Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kulka_Mięty

Kujący ból w żołądku...

Polecane posty

Gość mix 5879
moze blad dietetyczny?

Miałam tak 3 dni temu. Mysłałam że wrzody a okazało się,że jakiś wirus. Kłucie było niemiłosierne. Nifuroksazyd w tabletkach pomógł.

Cytrynowa, nie prócz wstrętu do niektórych pokarmów. W zasadzie to do większości. Jadę na ryżu i kisielku. Normalnie czuję się tak, jakby ktoś mi go dźgał igłą. Desdemonaaa, dzięki za wskazówkę.

a jestes pewna, ze to zoladek? bo taki wstret do jedzenia, kłucie to sa objawy ktore moze dawac podrazniona watroba... nie naduzywalas ostatnio lekow, alkoholu albo ciezkostrawnego-tłustego jedzenia? jesli to bol, ktory moze byc zlokalizowany tak lekko na prawo od zoladka, to zrob badania enzymow watrobowych -alat i aspat i ggtp

Gość chyba,,kłujący,,a nie,,kujący,
analfabetko!

Leków faktycznie biorę sporo :/, raczej żołądek, ból jest zlokalizowany w jednym miejscu, ale wiadomo, że 100% pewności mieć nie mogę.

no to byc moze zoladek-jesli to np leki z grupy NZLP czyli niesteriodowych lekow przeciwzapalnych to obstawiam raczej zoladek-one bardzo podrazniaja, czestro powoduja nadżerki blony sluzowej zoladka ale jesli te leki to bardziej antybiotyki/paracetamol/sterydy/hormony to tu radzilabym zbadac watrobe :)

Biorę miedzy innymi orungal i on kopie wątrobę nieźle, po głębszym przemyśleniu sprawy zastanowiłabym się jednak nad nią. Dzięki za pomoc.

Gość moikujhg
mnie bolal żoladek a okazalo sie ,ze mam wodniaka pecherzyka zółciowego:O na poczatek usg:)