Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pumpkins9767

Mam 17 lat i chcialabym miec dziecko

Polecane posty

Gość pumpkins9767

To nie zadne prowo,z gory mowie 🖐️ Chcialabym byc w ciazy,chcialabym miec dziecko,czy to normalne? Czy to normalne,ze w tym wieku juz o tym mysle? Że w ogole CHCE?

Gość pumpkins9767
No mam.

Gość oumpkins9767
Mojego tate.

Gość gumisiowa204
To jest zabawne, ale ja też mam 17 lat i też ostatnio myślałam o tym, że chciałabym mieć dziecko :) ale na to przyjdzie jeszcze czas w życiu, teraz trzeba się wziąsc za naukę, żeby potem takie dziecko miało jakieś warunki.

Gość pumpkins9767
chetnie mi wlozy swojego olbrzymiego kutase w moja ciasna szpareczke

Gość pumpkins9767
Oj wiem, przeciez za zadne skarby nie zaszlabym w ciaze, przeciez rodzice mnie wyrzuciliby w domu, nie zwazajac na to,czy to byla wpadka czy planowane dziecko :classic_cool: :D Ale tak po prostu,chcialabym jakos.

Gość aszaszasza
wiele dziewczyn w wieku lat 17 chce mieć dziecko :) w wieku lat 19-20 to się całkowicie zmienia ! w wieku lat 25 to wraca... i to jest najlepszy czas na dziecko. jesteś (mam nadzieje) ustatkowana, masz odpowiedzialnego partnera, masz fundusze - nie oszukujmy się dziecko kosztuje, mieszkanie, coś temu dziecku do zaoferowania.

Gość pumpkins9767
Zdaje sobie z tego sprawe,ze to nie jest odpowiedni moment na dziecko ;-)

I co z tego,ze by chciala ja tez mam 17 lat i gdyby nie to ze moj chlopak chce poczekac z 3 lata to juz bym byla mamą. Moze to lepiej, bo wszysk sobie w zyciu na spokojnie poukładam skończe szkołe i będe mogła zająć sie dzieckiem,b teraz to co ja mu dam? A chciala bym by maleństwu nic nie brakowało : >

Gość Gahhha hahhha
Hormony ;p tez to mialam:) teraz mam22 lata i chce jeszcze sie pobawić jednak ;)

Gość gdfgsgfds
Pamietam jak moje kolezanki dwie majac 15 czy 16 lat gadaly ze chcialaby byc w ciazy, miec dziecko.. A potem jedna pyk 18 lat wpadka..