy od rozmiaru; generalnie dla każdej wielkości biustu dobre są Ewa Michalak, inne to już zależy). Dobrze chyba też, żeby mostek stanika nie był zbyt szeroki, ale to już zobaczysz po pierwszych przymiarkach.

Gość gość
jeśli macie jakieś pytania odnośnie szewskiej/lejkowatej klatki to chętnie odpowiem i doradzę. Sam kilka lat temu miałem ten problem i przeszedłem udaną operację ;) email: czxxcz@wp.pl