Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

d762

kiedy możliwa wpadka

Polecane posty

Witajcie, na początku przepraszam za swoje pytanie dodam że mam 22 lata i nie współżyjemy często, jednak się zdarza. Niestety, ale na lekcjach biologii ani w gimn ani w szkole średniej takich tematów u mnie nie realizowano niestety, więc proszę was o poradę bez przykrego komentowania czy też innych rzeczy.. Otóż wiadomo że do zapłodnienia może dojść w wyniku stosunku bez zabezpieczenia. Ale jak to np ma się w przypadku zabaw i pieszczot? Penis nie zostaje włożony do pochwy, jednak np ociera się o wargi sromowe. Czy w takiej sytuacji plemnik może przedostać się do środka? Domyślam się, że gdyby bawić się palcami to i na nich można wprowadzić do pochwy spermę z plemnikami dość głęboko. Ale samo ocieranie np? Albo np mój partner jest dużo ode mnie wyższy i ostatnio mieliśmy taką sytuację że kochaliśmy się z gumką, doszedł we mnie i wszystko było ok, już po kiedy wzwód osłabł wyrzucił prezerwatywę i tylko leżeliśmy przytuleni. Jednak z tego powodu iż jestem dużo niższa, kiedy wtulam się w jego ramiona nasze narządy płciowe są na tej samej wysokości i minimalnie wszedł we mnie, może dosłownie z centymetr nie świadomie ale zaraz to poczułam i szybko się odsunęłam. Czy nawet taka sytuacja może już doprowadzić do wpadki? Proszę, nie śmiejcie się, albo poradźcie mi jakąś dobrą literaturę do nauki bo w internecie naprawdę różne opinie się zdarzają..

Gość fgtyhtyt
teoretycznie może, ale w praktyce to raczej rzadko się zdarza...