Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość m,hngbfvdbfgn

TAK KOCHAM JA

Polecane posty

Gość m,hngbfvdbfgn

etap I - obczajam temat etap II - nawijka etap III - tak robie coby suke do siebie przekonać etap IV - robienie seksu i nawijka z jej jareckimi etap V - robienie seksu i pomaganie jej albo jej jareckim etap VI - suka jest karana i oddaje wszystkie fanty albo sieke - po cenie z allegro.pl - bo to jest uczciwe później pan kocha inną szmate bardzo i z nią się buja i ją szanuje bardzo.

Gość psiryj1234567890
co? bo nie rozumiem

Gość m,hngbfvdbfgn
ale co jest nie jasne w temacie ???.

Gość m,hngbfvdbfgn
dodam - jest ubaw największy wtedy jak szmata jest bardzo zabujana i muzguje se że ja będę z nią. i wtedy jak ja ją karze - to ta suka płacze zawsze i jest jej zawsze bardzo przykro. zawsze tak jest. i wtedy ubaw jest największy i satysfakcja dla pana że ponizył te kurwy

Gość jesteś totalnym zbokiem,
na leczenie już chyba za póżno. Pewnie na kims się zawiodłeś ze tak an głowę ci poszło. Szkoda mi cie, ale jak widzę porzucone kundle to też zal

Gość m,hngbfvdbfgn
tak - zawiodłem się bardzo na mojej jareckiej że mnie urodziła ta suka.

Gość m,hngbfvdbfgn
dodam - pan nie jest psem - ni chuja - ja karałem psy - G tej suki dał głowe w piach bo przyswoił z młotka a K tej suki - taki york malińkij - był polany podpalkiem do grilla i się jarał tak smiesznie. tak - wtedy były ubaw bo bardzo go bolało i skrzeczał chuj i piszczał aż zdechł a zdychal tak z godzine ok.