Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość odczegotozależy?

czy na internecie "spotkałyście" przystojnych? ja nie

Polecane posty

Gość odczegotozależy?

Czy przystojni i fajni faceci nie korzystają z możliwości poznania kogoś przez internet? Ja nigdy nie natknęłam się ani na czacie ani na innym portalu na kogoś, kto byłby przystojny. Kobiet fajnych widziałam dość sporo, ale mężczyźni.. jakby gdzieś zniknęli. co myślicie?

Gość waiting and waiting
ja spotkałam kilku fajnych facetów, ale nic z tego nie wyszło.nie jarzyło.

Gość jolinka88
ja tez nigdy nie trafilam na przystojnego faceta na necie, za to bylo mnostwo ktorym sie wydawalo ze tacy sa. Siedze juz 10lat w tym i sporo osob poznalam i jakos na przystojniaka zadnego nie trafilam, bo wiekszosc to niedowartosciowane no-lify albo szukajacy wrazen i chetnych na sex. Wiekszosc niestabilna emocjonalnie.

Gość trafiłam trafiłam
był przyctojny i interesujący, ale szukał raczej rozrywki

Gość waiting and waiting
zgadzam się,choc mój kumpel dobry powiedział mi kiedyś,że nie ma gdzie kogoś poznawać.ma już 26 lat i pracuje.wszyscy znajomi sobie poukładali życie.

Gość waiting and waiting
to miałaś zajebiste szczęście

Dokladnie internet to takie okienko na swiat dla tych ktorzy sa zapracowani i zmeczeni by gdzies wychodzic z domu,wiekszosc ludzi ktorych sie zna maja juz zycia poukladane,wtedy internet jest dobra forma by poznac kogos nowego.Oczywiscie nie ma co slepo ufac kazdemu rozmowcy,bo psycholi tu nie brakuje,ale nie tylko oszusci tu siedza :)

Gość waiting and waiting
tu raczej nie spotkasz faceta :) :) to babskie forum :) :)

Gość Lauraaaaaa23232
na necie jak na ulicy możesz spotkac róznych ludzi

Gość odczegotozależy?
Lodowata masz rację, to takie "okienko na świat", nie każdy ma w tych czasach pogoni za pieniądzem czas na chodzenie na miasto by kogoś poznać itp. dlatego myślałam, że natknę się na kogoś interesującego w sieci.. niestety nie mam tyle szczęścia co Ty ;) faceci z internetu są specyficzni, nie chcę uogólniać, ale sporo czasu miałam na zaobserwowanie tego.. i albo mam wygórowane wymagania albo dużego pecha, albo normalni faceci stronią od takiej formy poznawania ludzi.. a może wszystko razem?

Gość trafiłam trafiłam
ale szukacie normalnych czy przystojnych? normalnych wbrew pozorom jest mnóstwo ale normalnych i przystojnych niekoniecznie:D

Gość odczegotozależy?
trafiłam trafiłam - mi już zaczyna być obojętne czy przystojny czy nie, ale na zwykłego normalnego w miarę interesującego faceta jakoś trafić nie mogę. Chyba nie mam teraz aż takich wymagań..a jednak wieje pustką ;D gdzie szukacie tych facetów, portale, czaty?? ;D

Gość waiting and waiting
ja na czatach, albo sympati