Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

terri

seksowne sukienki, wrocław

Polecane posty

Witam, szukam we Wrocku sklepu z fajnymi sukienkami, np. na impreze. Mam na myśli seksowne sukienki podkreślające nasze atuty a nie worki na ziemniaki. Dzisiaj zwiedziłam np. Magnolię i co....nic jedyne co znalazłam to właśnie te worki, nie wiem co to za moda weszła...Może wiecie gdzie we Wrocku można się seksownie ubrac?

Byłam w tym sklepie ale w Magnolli i szczerze mówiąc nic nie zwróciło mojej większej uwagi :( Szukam czegos w tym stylu: http://www.nikoletta.pl/i1090_Krotka_sukienka_z_cekinami_zlotymi_4957.html Ale boję się zamawiac ubrania przez internet, wole cos przymierzyc i zobaczyc jak lezy. Ale naprawde straciłam jakie kolwiek nadzieje po dzisiejszym szukaniu :(

Gość poyktioy
no to przeciez sa takie sukienki ja w dominikanskim widzialam ale konkretnej nazwy sklepu to ci nie podam

no to widze, że musze się do dominikańskiej przejechac, wiesz w sumie nie jechalam , bo podobne sklepy sa w magnolii...ale teraz to zrobilas mi nadzieje ze moze cos znajde :D

Gość poyktioy
porównaj w necie czy sa takie same sklepy bo pojedziesz na darmo a ja mam zajawke z zeszłego roku :Pale wydaje mi sie ze widzialam takie jak ostatnio bylam :D

Gość Atelier BLUE
Witam, wszystkie Panie zainteresowane nabyciem właściwej i wyjątkowej sukienki zapraszamy do umówienia się na dobór "tej jedynej" przy kawie i ciastku do nowego Atelier BLUE! :) W naszym atelier nie ma miejsca na przypadkowe, rozpadające się po jednym wyjściu kreacje. Własnoręcznie szyte przez projektantów kolekcje są gwarancją jakości, niepowtarzalności wzoru i unikatowości. http://www.atelierblue.pl/ Pozdrawiamy serdecznie wszystkie Kobiety Atelier BLUE