Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość młoda_0

zazdroszcze dziewczynom którym udało się schudnąć

Polecane posty

Gość młoda_0

dziewczyny tak Was zazdroszcze samozapracia w wytrzymaniu na diecie:( ja byłam okolo 3 tygodni- wiem krótko ale spadło mi tylko 2 kg;/ dlatego sie poddałam a jadłam tylko jajka chude wedliny, serki wiejskie i mleko odtłuszczone, warzywa, owoce, piers z kurczaka piekłam i rybke starałamsie pić duzo wody z cytrynką. najgorsze jest to że żołądek mi się w ogóle nie skurczył a naprawdę starałam się trzymać diety nie podjadać byłam silna tylko że przeważnie jadłam tylko 2-3 posiłki;/ straciłam wiare w siebie:( a do amerykańskiej podchodziłam 2 razy i wytrzymałam tylko 2 dni;/ jak byłam na diecie i myslałam ciagle że jestem to od razu w brzuchu mi burczało nawet jak byłam od razu po posiłku:( wiem jednym może wydawać sie to smieszne ale mi dosmiechu nie jest:(

ależ 2 kilo to dobry spadek powinno się chudnąc około kilograma tygodniowo oczywiście zakładam że masz z czego chudnąć

Gość ewfrg
Masz dobry wynik, ja po mcu wyrzeczen pol kilo

Gość viki.
Ja przestałam jeść w ogóle słodycze i nie jem po 18, robię tak od 3 stycznia i dużo osób zauważyło że schudłam i to dało mi motywację do dalszej "pracy" nad sobą. A Ty też szybko zgubiłaś te 2 kg, do lata na pewno schudła byś z 8 kg.

mysle, ze twoja dieta byla zbyt uboga, dlatego nie udalo ci sie zbyt dlugo wytrzymac. Dieta musi byc smaczna, nie mozna jesc samych jajek lub kapusty, bo na trzeci dzien nie bedziesz mogla na nie patrzec, nie mozna tez sie glodzic, bo po kilku dniach rzucisz sie na jedzenie. Aaa no i oczywiscie ruch :)

Gość młoda_0
niby 2 kg to dobrze ale jak czytam że dziewczyny pisza że w 2 tyg schudła 6 kg albo moja koleżanka od początku postu zrzuciłam 7 kg ona to tylko kawa czarna chude mięso i jajka i warzywa bez owoców i nabiału. no ruchu nie ma;/ czekam na pogodę żeby iść na rower

Gość młoda_0
ewfrg naprawde? o kurcze to w ogóle załamka viki. no nie jadłam też oczywiście słodyczy i tych zapychaczy i po 18starałam się nie jeśc chyba za dużo się naczytałam o tych dietach cud i dziewczynach które szybko chudły

Gość młoda_0
baska192837465 - czytałam a czytałam o amerykanskiej jakie cuda działa każda ma zalety i 100kcal i 1200kcal;/ niby każda...

Gość ewfrg
Podobno mam zrabany metabolizm, teraz zaczelam od nowa (tydzien) - mam czekac az sie ruszy. Podobno moze byc tak ze nie bede chudla pare mcy a pozniej bede szczuplec w oczach