Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zielona wyspa.

Polska znów bije własny rekord inwigilacji. Nawet SB tak nie podsłuchiwało.

Polecane posty

Gość Zielona wyspa.

Ponad 1 mln 850 tys. razy w 2011 roku sięgano po informacje wynikające z naszych połączeń telefonicznych. To o kilkaset tysięcy więcej niż rok wcześniej. Państwowe instytucje sięgały m.in. po bilingi, często bez naszej wiedzy i zgody. Alarmujące statystyki Urzędu Komunikacji Elektronicznej ujawniają prawnicy z Fundacji Panoptykon, zajmującej się problemem kontroli państwa nad społeczeństwem.

Gość smrodek007
no i chuj

Poważnie? No to wyglądana to, że już dawno powinienem siedzieć ( przynajmniej pod lupą ), bo interesuję się militariami, materiałami wybuchowymi itd, itp... Słowa: anfo, semtex, C4, dynamit, azotan amonu, karbid:D Do tego pełna paleta różnorakich zapalników... ......hahahahahahah

Gość
Jesteś tylko nieszkodliwym szaleńcem, Petard, ot cała tajemnica.

Jestem jedynie ciekawy świata. Pytanie: Jak rozpoznać kto jest szaleńcem a kto pasjonatem? Możesz mi odpowiedzieć kto i na jakiej podstawie stwierdza takie fakty?

23:56 [zgłoś do usunięcia] HMS Petard Poważnie? No to wyglądana to, że już dawno powinienem siedzieć ( przynajmniej pod lupą ), bo interesuję się militariami, materiałami wybuchowymi itd, itp... Słowa: anfo, semtex, C4, dynamit, azotan amonu, karbid Do tego pełna paleta różnorakich zapalników... ......hahahahahahah podejrzewam że już byłeś sprawdzany;) pod tym względem

Gość ssiup
[Tym razem to znowu ja + ban x2] --- dla ciebie juz za pozno jest na leczenie:o

A ja podejrzewam, że musiano sprawdzić wszystkich rolników i posiadaczy trawników, kupujących saletrę amonową, oraz hurtowników i kanały dystrybucji:D Opanuj się

Gość ssiup
jego choroba jest nie do opanowania

Zresztą na liście potencjalnych bomberów powinni się także znaleźć odbiorcy i producenci zagęszczaczy spożywczych- w tym żelatyny:D Dasz wiarę? ......a to dopiero początek zabawy

np. tacy smakosze galarety wieprzowej:D. nie wiem, czy zdajesz sobie sprawę z tego, że taką galaretą ( doprawiając ją oczywiście tym co praktycznie każdy ma w swoim domu ) można by wypierdolić w powietrze sporej wielkości pokój, lub zapakować ją do syfonu i po podlaniu odpowiednimi środkami do nazwijmy to demakijażu....urządzić sąsiadom powrót do przeszłości? .......aż mnie trwoga złapała za jaja

Gość ssiup
Petard ty też coś ćpasz? :D

bo to czyste brednie. już za samą działalność na tym forum powinienem mieć na głowie polski kontrwywiad....a przynajmniej żydowski mossad Kombinacja słów: Anfo, Kneset, Allah Akbar, AK 47, Makarov, C4, USA... .......normalnie sram po gaciach

Gość Retard
uważaj żeby cię na spytki nie wzięli :D

Chociaż wszystko możliwe. Ciekawe ilu deszyfrantów zgrzyta teraz zębami łamiąc kod ze stopki świra i antsemity o nicku Petard...

Gość Retard
Jak ci idą liczby eulera? :D

Nie pytaj. Doszedłem do wniosku, że nie można stworzyć cezara z cezara. To na początek. Próbowałem go skrócić, pozbywając się najrzadziej używanych samogłosek i skrzyżować na bazie trójkąta równobocznego, ale nie mogę poskładać algorytmu.

Gość Retard
Szyfr przestrzenny? Dobre.

Nie miała? W tamtych czasach w niemal każdym konfesjonale zamontowany był podsłuch. Często za zgodą a nawet przy pomocy sukienkowych TA..... Ludzie sami donosili na siebie:D

nie miało mowie ci... czemu? bo w dzisiejszych czasach komorki, internet...ludzie paplają rozne rzeczy... to procentowo o wiele większe możliwości podsluchu niż konfesjonal. ps. owszem ludzie sami donosili na sasiadów na kogos z pracy itd...bo sie poklocil bo nie lubi bo odbil faceta/kobiete, bo ma wiecej niz ja mam kasy itd

komórki, internet .....zgadza się. od natłoku informacji może rozboleć głowa. jak to wszystko przefiltrować? Słowa klucze?......Nie sądzę kolego. To jakaś bzdetna teoria nie mająca racji bytu....np taka "mombonierka z usa" którą ciocia dostała w prezencie od stryja. przykładów można tutaj mnożyć w nieskończoność... ...a działanie tego "systemu" jeżeli nawet istnieje jest poniżej oczekiwań. Co powiesz na takie coś?

nic bo nie odniosłeś sie merytorycznie do mojego ostatniego posta. "Nie sądzę kolego. To jakaś bzdetna teoria nie mająca racji bytu." nie ma możliwości przefiltrowac wszystkiego ale slużby tym się zjamujące wiedza jakei środowiska są szczególnie pod nadzorem... z reszta nie chce mi sie gadac juz ide spac:D