Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kwiatuszekc/

NIBY KOCHA ALE NAWET NIE NAPISAL, ZE WROCIL CALY Z WAKACJI!

Polecane posty

Gość kwiatuszekc/

Para jestesmy od niedawna, oboje okolo 30tki... Pojechal z kumplami do Amsterdamu na 3 dni.. Podczas tych dni napisal mi tylko jeden raz, ze... sie odezwie... wczoraj mu tez napisalam dzis takze i nic... (chociaz dzis wiem ze wrocil). Co to oznacza? ... dziwnie sie czuje... martwie sie, moze niepotrzebnie, ale tym zachowaniem czuje, ze on mnie olewa?:?

Gość kwiatuszekc/
czy ktos moze mi doradzic? przeciez nie oczekuje gwiazdki z nieba...

Gość edsdfsdf
To znaczy, ze ma cie gdzies. Gdy facetowi zalezy to odzywa sie codziennie. W moim mezu ujelo mnie to, ze gdy sie poznalismy nie bylo dnia, zeby do mnie nie napisal. A na poczatku byla to znajomosc na odleglosc. Codziennie rano mialam e-mail od niego, a pozniej rozmowy przez Skype. Jesli facetowi zalezy to sie stara, tez kiedys mialam takiego co nigdy dla mnie nie mial czasu, a ja glupia jeszcze go tlumaczylam i sama sie staralam, a nie bylo warto.

Gość kwiatuszekc/
hmm... to smutne, ale czuje podobnie, ze moglby napisac... chociaz napisac jak tasm jest, co widzi, jak jego wrazenia itd, bo ja w Amsterdamie nie bylam.... napisal tylko (po moim pytaniu jak sie lot udal i jak jest i czy powiedzial jego kolegom o nas) : ,dzien dobry Monika!wyladowalismy ok, pochodzilismy po miescie wczoraj dosyc duzo.wiec noc zakonczyla sie szybko.Powiedzialem im o tobie! odezwe sie pozniej. i to wszystko

Gość kwiatuszekc/
poprosilam go o przeslanie mi kartki z Amsterdamu..ciekawe czy wyslal...

Gość Sowa!
Daj sobie lepiej spokój;)

Gość edsdfsdf
Zycze ci powodzenia, ale ja sie mocno kiedys zawiodlam na takim co podobno kochal. Teraz juz nie bylabym taka naiwna, ale czlowiek madrzeje z wiekiem i uczy sie na wlasnych bledach. Ja na twoim mijscu nie bylabym na kazde jego zawolanie i zobaczysz jak on sie bedzie zachowywal. Czy bedzie sie bardziej staral czy cie oleje. To bedzie najlepszy sprawdzian. MY kobiety robimy ten blad, ze sie poswiecamy dla facetow, a oni to wykorzystuja.

Gość kwiatuszekc/
ja tlumacze sobie te jego dziwne zachowania tym ,ze nie mial dziewczyny przez... 2 lata! jest to taki niesmaly typ.. a raczej. .niedowartosciowany... troche mnie drazni to ,ze nie dba o siebie za bardzo...:/ podczas seksu powiedzial abym sobie pomogla wprowadzic (no wiecie co)...

Gość kwiatuszekc/
nie jest glupi facet, ale nie dba o siebie zxa bardzo ... co mi sie w nim podoba to fakt, ze jest oczytany, madry , lubi podroze... moja matka powiedziala mi ze na wyglad sie nie patrzy... ( nie jest zbytnio przystojny). no i kiedys mnie... omal nie zabil tym co zrobil- mianowicie-patrze co on robi a on...wyrwal sobie wlosa z nosa!!!! przy mnie!!!!!!!!! o boze.. myslalam ze zwymiotuje:/

Gość kwiatuszekc/
w gore!!!

Gość ooooohohohoh
żebyś sobie pomogła? omasz, a po co Ci facet, którego nie podniecasz? :O

daj sobie z nim spokoj a przynajmniej nie poswiecaj mu wiecej uwagi niz on Tobie;)

Gość kwiatuszek//
hej... wlasnie o to chodzi ze ja go podniecam... a kartke wyslal ...

Gość pierdupierdu
Z Amsterdamu..to pewnie jeszcze chodzi naćpany:P

Gość kwiatuszek//
niee...n o on nie cpa, niep ali tez... tlumacze sobie jego dziwne zachowania tym ,ze dlugo byl sam i nie mial dziewczyny... wiec te zachowania ktore powinny b yc robione w zaciszu domowym, on robi nie patrzac ze siedze obok niego!!!!! i wkurza mnie jak dlubie palcem w uchu!!!!

"Co to oznacza?" ale jesteś ułomna i głupia jak but, przecież widać że ma Cię w dupie

Gość kwiatuszek//
setunia, odezwal sie dzis rano , napisal: dzien dobry! przepraszam ze nie odpisalem wczoraj,wrocilem caly.ale czulem sie zmeczony i poszedlem wprost do lozka.jak sie masz? nic w rodzaju- stesknilem sie itd:/

Gość kwiatuszek//
widzialam sie z czwartku na piatek...bo w piatek rano lecial do Holandii...

Gość kwiatuszek//
wkurza mnie, bo wlasnie nie napisal nic typu: jest fajnie ale tesknie, chce juz ciebie zobaczyc.... no nie wiem... taK mi sie wydaje....

Gość kwiatuszek//
nie mial kobiety 2 lata...moze to dlatego taki jest? moze zapomnial ,ze dziewczyna musi byc otoczona delikatnoscia i czuloscia? kiedys przywalil mnie poduszka w zartach ...a chwile wczesniej mu powiedzialam ze mialam zlamany nos 2 lata temu:/

wiesz no, ni musiał od razu piać, że tęskni itp mógł cokolwiek pisać:), widać w ogóle mu nei bakowało kontaktu z Tobą i własnie tak jak w temacie piszesz "niby kocha" sama widziśz, jesteś świadoma tego że on Cię nie kocha: jakoś tej miości nie okazuje, prawda? jszcze masz jakieśwątpiwości?? Ty nie złość się już, bo to Ci w niczym nie pomoż olej go!

sexbył??? wcale go te laa nie tłumaczą spotykam si teraz z takim i bardzo dużo się odzywa!

Gość kwiatuszek//
wyslal mi kartke, czyli "posluchal " mojej prosby... kiedys kwiaty dostalam...

Gość kwiatuszek//
imponuje mi swoja inteligencja, bo moge z nim porozmaiwac na kazdy temat... moja wiedza tez mu imponuje. nie jest przystojny,ale matka mowi ,ze na wyglad sie nie patrzy, bo wazne jest by facet nie zdradzal , wazne sa cechy osobowosci.

Gość kwiatuszek//
30. on rok starszy