Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 p膮czekb膮czek

eksperyment odchudzanie- start kwiecie艅 2012

Polecane posty

Go艣膰 p膮czekb膮czek

Witam postanowi艂am za艂o偶y膰 dziennik odchudzania. Dok艂adnie rok temu urodzi艂am c贸reczke. Do dzi艣 schud艂am 19kg jednak od kilku miesi臋cy walcze i nie mog臋 zej艣膰 poni偶ej 70 kg. widzia艂am ju偶 2 razy 69 kg na wadze, jednak waga wraca. Prawda jest taka, 偶e brakuje mi konsekwencji, jednak dzi艣 m贸wie zdecydowanie DO艢膯!!!! Zaczynam pisa膰 dziennik z eksperymentu dietowego. Przez nast臋pny miesi膮c ograniczam si臋 do bia艂ka i gotowanej lub surowej dzieleniny. Pilnuje 偶eby zjada膰 6 ma艂ych posi艂k贸w dziennie. Ponadto codziennie 膰wicze minimum godzine, wcieram wysokiej klasy kosmetyki, masuje sie pod prysznicem r臋kawicami do masa偶u, robie zimne prysznice, 艂ykam CLA a na koniec wybieram sie na serie zabieg贸w mezoterapii bezig艂owej. Jednym s艂owem skomasowany atak na zb臋dne kilogramy. zaczynam z waga 73kg. Je艣li kto艣 ma ochote do艂膮czy膰 i wspiera膰 si臋 w walce z kilogramami zapraszam. B臋de opisywac swoje obserwacje dotycz膮ce kosmetyk贸w i zmian zachodz膮cych w moim ciele:) Najbardziej jestem ciekawa zabiegu mezoterapii, nigdy czego艣 podobnego nie pr贸bowa艂am. by艂y masa偶e ale poza b贸lem i 艣i艅cami niczego nie zauwa偶y艂am. Wi臋c eksperyment czas zacz膮膰!!!

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 p膮czekb膮czek
Dzi艣 mam ju偶 za s膮ba godzinne 膰wiczenia i 2 szklanki ma艣lanki. Postanowi艂am dzis zacz膮膰 w taki spos贸b, 偶e pije tylko ma艣lanke i wode.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 p膮czekb膮czek
No i po jednym dniuna ma艣lance efekty zaskakuj膮ce... Co prawda zjad艂am jeszcze jab艂ko, 3 kiszone og贸rki i gotowana pier艣 z kurczaka. dzi艣 na wadze 71,4 kg. Oczywi艣cie pewnie to woda itp ale i tak lepiej sie czuje. Mam okropne zakwasy ( boczne mi臋艣nie brzucha i uda) dzi艣 chyba zrobimy sobie d艂ugi spacer. Zaskoczy艂 mnie najnowszy balsam wyszczuplaj膮cy Vichy ( na brzuch ) po na艂o偶eniu zacz臋艂amnie piec sk贸ra, aleda艂o si臋 znie艣膰. Nie wiem czy to te 5% kofeiny czy mo偶e jakis mentol, tak czy inaczej efekty powinny byc widoczne po miesi膮cu. Zobaczymy czy pozb臋de si臋 nadmiaru sk贸ry po cia偶y.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 p膮czekb膮czek
No i po jednym dniuna ma艣lance efekty zaskakuj膮ce... Co prawda zjad艂am jeszcze jab艂ko, 3 kiszone og贸rki i gotowana pier艣 z kurczaka. dzi艣 na wadze 71,4 kg. Oczywi艣cie pewnie to woda itp ale i tak lepiej sie czuje. Mam okropne zakwasy ( boczne mi臋艣nie brzucha i uda) dzi艣 chyba zrobimy sobie d艂ugi spacer. Zaskoczy艂 mnie najnowszy balsam wyszczuplaj膮cy Vichy ( na brzuch ) po na艂o偶eniu zacz臋艂amnie piec sk贸ra, aleda艂o si臋 znie艣膰. Nie wiem czy to te 5% kofeiny czy mo偶e jakis mentol, tak czy inaczej efekty powinny byc widoczne po miesi膮cu. Zobaczymy czy pozb臋de si臋 nadmiaru sk贸ry po cia偶y.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ...laura...
Witaj! 19kg... to kawal drogi masz juz za soba, tylko pogratulowac. powiesz mi jak to osiagle艂as? moze bym sie do Ciebie przylaczyla;) a tak powaznie to ja zaczynalam z 86kg mam teraz 80 ale trwalo to 6miesiecy z czego waga stoi od 2 miesiecy... stracilam zapal, w domu mnie nie wspieraja... musze gotowac normalne obiady dla reszty domownikow i nawet mi sie juz nie chce gotowac dla siebie. nie stac mnie na mezoterapie, ale dietowo i cwiczeniowo moglabym dolaczyc jesli nie masz nic przeciwko;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Agatka Wisienka
ch臋tnie b臋d臋 tu zagl膮da膰 i czyta膰 wasze poczynania a sama tez chetnie cos napisz臋. Ja w listopadzie zacz臋艂am z wag膮 75, zaznacz臋 ze dwa lata temu wa偶y艂am jeszcze oko艂o 63-65 ale zmiana trybu zycia i waga podskoczy艂a sama diametralnie o 10 kg. dzis waga to 67,8 mam 168 wzrostu i z tego co chwila chcia艂am si臋 odchudzac ale 偶le si臋 z ato zabieralam i r贸偶ne 偶eczy przezywa艂am. teraz powoli chce zejsc do wagi sprzed 2 lat :) uda si臋?? no pewnie 偶e sie uda. ja zamiast 膰wiczy膰 codziennie w domu dwa razy w tygodniu b臋de lata膰 na Zumb臋 i dodatkowo zakupi艂am sobie pas do elektrostymulacji (ale nie wiem jak dzia艂anie bo dopiero czekam na przesy艂k臋 ) pozdrawiam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ...laura...
no dobra, wiec ja zaczynam od dzis. na sniadanie byl serek homogenizowany na obiad bedzie: 3 ziemniaki i mizeria z ogorka na jogurcie naturalnym zamiast smietany podwieczorek: jablko i pomarancza kolacja : chyba musli z mlekiem 1,5% wszystko fajnie tylko gdzie jestes P膮czku???

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 p膮czekb膮czek
Jestem ca艂y czas tylko wczoraj mia艂am dzie艅 sprz膮tania przed 艣wi臋tami i nawet chwili nie znalaz艂am, 偶eby co艣 napisa膰. Nie wiem co sie sta艂o, ale chyba moje cia艂o sie podda艂o, albo samo czuje, 偶e motywacja moja jest zdecydowanie silniejsza ni偶 wcze艣niej i nie ma si艂y walczy膰 z umys艂em nastawionym na gubienie kilogram贸w... Dzi艣 na wadze 70,6 kg!!!! Nie za bardzo mi sie chce w to wierzy膰, ale wchodzi艂am na wage kilka razy i nawet pokaza艂o sie 70,4 inaczej by膰 nie mo偶e. wczoraj ca艂y czas zakwazy straszne mia艂am wi臋c nie 膰wiczy艂am, ale mycie okien, pod艂贸g, szorowanie 艂azienki i prasowanie to chyba wi臋kszy wydatek energetyczny. Je艣li chodzi o to jak uda艂o mi sie zgubi膰 20 kg to niestety nie powiem nic odkrywczego:( Ogranicza艂am s艂odycze i w臋glowodany a jad艂am mi臋so, ryby i zielenine.tak naprawde to najwi臋cej schud艂am do p贸艂 roku po porodzie a potem waga stan臋艂a. Toczy艂am ner贸wn膮 walk臋 o ka偶dy kilogram. Udawa艂o sie zgubi膰 2 to zaraz wraca艂y i to w towarzystwie:/ Z t膮 moj膮 mezoerapi膮 to nawet tak drogo mnie to nie kosztowa艂o. Skorzysta艂am z gruponu.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 p膮czekb膮czek
Je艣li chodzi o wsparcie domownik贸w to ja r贸wniez mam z tym problem. M贸j ukochany m膮偶 jest fanem wszystkiego co sma偶one, s艂odkie, podane z bita 艣mietan膮 lub majonezem do tego zakrapianego piwkiem. No i najlepiej podanego wieczorow膮 por膮. Kiedy podaje mu "zielone" pyta czy mi przypomina kr贸lika:) Wczoraj wr贸ci艂 z pracy z: Czekoladowymi lodami grycan, truflami z karmelizowanym cukrem i nadzieniem kawowym, czekolad膮 o smaku creme brulee i deserow膮 z sol膮 morsk膮... "BO MIA艁 OCHOTE NA CO艢 S艁ODKIEGO." NIE 呕ARTUJE!!! I co ja mam powiedzie膰?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ...laura...
witaj:) to widze ze tez nie masz lekko z domownikami;) nie mialam wczoraj czasu bo bylam w pracy a dzisiaj ide na nocke wiec tez nie bardzo mam czas, odewze sie jak sie jutro wyspie i odwale "swieconke"

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 bulkaaaaaaa66
No i jak idzie odchudzanie?:D te po 艣wi臋tach zw艂aszcza?:D ja id臋 zaraz na basen, ale g艂贸wnie z my艣l膮 o saunie, niestety ;)))) ja si臋 nie dziwi臋 m臋偶owi - czekoladowe lody grycan - pyyyyyyyszkaaaaaa

Udost臋pnij ten post