Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

katarakta21

gęsty śluz z pochwy

Polecane posty

hej, trochę sie martwię, bo ostatnio z pochwy wydziela mi się gęsty biały śluz... nie ma zapachu, nic nie piecze, ani nic. Zastanawiam się tylko czy w takim wypadku naprawdę konieczna jest wizyta u ginekologa? Bo narazie wolałabym jej uniknąć...

Gość ulala ;p
a miałaś już miesiączkę ??

Gość jo tyz
ja też taki mam ale tylko w dni płodne ........

Gość ulala ;p
to wszystko jest w porządku, ja też taki mam przed okresem.

ja też taki mam w drugiej fazie cyklu także wszystko jest ok :) wtedy co prawda jest większa skłonnośc do infekcji (ja tam na wszelki wypadek łykam lacibios fem), ale jak nic nie swędzi i śluz nie jest grudkowaty to zapewne normalny, niepłodny śluz i już :)

Gość fiona125
a co może oznaczać jeżeli śluz jest grudkowaty?

Gość agula8
jak jest biały i grudkowaty, albo przypomina konsystencją serek-to zwykle objaw grzybicy. Ja miałam przy tym jeszcze swędzenie/pieczenie. Wtedy na noc zakładam lactovaginal i stosuję clotrimzolum krem.Jak nie przechodzi po kilku dniach to umawiam się do lekarza...

Gość agiew
Powinnaś zacząć dokładniej przyglądać się swoim cyklom. Odpowiednie objawy będziesz mogła przypisać do poszczególnych faz cyklu. Łatwiej wtedy wychwycić anomalię. Ja mam taki śluz kiedy mam dni płodne. Łatwo je określisz np przy pomocy mikroskopu owulacyjnego. Są różne np afrodyta