Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kasia Warszawa

Bieganie w Warszawie.Kto ze mną?

Polecane posty

kurde nie wiem może powinnaś iść właśnie tam gdzie chcesz biegać i się rozejrzeć może już ktoś tam biega i wiesz zapoznać się albo nie masz jakieś koleżanki w wawie ??

Gość KobietaWawaMarian
Proponuję moją metodę ...zaczajasz się w kszaczorach i czekasz na jakąś nadbiegającą kobietę ...gdy Cię mija wyskakujesz i krzyczysz ile sił "Pooooooooooobiegaaaaaaajmyyyyyy razem, proszę, proszę, proszę !!!!!". Musisz być jednak dobrze przygotowana kondycyjnie, bo zauważyłem, że kobiety preferują sprint ... hmmm nie wiem dlaczego ...

Gość KobietaWawaMarian
Jak Ty z Jezusem już gadasz to nie najlepiej wróży... oj nie najlepiej

Gość KobietaWawaMarian
Dobra dziewuchy, bez jaj, pora iść spać, bo ja już nie daję rady ... :P a nie mogę Was zostawić samych sobie, bo zacznie się kłótnia o to która będzie ze mną biegać a raczej przede mną uciekać. To jest sport ekstremalny i ostrzegam... wciąga :P

Gość KobietaWawaMarian
Nie mogę pić tyle kawy, bo to podnosi ciśnienie a jak ciśnienie krwi ulokuje się w takim miejscu w jakim nie powinno to samo bieganie na jego hmmmm... opadnięcie nie pomoże :P

Gość KobietaWawaMarian
Cooooooo nie zna, jakie nie zna ...a spróbuj tylko powiedzieć, że nie znasz :P! Niieeeeee po to tyle czasu zmarnowałem, żebyś teraz....

Generalnie dopiero zaczynam życie tu. Znam jedna dziewczynę, sympatyczna laska, ale generalnie brzydzi się sportem. Za chodzeniem nie przepada, na słowo "pobiegajmy" blednie :) Fajnie byłoby mieć sympatyczne kółko aktywnych babek, co? Ty biegasz?

Gość KobietaWawaMarian
Oooooo tak, zgadzam się w 100%. Fajnie byłoby mieć sympatyczne kółko aktywnych babek...

wiesz zależ latem i wiosną zazwyczaj biegam ale w zimie lub jesienią ciężko z tym potem żałuje bo na nowo muszę kondycję wyrabiać ale jestem zbyt leniwa w zimie

Gość KobietaWawaMarian
Muszę przyznać Kaśka...wiesz co dobre :)

Gość KobietaWawaMarian
Ja mam świra na punkcie moich mięśni, ciągle o nich myślę ...kocham je tak bardzo, że aby było im ciepło chronię je naturalna warstwą tłuszczyku w zimie a latem chronię przed katabolizmem. Jestem niczym gepard...potrafię czekać godzinami w krzakach, by zaatakować, mój bieg jest krótki lecz bardzo dynamiczny, żadna jeszcze nie uciekła ...

I love, jak myślisz, co kieruje takimi ludźmi jak Marian? Nuda, złośliwość? Cały czas stara się bardzo, więc może mu ustąpimy i zmienimy temat na: co go gryzie? :):)

Gość KobietaWawaMarian
Niestety nie zrobiłem, jadę na "sucho", nie wiem ile jeszcze dam radę ... to poważny test dla mojego organizmu, kto to widział nie spać o tej porze...

Gość KobietaWawaMarian
"Co gryzie Mariana Grape'a" :D

hahha może i to dobry pomysł nasz gepard próbuje być śmieszny czasem mu to wychodzi , mi się wydaje że to nie złośliwość on potrzebuje by ktoś się nim zainteresował wiesz w domu tego nie ma a tu może pisać ile chce

Hahahaha, no tak Wiemy, że jest dobrze wyedukowany. Ta nienaganna ortografia, te bezbłędnie postawione przecinki, ten polot, hmmmmmmm....