Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ksenia.........

jestem nieszczęśliwa z mężem a on tego nie rozumie

Polecane posty

Gość Ksenia.........

nie dociera to do niego , już prawie od samego początku nam się nie układało głównie przez jego charakter , zazdrość i to że jest cholernie agresywny , ostatnio poznałam fajnego faceta ale do niczego między nami nie doszło , bardzo mi się spodobał ale nic z tego powiedziałam mojemu mężowi że nie powinniśmy tego dalej ciągnąć to się wściekł potem dowiedział się o tym facecie strasznie go pobił on nie złożył doniesienia na policje i chciał się dalej spotykać ale ja nie mogę boję się o niego o sobie już nie wspominam nie wiem co z nim zrobić czy ja już nigdy nie będę szczęśliwa , doradźcie coś bo już mi sił brakuje tak bardzo mi się ten facet podobał a teraz nici z tego , mam dopiero 22 lata.

Gość fotel
oczywiście pochodzisz z prowincjonalnej patologicznej rodziny.

Gość Ksenia.........
co , nie nie pochodzę z takiej rodziny

Gość Ksenia.........
no bo nie wiem jak by to napisać on jest trochę popaprany i szczerze powiedziawszy boję się go , zresztą on mi nie pozwoli odejść próbowałam już i nic z tego nie wyszło

Gość głupia jesteś i tyle
głupia jesteś i tyle

Gość głupia jesteś i tyle
głupia i popaprana tkwi w jekimś chorym związku i jeszcze opowiada mężowi o randkach z gachem

No faktycznie skoro wiedziałaś jaki jest to po co mówiłaś mu o tym drugim..?

Gość ddddddddddddddddddddddddddddd
do czego kobiecie 22letnie potrzebny maz??

Gość El Doopa
Debili nigdy nie brakowało.

Gość nie moze być na kotie?
A co się wydarzyło pomiędzy czasem, kiedy poznałaś swego obecnego męża a czasem, w którym zmieniłaś zdanie o nim? Ciekawy przypadek.

Gość Ksenia.........
no co wy zwariowaliście myślicie że ja mu powiedziałam sam się dowiedział , nie wiem jak ale się dowiedział znając go i jego znajomych to nie było ciężkie ,

Gość Ksenia.........
zanim wyszłam za niego nie pokazywał po sobie jaki jest naprawdę a jakieś 4 miesiące po ślubie zaczęło się jego charakter i zachowanie jest nie do wytrzymania

I przestań wmawiać sobie jaki to on jest zły i co ci zrobi jak odejdziesz

Gość Ksenia.........
3 lata prawie no chciałabym go zostawić ale nie mogę boję się go już raz próbowałam to wpadł w szał i musiałam jechać do szpitala nie będę tu wypisywała jak on reaguje jak coś jest nie po jego myśli

Dziecko to szczęście ale z kimś kogo kochasz i przy kim czujesz się bezpieczna a nie z jakimś furiatem

Gość Ksenia.........
uwierz mi ja sobie nie wmawiam ja to wiem

Gość Ksenia.........
ani ja ani on nie chcemy na razie dzieci , ja w ogóle z nim bym nie chciał ., idiota wszystko mi niszczy , całe życie mi rujnuje

Gość up & down
typowa młoda i głupia laska z syndromem uzależnienia od kata? Jest masa sposobów...Cnetrum pomocy rodzinie, centrum informacji kryzysowej, mops, policja, rodzina, info w necie itd tylko trzeba chceć i zmiażdżyć strach. Inaczej przegrasz życie. Boże dlaczego rodzice tych dzieci są takimi sadystami, że je tak wychowują? Sterylizacja dla debili:(

Narzekasz a dalej w tym tkwisz,chcieć dziecka a mieć dziecko to dwie różne sprawy

Gość Ksenia.........
Zostaw go łatwo powiedzieć. W łóżku jest tak niesamowity że nie wyobrażam sobie życia bez jego maczugi.

Gość Ksenia.........
nie w ciąże nie zajdę tabletki i prezerwatywa więc nie ma takiej opcji wiem że to narzekanie ale musiałam się gdzieś wygadać , tkwię w sytuacji bez wyjścia

Gość Ksenia.........
20:49 ktos inny pisał

Gość Ksenia.........
20:50 Ktoś inny pisał.

Gość nie moze być na kotie?
Chcesz mi powiedzieć, że przez 4 lata nie okazał prawdziwych uczuć (twarzy). Chyba ściemniasz, albo byłaś zakochana tak, że tego nie dostrzegałaś?! Poza tym ważne jest też jaki był wasz status majątkowy przed małżeństwem, bo zdarza się tak, że młoda lala leci na przypakowanego, dobrze radzącego sobie w życiu mięśniaka a potem ten właśnie mięśniak rości sobie prawo do lali, którą wyhodował. Nie wiem jak jest u was, ale co ci w nim imponowało kiedyś?