Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Franceska_28

Nie żyje mi się dobrze

Polecane posty

Gość Franceska_28

Dość mam tego wszystkiego Spotykamy się z "narzeczonym" 8 lat, właściwie 9 DŁUGICH LAT 2 silne charaktery - które muszą postawić na swoim Po rannej kłótni wziął samochód i pojechał - Gdzie? - nie wiem gdzie nie wrócił do tej pory martwię się

Gość I Am a Sociopath
Niepewnosc =emocje tobie dal. Kobidety to lubia.

Gość Franceska_28
telefon zostawił w domu

Próbowałaś kontaktowac sie z jego znajomymi? Moze zatrzymal sie u kogos, u jakiegos dobrego kumpla? Domyslam sie, co czujesz...

Gość Franceska_28
dzwoniłam po znajomych, mieszkam w perpignan 2 lata nie znam tu wielu ludzi osoby z naszego otoczenia nic nie wiedzą

Gość weź drugie auto
i też jedź gdzieś dwa silne charaktery, które muszą sobie pojeździć żeby drugiego wkurwić

Gość Franceska_28
co najwyżej rower ewentualnie wsiąść w samolot i do domu wyszedł z domu ok 10 rano

Gość Franceska_28
masajra jakas zy nie wzial nie wiem czy pozamykać dom, czy zcekać rano ja do pracy na 9 on na 7 cięzkie to życie

Czy on te całe 8/9 lat strzela focha? Piszesz, "nie żyje mi się dobrze". No i co z tym zrobisz? To Twoje życie, tylko Ty możesz je odmienić na lepsze. Wystarczy tylko BARDZO CHCIEĆ.

Kluczy też nie wziął? Ja bym chyba zamknęła dom. Zawsze może Cię obudzic, waląc w okno czy drzwi. Trochę niepoważny koles z niego, bo fochy fochami, ale powinien dac znak życia. Ja bym chyba najpierw przed snez obdzwoniła szpitale i policję.

Gość Franceska_28
odzwoniłam w miescie sa 2 szpitale jestem pielegniarka - pracuje w 1 z nich na policje za wczas zglosic kluczy nie wzial telefonu tez wzial portwel sprawdzam stan konta - mialam nadzieje ze gdzies mogl sie zatrzymac nie wybrał nic z konta dzisiaj

To pozostaje czekac... pytanie, czy uda Ci sie zasnac? Mam nadzieje ze nic zlego mu sie nie przytrafilo?

Gość 44242342
na serio??? pewnie nie pierwszy raz tak zrobił? I Ty to tolerowałaś??

Jesli to zdarzalo sie juz kilka razy wczesniej, to rzeczywiscie nie rozumiem, dlaczego to tolerowalas. Dla mnie takie zachowanie na dluzsza mete to dziecinada. My z moim partnerem tez oboje mamy silne charaktery i obstajemy twardo przy swoim, ale nigdy az tak sie wzajemnie nie "torturujemy". Potrafimy tez ze soba rozmawiac.

Gość ja autorka nie pamietam nika
wrócił o 5 rano Dzięki za wsparcie Szykują nam się ciche dni Pozdrawiam

5 rano... ostro pojechal. Moim zdaniem to nie ciche dni, tylko szczera rozmowa i próba rozwiązania / zapobiegania takim sytuacjom w przyszlosci. Powodzenia Francesca.

Gość weweretty
to twoj konkubent szmato a nie narzeczony

Gość magdalena 26lat
konkubent chlopak narzeczony - jaka to różnica razem sa 9 lat mieszkają razem niech bedzie ze to jej konkubent

Gość kobieta widmoo
Franceska_28- nigdy nie myslałaś o slubie? To Twój narzeczony (poprosił o rękę) czy konkubent? Sama jestem/byłam w 1o letnim związku "bez legalizacji", zastanawiam się czy to jeszcze miłość czy już przyzwyczajenie. Jak ci się żyje w wolnym związku przez 9 lat?

Gość Franceska_28
oświadczył się myślałam kiedyś było wytłumaczenie - brak pieniędzy na wesele myślę nad ślubem póki co cholernie chcę zajść w ciążę nie wiem o grane - nie mogę

Gość chemia koloidalna chemia
po co ślub!!!?

No tak... dziecko, ale co z Wami? Jesteś pewna że Twoj facet jest gotów, by zostac ojcem, skoro zachowuje się tak, jak ostatniej nocy??

Gość Franceska_28
wiesz życie to nie bajka i nie zawsze jest kolorowo jest jaki jest, ja rownież nie jestem bez skazy ogólnie to dobry człowiek, sumienny i bardzo troskliwy a że jego honor, duma dość wysoko się nosi cóż - nie ma ludzi idealnych odnośnie wesela rozmawialiśmy o tym może w następnym roku w jego 32 urodziny - czerwiec

Dlaczego chcesz skrzywdzić dziecko? Dziecko potrzebuje dojrzałych rodziców a nie tatusia który znika nie wiadomo gdzie i kiedy nie wiadomo na ile czasu. Nie krzywdźcie młodego człowieka i rozwiążcie swoje problemy, bo chyba nie chcesz zostać sama z małym na kilka dni bo Twój facet pójdzie cug? Napisałaś topiku - "Nie żyje mi się dobrze". I takie samo życie chcesz zafundować nowej istocie? Po co?

Każdy topic może byc prowo. I co? Jeśli ktoś inny czyta i ma podobna sytuacje to coś zmienia? Ja dalej podtrzymuje co napisałem - jeśli facet jest nieodpowiedzialny, to nie nadaje się na ojca. Koniec kropka.

bo jak widze taka takie tematy od razu mysle ze sie komus nudzi i tak sobie wymysla