Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Darjawm1

JAK WYGLADAC SEKSOWNIE?

Polecane posty

Gość Darjawm1

Tzn jak sie ubrac?zeby wygladac seksownie.jutro chce sie tak ubrac ale wogole nie wiem jak.prosze o pomoc.jestem wysoka 167wzrost i szczupla 52kg

Gość po byku wysoka
ja mam 167 i 51 kg a jestem taka o, predzej niska niz wysoka

Gość Darjawm1
Ja sie uwazam za wysoka.i wiekszosc osob tez uwaza ze jestem wysoka

Gość Darjawm1
Ktos moze sie wypowie w temacie=)

Gość ja pier*******
ty wysoka???/ to co ja mam powiedziec mam 182! to jest wysoki wzrost, ale bym chciala byc taka niska jak ty

Gość Darjawm1
Na randke ale ta randka po poludniu nie wieczorem nic wielkiego ale chcialabym sie ubrac seksownie ale bez przesady tylko nie wiem jak.mam 19lat

Gość maikon
strój ewy

Gość Darjawm1
Niska nie jestem moze w porownaniu do ciebie moze ci sie tak tylko wydawac

Gość MŁŁODA
obcisle czarne leginsy,szpilki,dopasowana bluzka tunika moze czerwona,skorzana czarna kurtka wlosy wyprostowane i mocniejszy makijaz oczu to mij sposob na sexi ubior ale tez zalezy co masz w szafie

Gość rtdtgdr
np tak : http://www.groszki.pl/groszki/56,111695,11450004,Nowosci_w_H_M,,2.html albo tak http://www.groszki.pl/groszki/56,111695,11450004,Nowosci_w_H_M,,4.html albo tak http://www.tally-weijl.com/pl/kolekcja/products/show/looks/look/look-11-8.html czyli rozpuszcozne zadbane wlosy , makijaz lekki oczu i np czerwona szminka, do tego buty na platformie i sukienka lub balerinki obcisle dzinsy i seksowna bluzeczka :)

Gość MŁŁODA
taki ubior to chyba nie na jutrzejsze warunki pogodowe.... raczej na lato a tu mamy pogode jesienno zimowa:/

Gość ide spac2
buhahah jezeli wszystkie twoje kolezanki maja 155 cm w kapeluszu a startujacy do ciebie faceci 170cm to pewnie moze ci sie wydawac, ze jestes wysoka .. :D

Gość Darjawm1
Ta opcja z leginsami czarnymi i tunika dobry pomysl.makijaz zrobie chyba lekki .sprobuje wyprostowac te wlosy..hm..a co myslicie o czarnych kozakach na nie wielkim obcasie?

Gość rtdtgdr
no to na to jakas skórzan kurtke czy cos o matko a co za roznica wysoka czy nie dajcie spokoj

Gość Darjawm1
No wlasnie a po za tym to nie o tym temat.ja uwazam sie za wysoka i tak sie czuje wiec tak jest=D

Gość Darjawm1
?

Gość anika28047
a ja mam 150 cm i jastem ,, filigranowa ,, ale dobry but - u mnie na obcasie , lub koturna , dobre jeansy - byle nie jasne , i biala bluzka top, moze taka ,, ludowa,, - na to czrna skora , zawsze super faceci to lubia - jest sexi ale nie wyzywajaco.

Gość fgdgfhgh
jestes sredniego wzorstu, wysoka to jest powyzej ok. 172 cm

Gość Darjawm1
No dobra to sredniego niech bedzie u mnie w domu same skrzaty poza mna hehe. Wiem bo sama nosze taka czarna kurteczke i tez mi sie podoba=)

Gość anika28047
a no i paznokcie , dlonie musza byc zadbane - i pamietajmy kobitki nie robimy opalenizny ciemnym pudrem --- blllleee

Gość Darjawm1
Pazury daje na czerwono

Gość anika28047
grzeczna dziewczynka - czerwony jest ok . co zakladasz ? wiesz ?

Gość Darjawm1
Czarne leginsy.kozaki na obcasie.bluzke obcsla taka dluzsza czerwona na to kurtke czarna skorzana wlosy prostuje lekki makijaz i te pazury na czerwono.myslisz ze bedzie ok?kurde dziwnie bd sie czula bo zawsze na sportowo sie ubieram heh ale to randka to lepiej chyba tak

Gość anika28047
mysle ze swietnie , a na sportowo to do parku . ja nie bardzo lubie . milej zabawy , mam nadzieje ze facet padnie z wrazenia .

Gość korzenica
odpowiednia i dopasowana bielizna to jest to. Z koleżanką zamówiamy z efeliny już jakiś czas, ale to nie jest tak, że bielizna wszystko za nas załatwi. Ja bardzo dużo poświęcam czasu na swój wygląd. Mimo, że jestem chuda bo ważę 60 kilo przy wzroście 175. Uważam na to co jem, bo mi zawsze się na cerze to odbija... Duże znaczenie też ma wsparcie bliskich.

Gość yzyrka
Bielizna fajna to podstawa jest. Powinna być nie tylko wygodna i elegancka, ale również dobra jakościowo. Odpada na pewno bielizna kupowana na bazarku. Ja ostatnio sprawiłam sobie takie cudeńka: http://www.hurtownia-rajstop.pl/category/bielizna-damska-figi - kilka sztuk plus oczywiście biustonosze. Wrażenia nieziemskie.

Gość gość
i to jest prosta droga do tego, aby o siebie dbać, zrozumcie to kochane panie