Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gfgfgfgfgfgfgf12345

niczego nie czuję podczas seksu

Polecane posty

Gość gfgfgfgfgfgfgf12345

witam zaczęliśmy z chłopakiem uprawiać seks jakoś pół roku temu. robimy to sporadycznie. raz na miesiąc może, bo nie mamy własnego mieszkania. podczas seksu NIC nie czuję- ani bólu, ani przyjemności. orgazmy osiągam tylko przez "palcówkę"... trochę to przygnębiające, bo chciałabym poczuć orgazm pochwowy. czytałam, że mogę być tym typem kobiet, które tego orgazmu po prostu nie osiągają, ale ... nie chce mi się w to wierzyć : / co wy na to?

potrzebujesz partnera z wielkim zylastym sprzetem:] np mnie:P satysfakcja gwarantowana:P

Gość gfgfgfgfgfgfgf12345
przekomiczne

no ale ja powaznie pisze, moze nie jestes dopasowana z Twoim partnerem wielkością narządów

Gość gfgfgfgfgfgfgf12345
no nie wiem, nawet jak tam włożę palca, to nic nie czuję : / mogłabym się w środku podrapać i niczego bym nie odczuła : /

Gość Lolita6
Ja też tak miałam i co zrobiłam z=mieniłam partnera i nie chodziło o rozmiar penisa ale jakość sexu.

Gość gfgfgfgfgfgfgf12345
co masz na myśli pisząc "jakość seksu"? ruchy nie te??

Gość gfgfgfgfgfgfgf12345
ooo no dokładnie tak mam- pierwsze włożenie- miłe uczucie, a po paru ruchach... nic

Gość Pomocna93
Niektóre kobiety przeżywają orgazm jedynie kiedy stymuluje sie jej łechtaczke a drugie również kiedy penis jest w pochwie . Jest orgazm łechtaczkowy i pochwowy . Może należysz do tych które czerpią przyjemność tylko poprzez stymulacje łechtaczki

Gość gfgfgfgfgfgfgf12345
na to wygląda heh no nic, dzięki za pomoc.

Gość vdfvfb
daję korepetycje z seksu, możliwość zwrotu kasy za reklamację

Gość Pomocna93
heheh korepetycje z seksu . A ja pomagam w wolnym czasie na forum kobitką i mężczyzną w życiu seksualny

Gość ja przez 16 l
zwiazku nie miałam orgazmu,jak sobie sama to tak od czasu do czasu

Gość gfgfgfgfgfgfgf12345
a nie wiecie, czy np zakup i używanie gumowego członka by mi pomogło? gdzieś czytałam, że tej przyjemności można się "nauczyć", a my z partnerem na razie nie mamy możliwości na częsty seks.

Gość abcdabcd
kup sobie wibrator (piszę jak najbardziej poważnie) i staraj się poznać swoje ciało, próbuj doprowadzić się do orgazmu sama, później będziesz mogła naprowadzić swojego partnera jak ma to robić by było ci dobrze

Gość gfgfgfgfgfgfgf12345
ja umiem się doprowadzić do orgazmu, tylko przez łechtaczkę. w środku niczego nie czuję, nawet palca.. :( a nad wibratorem też się zastanawiałam i to na poważnie .

Gość abcdabcd
wibrator to nie palec, spróbuj, może warto

Gość gfgfgfgfgfgfgf12345
no i na tym się chyba skończy : / w najgorszym przypadku po zakupie wibratora nadal niczego nie odczuję .

Tam w środku nie ma zakończeń nerwowych, tam się drapania nie czuje! A tak generalnie to myślę że jest to sztuczka natury, jak już wloyłeś, to możesz zaciążyć, więc misja skończona, przyjemność też.

Gość abcdabcd
i sprzedasz go jako mało używanego :p

Gość gfgfgfgfgfgfgf12345
nie bardzo rozumiem o co chodzi z tą sztuczką natury.. ;) myślę, że mam pecha i należę do tych, które nie doznają orgazmu pochwowego :P

Gość jak nie czujesz to po prostu
nie ten facet taka prawda, ja byłam z facetem 4 lata i nie czułam nic , totlanie zero przyejmnosc, a z nastepnym po pierwszym seksie miałam nieziemskie orgazmy do utraty przytomnosci i fontanny, to nie tak ze z kazdym bedzie dobrze, nie ma tak, zmien faceta

Gość gfgfgfgfgfgfgf12345
Na szczęście został mi jeszcze seks analny. Koleżanka mi mówiła, że wtedy zawsze ma się orgazm. Sama jestem ciekawa czy to prawda ?

Gość gfgfgfgfgfgfgf12345
dzieki za podkład, a faceta nie zmienię, bo go kocham i jestesmy już 3 lata razem

Gość gfgfgfgfgfgfgf12345
dzieki za podkład, a faceta nie zmienię, bo go kocham i jestesmy już 3 lata razem