Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kwiatuszekc/

NIBY KOCHA ALE NAWET NIE NAPISAL, ZE WROCIL CALY Z WAKACJI!

Polecane posty

Gość parram parram
Kompletnie nie ma namiętności ani zakochania między wami... Te jego sms'y :o Ja ciekawsze i bardziej emocjonalne kolegom i koleżankom wysyłam. Jeśli Ci odpowiada taka pustka emocjonalna to spoko, ale nie wydaje mi się. Poczekaj lepiej na kogoś z kim poczujesz coś więcej.

Gość kwiatuszek//
wiem ,ze to "glupie", ale nie mam doswiadczenia jesli chodzi o zachowania damsko-meskie.. nie wiem czy wplyw na to mial moj ojciec, ktory nie byl wylewny do nas... lubial popic i byc agresywny, wczoraj rozmawialam z moja siostra i ZACHOWUJEMY SIE TAK SAMO(!) pomimo ze mieszkamy 4 tys km od siebie!!! Kiedy inni pija, ja obserwuje ludzi,patrze na nich, boje sie pic, analizuje.I ona ma tak samo! doslownie tak samo sie zachowujemy... Moze ten chlopak nie potrafi inaczej sie zachowac... wlasnie mi napisal(poprosilam ,by mi cos sprawdzil i aby wyslal mi email).Odpisal po 2 godzinach: " jestem zadowolony,ze dokument masz juz gotowy.moj email to: xxx..."

Gość kwiatuszek//
kurcze, ciezko mi mowic o uczuciach.. nielatwo ..

Gość kwiatuszek//
mnie sie wydaje ze to taki typ " praktyczny". ma czasami dziwne zachowania, typu: mowi mi ze ma cos dla mnie i wyciaga mleko i mi je daje, ja oczywiscie kwituje to z usmiechem...bo przeciez n ie tego sie spodziewalam no ale... a potem mowi: zartowalem i daje mi kwiaty. czy sa tu jacys faceci ktorzy zachowuja sie podobnie? lubie tez tanczyc, on nie bo nie potrafi tylko sie giba. matka mi mowi ,ze zycie to taniec ale przyziemne sprawy i nie mam na to zwracac uwagi,..a ja kocham taniec.. zgadzamy sie co do ksiazek i podrozy jesli chodzi o zainteresowania

Gość parram parram
No to może do siebie pasujecie? Ja akurat jestem zupełnie inna i nie mogę być z kimś, kto jest na maksa wycofany i zamknięty w sobie. Jednak to, czy to jest tylko kwestia niechęci do wyrażania uczuć, czy być może jednak tych uczuć po prostu nie ma, warto by było ustalić. Mieliście jakieś takie szczere rozmowy? zwierzaliście się sobie choć trochę? Czy Ty wiesz/ czujesz co on ma na myśli? Czy on wie, co Tobie chodzi po głowie i drzemie w sercu? Romantyczny związek bez uczuć nie może istnieć - to się nazywa koleżeństwo a nie bycie parą.

Gość kwiatuszek//
On jest zazdrosny bo lubie chodzic do klubu i tanczyc (powiedzialam mu ze sama chodze).(tam jest live music i tancze , mam tez tam pelno znajomych, tanczymy razem itd, on tam byl ze mna w zeszly weekend i chyba nie czul sie za dobrze, bo widzial roznych przystojniakow ... a on przystojny nie jest..) Mamy szczere rozmowy, nie czuje co on ma na mysli, jak zartuje to kumam, hehe, nie wie co jest w mojej glowie i w moim sercu... tzn troche wie, bo mowie mu o planach na zycie, co chce zronic itd, chce mi nawet pomoc (przyklad tego ze chcial mi sprawdzic czy wszystko poprawnie jest). Denerwuje mnie, ze przed kolegami taki macho jest.. ale..ma silna wole- na czas postu odmowil sobie alkoholu.

Gość kwiatuszek//
faceci wypowiedzcie sie takze!

Kwiatuszek musze stwierdzic , że rzeczywiscie masz male doswiadczenie z facetami i byc moze on ma male doswiadczenie z kobietami

Gość pitulinka
Taka wielka milosc, ze zamiast zadzwonic do ciebie, bo sie stesknil ty musisz zebrac o SMS...i te jego DZIEN DOBRY!!!!! no ludzie, tak sie pisze do Pani z banku, a nie do ukochanej.... daj sobie z nim spokoj, bo pozniej bedziesz tylko cierpiala.

Gość heheh, znowu brakuje wstawki
"matka mi mówi"... kobieto, własnego rozumu nie masz? własnych uczuć? Skoro tak to czujesz, to albo pogadaj z nim, zaczynając od tego, co jest między wami fajne i co w nim lubisz, a zakończ na tym, co ci przeszkadza, czego nie umiesz sobie sama wyjaśnić logicznie i poproś go, żeby on ci to wyjaśnił. Tam jest źródło informacji. Tutaj możemy sobie dywagować, może jest tak, a może siak. Macie swoje lata i dialogu zero...

Cha cha coś mi się wydaje, że Ty właśnie zbytnio inteligentna nie jesteś! I jeszcze to ciągłe odnoszenie się do tego, co mama mówi. Pewnie z nią jeszcze mieszkasz i słuchasz jak potulny baranek? Masakra jakaś. Tak w ogóle to my z chłopakiem często sobie piszemy "dzień dobry" i nie widzę w tym nic złego. Tylko że my oprócz tego mamy mnóstwo różnych emocji między sobą, a nie tak jak wy - obojętność i dystans.

Gość rtyuyhgfdsfg
http://signup.wazzub.info/?lrRef=c8e1af87 - Rejestracja jest w pełni darmowa, a gdy zaprosisz inne osoby te zaczną dalej promować WazzUB. Najważniejsze - nic nie tracisz, a możesz zyskać Po oficjalnym otwarciu(tj. 9 kwietnia 2012), każdy będzie dostawał pieniądze za ilość osób na 5. poziomie polecenia. 50% całych zysków będzie podzielona na użytkowników zarejestrowanych przed uruchomieniem. Moim zdaniem jest to bardzo dobra forma reklamy, jeśli użytkownicy będą korzystać z WazzUB, wyrobi on zakładanego 1 $ na użytkownika, to każdy będzie zadowolony. Dajmy na to, że w poleconych będziesz miał 3 osoby, one także po 3 i reszta też, to co miesiąc (!) dostaniesz 243 $. Jeśli każdy będzie miał zaś po 5 osób na niższym poziomie, to miesięczne dochody wyniosą 3125 $, oczywiście wtedy gdy WazzUB będzie popularny i zarobi na reklamach. Ale każdy zarejestrowany będzie o to dbał, ponieważ są to także jego pieniądze. Po rejestracji przyjdzie link aktywacyjny na e-mail, nie zapomnij kliknąć ! Spiesz się, zostało tylko kilka dni. Pozdrawiam.

Gość fbfgs
facetowi jak zależy to dzwoni. to, ze był zmęczoony i nie napisał jest wymowką- wysłanie smsa nie jest wysiłkiem. nie angazuj sie. obserwuj i wyciagaj wnioski z jego zach. patrz na fakty i nie szukaj usprawiedliwien na sile.

Gość powinnam
czytam ten post wcześniej już 10x jak mantrę. nie mam nic wspólnego z kwiatuszkiem oprócz wypaczonego sposobu interpretacji jego zachowań jak trudno zachować mądrość i trzeźwe spojrzenie

Gość ghjjgjhgjhgjhgjhg
moj facet tez taki byl, nawet do tej pory jest, nie wiedzial jak sie zachowywac, ja jego pierwsza kobieta, tez myslalam ze mu nie zalezy,a to nie prawda, poprostu on taki typ,mieszkamy razem juz dlugo, poznalam go na tyle zeby wiedziec , ze on mnie kocha i mu zalezy, tylko on inaczej to okazuje, nie tak jak inni faceci