Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zielona wyspa.

Polska znów bije własny rekord inwigilacji. Nawet SB tak nie podsłuchiwało.

Polecane posty

Gość Retard
Czyli zwykłego szarego obywatela nie sprawdzą? Świetnie, idę robić bombę:D

Wiedzą:D Szczególnie po reformie Macierewicza, który rozpierdolił WSI w drobny mak. Polski szyfrant spierdolił im do Chin, a Stańczakowi łeb ucięli w Afganistanie. Oni nie potrafią sami siebie poskładać do kupy...a co dopiero pomyśleć o innych. Reasumując: Temat BOMBOWY. Idę zrobić galaretę. Przepis dostałem od cioci z USA, której mąż dostał go od jakiegoś żołnierza AK jeszcze w 47 roku. Jest bardzo pikantna i możliwe, że mi po niej EXPLODUJE dupsko, ale co ja tam wiem. W końcu to tylko ŻELATYNA i trochę KOŚCI + warzywa pełne FOSFORANÓW, pędzone na SALETRZE, więc potrzebna jest SÓL, żeby nie UMRZEĆ z obrzydzenia. Idę spać bo spodziewam się z rana odwiedzin ze strony GLIN, którzy wpakują mnie do ciurmy, jak AMERYKANIE mieszkańców AFGANISTANU do GUANTANAMO. Bywaj

02:09 [zgłoś do usunięcia] HMS Petard Wiedzą Szczególnie po reformie Macierewicza, który rozpie**olił WSI w drobny mak. Polski szyfrant spie**olił im do Chin, a Stańczakowi łeb ucięli w Afganistanie. Oni nie potrafią sami siebie poskładać do kupy...a co dopiero pomyśleć o innych. poczytaj sobie czym jest np internet i jak dziala telefonia komorkowa:D:D::D:D macierewicz tu nie ma nic do rzeczy:D a przed euro nasluchy i inwigilacja i ta zgodna i ta niezgodna do konca z prawem będzie sie nasilala pozdro:D

Gość stadion narodowy wyjebali
więc będą sprawdzać:D . . . . potrzebujesz więcej odpoczynku.....a zdecydowanie mniej filmów

Gość HMS..SVSS..Petard
Myślisz, że powinienem wyciągać baterię z tel....udając się na jakiś szemrany spacer? oj rety, rety....