Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dlaczego nie dzwoni

Obiecal zadzwonic i nie zadzwonil - co zrobic?

Polecane posty

Gość dlaczego nie dzwoni
Mychol ja naprawde nigdy na nic nie nalegam. On obiecuje ze zadzwoni i nie dzwoni. 10 dni temu kiedy sie ostatni raz widzielismy to mi powiedzial ze bedzie bardzo zajety i ze sie przez 2 tygodnie nie zobaczymy. Wlasciwie jak on nie zazdwoni, chociaz obiecal to od razu pisze smsa i sie przeprasza. Ja nie robie mu zadnych wyrzutow etc. Nie mamy rowniez zadnego ukladu, ze ktpos musi pisac smsa na dobranoc. Wczoraj mial tez zadzwonic ale byl w pracy od 10 rano do 22 a potem jeszcze na kolacji z kolegami z pracy. Napisal o 1 w nocy, ze dzisiaj zadzwoni jak tylko sie obudzi, ze mysli o mnie ...mysle ze dzisiaj tez pracowal 12 godzin i teraz po prostu zasnal..ale mnie to strasznie, strasznie boli :-( mogl chociaz jednego smsa napisac. nie wirze, ze nie olewa bo wczoraj w nocy o 2 jeszcze mi maila wyslal ze zdjeciem moim ktore zrobil i napisal, ze jestem piekna.. wiec co mam teraz zrobic, co mam myslec? Jak mam sie zachowac zeby nie wyjsc na bluszcza. nie chce go stracic.

Gość dlaczego nie dzwoni
dziekuje wszystkim ktorzy napisali i ze mna sa tutaj. jest mi tak smutno. bo to nie jest czlowiek ktory od tak nie dotrzymuje slowa. :-(

Gość dlaczego nie dzwoni
nie wirze, ze mnie olewa bo wczoraj w nocy o 2 jeszcze mi maila wyslal ze zdjeciem moim ktore zrobil i napisal, ze jestem piekna.. tak mialo byc.

Gość adfdfs
czyny, nie słowa

Gość dlaczego nie dzwoni
nikt juz nie poradzi?

Gość dlaczego nie dzwoni
smsa napisal wlasnie

Gość szybkoooooooooooooo
no to pewnie śpi, skoro tyle pracuje, ale skoro obiecał to powinien zadzwonić, albo inna wersja- zabalował, czyli się upił i śpi jest takie powiedzenia- że jak się chce zadzwonić, to zawsze znajdzie się sposób, a jak się nie chce- to zawsze się znajdzie wymówkę ja bym pewnie zadzwoniła ,opieprzyła i się obraziła :-)

No Ty sama wiesz jak sie z tym czujesz. Wiec dlaczego masz teraz glowkowac jak sie zachowac? Tak jak czujesz. Ja bym sobie dala spokoj z takim typem ale nie na zasadzie gierki w kotka i myszke, tylko normalnie - powiedziala mu, ze sie zalosnie infantylnie zachowuje i wydoroslalam z takich numerow. Skoro nie ma ochoty ani potrzeby sie spotykac to zegnam na stale. Nie warto udawac kogos kim sie nie jest i uwazac na kazdy wykonany gest i czyn w obawie przed tym co on pomysli, lepiej byc soba.

Gość a co w takim razie
napisal w tym smsie?

Gość dlaczego nie dzwoni
napisal smsa odpisalam ze nie spie, ze moze zazdwonic. i od razu zadzwonil gadamy wlasnie :-) :-) :-) Happyyyyyyyy :-)

Gość dlaczego nie dzwoni
dziekuje wszystkim ktorzy powstrzymali mnie od pisania durnego smsa :-)

Gość dlaczego nie dzwoni
napisal ze jest strasznie zmeczony po pracy ale ze mysli o mnie. napisalam ze wszystko ok i moze zadzownic, ze nie spie... i gadamy wlasnie :-)

Gość hobbit_pl
Ja chciałbym odwrócić sytuację o 180' , jeśli to Wy byście obiecały a potem się nie odzywały czy byście takie zachwycone były jeśli On milczał by ?