Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość NIKT...

Co mam o tym myśleć

Polecane posty

Gość NIKT...

Nigdy tutatj nie pisałam o radę ale spróbuję może ktoś był w podobnej sytuacji. Mam dziwne wrażenie że mój facet mnie oszukuje. Oboje mamy dzieci z poprzednich zwiazków, ja półtora rocznego syna, a on 8 letnią córkę. Tak więc jego pociecha idzie teraz do Komunii i mój M. często bywa u swojej byłej. Tak naprawdę to rozumiem, ale coś mnie ostatnio zastanowiło. Mój M. zawsze twierdził, że on i jego była nie potrafią ze sobą normalnie rozmawiać, ale ostatnio jakoś dziwnym trafem bardzo dobrze im się rozmawia, a ona nawet zaprosiła go na obiad, gdzie jak M. jest u swojej córki to nawet mu nie zrobi nic do picia. Ale.. W piątek był u nich całe popołudnie (jakieś ustalenia komunijne) poczym cały wieczór gdy był ze mną pisał ze swoja byłą (dowiedziałam sie o tym gdy zerknęłam kątem oka w jego telefon a on w sobote to potwierdził). W czoraj byliśmy u mojej mamy i on znów z kimś pisał twierdził że to nie z nią aczkolwiek nie chciał mi pokazać z kim. Nie wiem co mam o tym myśleć. On twierdzi że bardzo mnie kocha i jestem jedyną kobietą w jego życiu i gdyby chciał ze swoją byłą kręcić na boku to wcale niechciałby ze mną mieszkać i że nie umiałby mnie zdradzić.

Gość felicijja
Może nic złego się nie dzieje, ale trzymaj rękę na pulsie.

Gość oj dana dana
A jak długo jesteście razem?

Gość NIKT...
nie cały rok, ale znamy sie dłużej - to dobry kolega mojego brata, dokładnie sąsiad

Gość NIKT...
Ale muszę powiedzieć, że naprawdę bda i o mnie tak i o mojego syna. Umie się z nim bawić, opiekować, jest zawsze ze mną w trudnych chwilach, pomaga mi kiedy tego potrzebuje.

Gość oj dana dana
Myślę, ze nie powinnas panikowac. Fakt, ze ma dobry kontakt z była żona nie oznacza jeszcze, ze chciałby z nią "odswiezyc" znajomość w sypialni. Może po prostu rozstali się w miarę przyjaźnie i potrafią ze sobą rozmawiać po przyjacielsku? Wydaje mi się, ze gdyby miał jakieś mniej uczciwe plany wobec niej to raczej by ukrywał kontakty. '

Gość NIKT...
Wiem jak się rozstali i nie było to miłe rozstanie. Ona spakowała wszystkie rzeczy łącznie z meblami i tak po prostu przeniosła się z dzieckiem do nowego mieszkania, które miało być dla ich trójki. No ale jakoś tak sie poukładało że ze względu na dziecko mają ze sobą kontakt. Może rzeczywiscie za bardzo panikuję. Dzięki za rady, mimo wszystko będę tzrymała rękę na pulsie