Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalamana02

Nie wiem co sie ze mna dzieje . moze wy mi powiecie ??

Polecane posty

Gość zalamana02

Od jakiegos czasu nie umiem byc z facetem , nie umiem bo moi byli mnie zranili i mam wstret do facetow , jestem dosc atrakcyjna kobieta . stwierdzilam ze bedzie co ma byc bo i tak nie umiem narazie zaufac zadnemu facetowi . Mam duzo kolegow znajomych , rozmawiamy normalnie , zartujemy , mam specyficzne poczucie humoru . Niestety ostatnio bardzo mnie rania wiem ze to dziwne ale poprostu zrobilo mi sie strasznie przykro . Mowilam im zwiezalam sie ze swoich problemow sercowych . a oto co jeden z nich mi napisl czemu nie masz noormalnych zdjec na portalach??. bo sie siebie wstydzisz masz jakies kompleksy, zaden normalny facet sie toba nieizainteresuje, bo faceci maja proste myslenie, a seks to nie wszystko, zreszta 99% facetow lubi szczuple seksowne kobiety to w cale tak nie jest ja nie mam czasu na fotki bo studiuje i pracuje , od czasu do czasu wrzuce jakas fote bo znajomi prosza . Fakt jestem przy kosci ze wzgledow zdrowotnych , wiedzial ze to moj najwiekszy kompleks ale staram sie z tym walczyc . powiedzcie czy to ja jestem jakas nienormalna czy takich przyciagam bo juz mam wszystkiego dosc :(

Gość zalamana02
jakies rady?