Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

beata04

Alimenty na dorosłą córkę mojego męża

Polecane posty

Gość Liyahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
"Twierdzisz, że mojej żonie czegoś brakuje, więc ja odpowiadam - brakuje jej sprzątaczki - czyli ciebie - sama się deklarujesz - czyż nie?" Męzu Beaty jesteś za biedny żeby mieć sprzątaczke :D

Gość Orzecznik ZUS
21:55 [zgłoś do usunięcia] beata04 Aaliyahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh widzisz beata moje dzieci kazdego dnia słysza ze je kocham i słysze od nich to samo żałosna jestes Ty bo gdybym ja usłyszała takie słowa od 17 letniego dziecka to chyba by mi serce pekło bo zrozumiałabym ze ono nie czuje sie kochane skoro zadało takie pytanie. Jestes zła osoba, zła matka, zła zona, zła macocha, osoba pełna zawisci, nienawisci i zazdrosci, czy pomyslałaś kiedys ze ten rak to kara i czas sie zmienic??? Bo ja na twoim miesjcu tak bym pomyslała..... ... To wszystko co miałaś do napisania? Skończyłaś? To żegnam ozięble. Durnowata Beato podszywaczko pod swojego męża " żegnam ozięble " można znaleźć w wielu twoich " konstruktywnych " wypowiedziach.

Gość Orzecznik ZUS
Światowy Instytut Badań nad Rakiem (World Cancer Research Fund) oraz Amerykański Instytut Badań nad Rakiem (American Institute for Cancer Research) zalecają ostrożność. W wielu randomizowanych badaniach wykazano bowiem, że stosowanie suplementów nie tylko nie chroni przed nowotworami złośliwymi, ale może być wręcz szkodliwe. Ponadto, dopóki nie zostanie ustalone, ile składników chory pobiera z żywności, nie sposób ocenić, czy istnieje potrzeba ich uzupełnienia. A nadmiar niektórych może spowodować przyspieszenie rozwoju nowotworu. Dlatego stosowanie jakichkolwiek suplementów w czasie leczenia i po jego zakończeniu powinno się konsultować z lekarzem i dietetykiem.

Witam serdecznie wszystkich, nigdy nie miałam zamiaru nikogo, a że mój mąż podpisał się moim nickiem - no cóż...? Lepiej, jak się podpisał moim imieniem na czarno, niż nierzetelnym pomarańczowym nickiem o wątpliwym pochodzeniu! Informowałam wielokrotnie, że to forum czyta nie tylko mój mąż, ale także mój najstarszy syn... i są pod wielkim wrażeniem... cytuję: :ciekawe, co te chore baby jeszcze wymyślą?, - oj oj - zazdrosne i zawistne - wymyślają i układają swoją historię na mój i mojej rodziny temat - szkoda, że nieprawdziwą!! Tylko brak im polotu i weny twórczej, bo piszą w kółko o jednym i tym samy, na różne tylko sposoby. Nuuudddddaaaaaaaaaaaa Ponadto, chciałam zauważyć że temat ten nie dotyczy mojej osoby oraz mojej rodziny... temat dotyczy nieuczciwie i bezpodstawnie pobieranych alimentów przez córkę mojego męża, która żyje w konkubinacie, jest dzieciata z dzieciatym facetem żyje na jego utrzymaniu oraz u niego nieoficjalnie dorabia. Powtarzam, córka mojego męża bezprawnie pobiera alimenty, bezprawnie też egzekwuje je komornik!!! Ale przyjdzie dzień, gdzie zarówno córka jak i komornik będą musieli oddać to, co bezprawnie pobrali - do 3 lat wstecz!!!

Orzecznik ZUS Światowy Instytut Badań nad Rakiem (World Cancer Research Fund) oraz Amerykański Instytut Badań nad Rakiem (American Institute for Cancer Research) zalecają ostrożność. W wielu randomizowanych badaniach wykazano bowiem, że stosowanie suplementów nie tylko nie chroni przed nowotworami złośliwymi, ale może być wręcz szkodliwe. Ponadto, dopóki nie zostanie ustalone, ile składników chory pobiera z żywności, nie sposób ocenić, czy istnieje potrzeba ich uzupełnienia. A nadmiar niektórych może spowodować przyspieszenie rozwoju nowotworu. Dlatego stosowanie jakichkolwiek suplementów w czasie leczenia i po jego zakończeniu powinno się konsultować z lekarzem i dietetykie ... Orzeczniku, ja wszystko konsultuję z moim lekarze...!! Wszak rak to nie przeziębienie!!! Suplement musi być odpowiednio i staranie dobrany... Bez odpowiedniej suplementacji nie ma szans na pełne wyzdrowienie!! Suplementów nie kupuje się jak słodyczy, albo na podstawie - ooo podoba mi się etykietka!!! Posiadam w tym względzie, pewną wiedzę i mogę podzielić się nią z innymi chorymi!

Gość coś temat cichnie
mam nadzieję, że uda Wam sięodzyskać te pieniadze a pasozytom mówimy stanowcze NiE!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość do Beaty
haha sama ze sobą piszesz!! Nikt nie chce odpowiadać to chociaż sama sobie musisz odpisać a nuż ktoś połknie haczyk i odpowie a ty w odwecie wyzwiesz i nawymyślasz Chłop dorabia na nocnej zmianie a ty sie nudzisz. biedna tyś boś głupia

coś temat cichnie mam nadzieję, że uda Wam sięodzyskać te pieniadze a pasozytom mówimy stanowcze NiE!!!!!!!!!!!!!!!!! ... temat jeszcze się rozkręci, ale takim osobom co nie wnoszą nic nowego do tematu, tylko uprawiają swoją schizę - stanowczo mówimy NIE! ... nie ma takiego prawa, które zmusi ojca do płacenia na pełnoletnią córkę, pozostała tylko chora roszczeniowa postawa córki i stronniczy sąd oraz jej doradcy, którzy wpajają jej nieznajomość prawa: ... córka niech poczyta kodeks rodzinny i inne przepisy może coś zrozumie - ona myśli, że ojciec jej chce płacić alimenty - otóż ojciec już od dawna nie chce!!! Mam zacytować tutaj na forum jego słowa!!! Jego dochody nie mają znaczenia!! On po prostu nie chce!!! Koniec i kropka!!! ... pasożytowi nie będzie już szczęście sprzyjać, aby nienależnie i bezpodstawnie pobierać alimenty, aczkolwiek to czyni nadal - nadal bezprawnie pobiera alimenty- więc musi się liczyć z oddaniem tego co bezprawnie pobrała!!!... gdyż pasożyt nie ma uprawnień do ich pobierania ... i nie ma takiego prawa aby do końca życia żerowała na innych, kodeks rodzinny został po to znowelizowany, żeby takim pasożytom powiedzieć - NIE, KONIEC!!! Córka mojego męża, żyje w przekonaniu i w imię jej chorej roszczeniowej postawy... i zmanierowanego mniemania o sobie!!! Tylko zapomniała, że nic nie jest wieczne, tak samo jak ona sama!!!

do Beaty haha sama ze sobą piszesz!! Nikt nie chce odpowiadać to chociaż sama sobie musisz odpisać a nuż ktoś połknie haczyk i odpowie a ty w odwecie wyzwiesz i nawymyślasz Chłop dorabia na nocnej zmianie a ty sie nudzisz. biedna tyś boś głupia ... a ty kim jesteś, że odpisujesz? ... myślisz, że na tym forum są tylko takie - jak ty?

do Beaty haha sama ze sobą piszesz!! Nikt nie chce odpowiadać to chociaż sama sobie musisz odpisać a nuż ktoś połknie haczyk i odpowie a ty w odwecie wyzwiesz i nawymyślasz Chłop dorabia na nocnej zmianie a ty sie nudzisz. biedna tyś boś głupi ... biedna to dopiero będzie córka mojego męża, nie tylko że głupia, lecz dlatego, że zachłanna!

Gość do Beaty
Ty juz dostałaś swoja odpowiedź wiec co sie znowu nakręcasz Czekaj za terminem kolejnej rozprawy bo tu nie ma o czym debatować.Nie z tobą!! papa 🖐️

Gość tej głupiej beatce
się znowu pogorszyło kolejny rzut choroby :-D

do Beaty Ty juz dostałaś swoja odpowiedź wiec co sie znowu nakręcasz Czekaj za terminem kolejnej rozprawy bo tu nie ma o czym debatować.Nie z tobą!! papa ... hehe - widać, że żyjesz w niewiedzy, kolejna rozprawa nie ma tutaj nic do rzeczy!!! twoja adwokatka nie przełożyła ci tego jeszcze z polskiego na twój język??? papa

tej głupiej beatce się znowu pogorszyło kolejny rzut choroby ... takie wpisy, jak powyżej pozostawiam bez komentarza!!

Gość ulkulki
Tak odda wam a w zemście podpierdoli ciebie i ty też oddasz weź to pod uwagę. O tym czy cokolwiek będzie oddawać zadecyduje sąd a że tatuś nie chciał płacić to ona wie od dawna komornik go zmuszał. W każdym razie gdyby ktoś ppde mną kopał dołki jak ty chcesz zrobić sam by w nie wpadł.Obyś nie przegięła bo uczciwością nie grzeszysz i weź to pod uwagę przy swoich zapędach tobie można też udowodnić wcale niemało kasy pobranej na podstawie kłamliwie podanej sytuacji.życiowej i dochodów.

Gość beznadziejna jestes
Beatko ty naprawde masz cos z glowka...

... o witam moją drogą ulkiulki - dawno ciebie nie było - powiadam Ci ulkiulki, że odda wszystko dodatkowo z procentem:) a mnie, jak ty to określasz może iść i podpierdolić, ja jestem czysta i wiem na czym stoję, natomiast o niej tego napisać, ani powiedzieć nie można!! ... albowiem alimenty na starą lolę dzieciatą, żyjącą w związku z dzieciatym facetem nie należą się - pobiera je bezprawnie i nienależnie - więc trzeba będzie oddać zjedzony chleb, bo ojciec jej nie odpuści a ja go w tym wspieram i wesprę i dzieci moje też są już kumate i wiedzą o co chodzi:)

Gość Sąd uznał,że..
..prawnie alimenty się należą.Ty podważasz decyzje sadów?to pisz do nich a nie tu. A chlebem to się dzieli,jakby co a nie zabiera.To do ost.Twoich słów.

Sąd uznał,że.. ..prawnie alimenty się należą.Ty podważasz decyzje sadów?to pisz do nich a nie tu. A chlebem to się dzieli,jakby co a nie zabiera.To do ost.Twoich słów. ... Chlebem się dzieli z tymi, z którymi się chce dzielić!!! Wszak Jezus też nie zasiadł do stołu Pańskiego ze wszystkimi - tylko z wybranymi chleb dzelił!!! ... A alimenty się nie należą!!! Sąd zdecydował bezpodstawnie i bezprawnie - ale córka w niedługim czasie sama na swojej skórze się o tym przekona i odda to co zabrała do 3 lat wstecz!! Wiem, co piszę!! Widać, że wy nie wiecie!!

Gość Sąd uznał,że..
..Chleb dzielic sie powinno bezwzglednie i ze wszystkimi!Każdym okruszkiem! Sama z dwa dni temu kolejny raz powtarzałaś,że uczysz dzieci dzielić sie najmniejsza czekoladką!to moze ucz się od dzieci dzielenia z bliznim..A w tym przypadku blizni to b.bliska Twojemu mężowi pierworodna czyli córka(winna być córeczką tatusia,tak przynajmniej słyszy się o pierwszych dzieciach Rodziców). A tak naprawdę to On,Twój mąż ,nie Ty,bo Ty do tej dziewczyny przez swoją do niej nienawiść NIC MIEĆ NIE POWINNAŚ.Z krwi i kosci (w połowie) dziecko Twojego męża! A Ty,proszę,nie powołuj sie na Chleb Boży..Już przeginasz. Zreszta tym nie mozesz sie podzielić,bo wg prawa kanonicznego żyjąc z rozwodnikiem i sama będą rozwódką,żyjesz w grzechu wiec Chleba Pańskiego przyjmować nie mozesz.Wg tego prawa,skoro już tak powołujesz się na Jezusa,pozostajesz wciąż zoną tamtego Pana-ojca Twoich dzis dorosłych dzieci. Poza tym,schodząc na ziemie czym możesz się podzielić?swoją nienawiścią do eks męża wyrażoną i wymierzoną w córkę męża? Wspominasz o swoim synu,który podczytuje rzekomo wypowiedzi.Zasiewasz tym samym w Nim nienawisć do kobiet,poprzez ataki na przyrodnią siostrę. I ten 28latek,na Twoją dumę,bo go cytujesz nazywa nas"wstrętnym babami"i Ty jesteś z tego dumna?!.. To Ty stworzyłaś tu historię,nie my!opowiedziałaś tyle szczegółów z życia b.żony i córki Twojego męża.. Dobranoc.

Gość Ulkiulki
To przeczytaj sobie po jakim czasie ulegaja przedawnieniu rozczenia z tytułu niesłusznie pobranych zasiłków i obyś się nie zdziwiła bo to 10 lat a taka czysta jak się przedstawiasz wcale nie jesteś. Co byś nie zrobiła o wszystkim i tak zadecyduje sąd więc na zapas się nie ciesz. Twoje zasiłki są już pobrane że niesłusznie to już wiadomo bo łgałaś ile wlezie w urzedzie nie podając dochodów konkubenta. A tak nawiasem nie powołuj się z chorą nienawiścią na Boga i jego prawdy bo z twoim chamstwem i obłudą to po prostu nie idzie w parze.

Sąd uznał,że.. ..Chleb dzielic sie powinno bezwzglednie i ze wszystkimi!Każdym okruszkiem! Sama z dwa dni temu kolejny raz powtarzałaś,że uczysz dzieci dzielić sie najmniejsza czekoladką!to moze ucz się od dzieci dzielenia z bliznim..A w tym przypadku blizni to b.bliska Twojemu mężowi pierworodna czyli córka(winna być córeczką tatusia,tak przynajmniej słyszy się o pierwszych dzieciach Rodziców). A tak naprawdę to On,Twój mąż ,nie Ty,bo Ty do tej dziewczyny przez swoją do niej nienawiść NIC MIEĆ NIE POWINNAŚ.Z krwi i kosci (w połowie) dziecko Twojego męża! A Ty,proszę,nie powołuj sie na Chleb Boży..Już przeginasz. Zreszta tym nie mozesz sie podzielić,bo wg prawa kanonicznego żyjąc z rozwodnikiem i sama będą rozwódką,żyjesz w grzechu wiec Chleba Pańskiego przyjmować nie mozesz.Wg tego prawa,skoro już tak powołujesz się na Jezusa,pozostajesz wciąż zoną tamtego Pana-ojca Twoich dzis dorosłych dzieci. Poza tym,schodząc na ziemie czym możesz się podzielić?swoją nienawiścią do eks męża wyrażoną i wymierzoną w córkę męża? Wspominasz o swoim synu,który podczytuje rzekomo wypowiedzi.Zasiewasz tym samym w Nim nienawisć do kobiet,poprzez ataki na przyrodnią siostrę. I ten 28latek,na Twoją dumę,bo go cytujesz nazywa nas"wstrętnym babami"i Ty jesteś z tego dumna?!.. To Ty stworzyłaś tu historię,nie my!opowiedziałaś tyle szczegółów z życia b.żony i córki Twojego męża.. Dobranoc. ... Sad nic nie uznał i nic już nie uzna! Sąd nie jest władny w tej kwestii! Po to został znowelizowany kodeks rodzinny i opiekuńczy, żeby takich wiecznych studentów, naciągających i pasożytujących na innych skutecznie odciąć od alimentów. Jeszcze trochę poczekamy drogie krzykaczki i zobaczymy....:) Żyjecie moje drogie w niewiedzy i widać jasno, jak bardzo przyzwyczaiłyście się do rodzenia niechcianych dzieci, a potem żerowania na ojcu w konsekwencji waszych chorych roszczeń, tak wychowujecie i kształtujecie swoje niechciane dzieci, że te jak w zwierciadle dokładnie odbijają nie tylko waszą postawę roszczeniową, ale przede wszystkim wasze zachłanne i nienasycone, przepełnione żądzą cudzych pieniędzy ego! A przecież tak bardzo kochałyście ojca swojego dziecka?? I własnego ojca?? A teraz gdzie się podziała wasza miłość?? heheh - myślę, że to w ogóle nie była miłość!!!

Sąd uznał,że.. ..Chleb dzielic sie powinno bezwzglednie i ze wszystkimi!Każdym okruszkiem! Sama z dwa dni temu kolejny raz powtarzałaś,że uczysz dzieci dzielić sie najmniejsza czekoladką!to moze ucz się od dzieci dzielenia z bliznim..A w tym przypadku blizni to b.bliska Twojemu mężowi pierworodna czyli córka(winna być córeczką tatusia,tak przynajmniej słyszy się o pierwszych dzieciach Rodziców). A tak naprawdę to On,Twój mąż ,nie Ty,bo Ty do tej dziewczyny przez swoją do niej nienawiść NIC MIEĆ NIE POWINNAŚ.Z krwi i kosci (w połowie) dziecko Twojego męża! A Ty,proszę,nie powołuj sie na Chleb Boży..Już przeginasz. Zreszta tym nie mozesz sie podzielić,bo wg prawa kanonicznego żyjąc z rozwodnikiem i sama będą rozwódką,żyjesz w grzechu wiec Chleba Pańskiego przyjmować nie mozesz.Wg tego prawa,skoro już tak powołujesz się na Jezusa,pozostajesz wciąż zoną tamtego Pana-ojca Twoich dzis dorosłych dzieci. Poza tym,schodząc na ziemie czym możesz się podzielić?swoją nienawiścią do eks męża wyrażoną i wymierzoną w córkę męża? Wspominasz o swoim synu,który podczytuje rzekomo wypowiedzi.Zasiewasz tym samym w Nim nienawisć do kobiet,poprzez ataki na przyrodnią siostrę. I ten 28latek,na Twoją dumę,bo go cytujesz nazywa nas"wstrętnym babami"i Ty jesteś z tego dumna?!.. To Ty stworzyłaś tu historię,nie my!opowiedziałaś tyle szczegółów z życia b.żony i córki Twojego męża.. Dobranoc. ...co do kwestii dzielenia, to człowiek dzieli się jeżeli ma czym - to po pierwsze; po drugie - a jak się dzieli, to w pierwszej linii z tymi, którzy są przede wszystkim najbliżej jego serca; a po trzecie - jeżeli z kimś nie chce się dzielić, to po prostu nie dzieli się, tak jak Jezus nie ze wszystkimi się dzielił, tylko z tymi, z którymi chciał! Proste! Więc pozwól, że my naszą przykładową czekoladką, w pierwszej kolejności podzielimy się z naszymi najbliższymi! Więc ten ktoś niech nie uzurpuje sobie praw do zasiadania do stołu, i do dzielenia się chlebem z nami, jak on jest intruzem!!! i wyłudza!! I to nie jest elegancko postrzegane, nawet przez takie jak ty!!

[zgłoś do usunięcia] Sąd uznał,że.. ..Chleb dzielic sie powinno bezwzglednie i ze wszystkimi!Każdym okruszkiem! Sama z dwa dni temu kolejny raz powtarzałaś,że uczysz dzieci dzielić sie najmniejsza czekoladką!to moze ucz się od dzieci dzielenia z bliznim..A w tym przypadku blizni to b.bliska Twojemu mężowi pierworodna czyli córka(winna być córeczką tatusia,tak przynajmniej słyszy się o pierwszych dzieciach Rodziców). A tak naprawdę to On,Twój mąż ,nie Ty,bo Ty do tej dziewczyny przez swoją do niej nienawiść NIC MIEĆ NIE POWINNAŚ.Z krwi i kosci (w połowie) dziecko Twojego męża! A Ty,proszę,nie powołuj sie na Chleb Boży..Już przeginasz. Zreszta tym nie mozesz sie podzielić,bo wg prawa kanonicznego żyjąc z rozwodnikiem i sama będą rozwódką,żyjesz w grzechu wiec Chleba Pańskiego przyjmować nie mozesz.Wg tego prawa,skoro już tak powołujesz się na Jezusa,pozostajesz wciąż zoną tamtego Pana-ojca Twoich dzis dorosłych dzieci. Poza tym,schodząc na ziemie czym możesz się podzielić?swoją nienawiścią do eks męża wyrażoną i wymierzoną w córkę męża? Wspominasz o swoim synu,który podczytuje rzekomo wypowiedzi.Zasiewasz tym samym w Nim nienawisć do kobiet,poprzez ataki na przyrodnią siostrę. I ten 28latek,na Twoją dumę,bo go cytujesz nazywa nas"wstrętnym babami"i Ty jesteś z tego dumna?!.. To Ty stworzyłaś tu historię,nie my!opowiedziałaś tyle szczegółów z życia b.żony i córki Twojego męża.. Dobranoc. ... ten wpis o pierworodnych i pierwszych dzieciach nota bene pierwszych córeczkach tatusia to może napisać tylko chora osobą psychicznie i to bardzo, która uzurpuje sobie prawa do czegoś... o czym ta druga osoba nie ma pojęcia!!! Chora osobo z manią pierwszeństwa nie powiem, co masz zrobić ze swoją chorą głową, bo już na twoją chorą główkę jest już zdecydowanie za późno!! Uwierz mi twoja głowa spełnia funkcję tylko do parady, żeby jakoś to twoje ciało wyglądało, bo bez głowy wyglądałoby fatalnie i głupio, więc ma twoja głowa oczy, ale nie widzi!, ma uszy, ale nie słyszy! ma mózg - ale wciąż sobie zadaje pytanie, co to mózg???

Gość bedwyn
"...co do kwestii dzielenia, to człowiek dzieli się jeżeli ma czym - to po pierwsze; po drugie - a jak się dzieli, to w pierwszej linii z tymi, którzy są przede wszystkim najbliżej jego serca" No proszę, a jak twoja pasierbica nie podziliła się czekoladami, to do dziś jej to wszyscy pamiętacie. Widać nie były to osoby najbliżej jej serca...

[zgłoś do usunięcia] Ulkiulki To przeczytaj sobie po jakim czasie ulegaja przedawnieniu rozczenia z tytułu niesłusznie pobranych zasiłków i obyś się nie zdziwiła bo to 10 lat a taka czysta jak się przedstawiasz wcale nie jesteś. Co byś nie zrobiła o wszystkim i tak zadecyduje sąd więc na zapas się nie ciesz. Twoje zasiłki są już pobrane że niesłusznie to już wiadomo bo łgałaś ile wlezie w urzedzie nie podając dochodów konkubenta. A tak nawiasem nie powołuj się z chorą nienawiścią na Boga i jego prawdy bo z twoim chamstwem i obłudą to po prostu nie idzie w parze. ... NIC nie pobrałam nie słusznie, powtarzam i będę powtarzała z uporem maniaka, nic nie pobrałam nie słusznie, dlatego będę walczyć z oszustami!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ... jestem czysta i moja pasierbica może mi wiesz co zrobić - może sobie tutaj pogadać na forum z taką jak ty roszczeniową i pasożytującą kukła i zawołać razem możecie kuku!!! Sąd nie jest władny w kwestii alimentów, niech wam się nie wydaje, że wy jeszcze coś możecie!!! Otóż wasze kompetencje dawno się skończyły, ale żerujecie jeszcze póki można, a ja powiadam wam, już nie można i wezmą się wam do d..py! A łgałaś w urzędach to pewnie ty łżesz i pasierbica łże i dlatego po sobie osądzasz inne porządne samotne matki!!! Chora psychicznie kobieto nie uzurpuj sobie pierwszeństwa w czymkolwiek i racji, która nie jest twoja i do ciebie nie należy!! I czym ty tutaj się tak chwalisz i wybielasz?? Masz tylko jedną przewagę nad pasierbicą, że nie znam ciebie osobiście, bo gdybym cię znała nie zostawiłabym na tobie suchej nitki - taka to jesteś uczciwa, rzetelna i pracowita!! Gdybyś taka była inaczej postrzegałabyś życie, a tak jesteś typowym pasożytem, samotnym babsztylem, który został sam ze swoim chorym dzieciakiem i musi odreagować na innej tylko dlatego, że jest next!! Żal mi cię.

bedwyn "...co do kwestii dzielenia, to człowiek dzieli się jeżeli ma czym - to po pierwsze; po drugie - a jak się dzieli, to w pierwszej linii z tymi, którzy są przede wszystkim najbliżej jego serca" No proszę, a jak twoja pasierbica nie podziliła się czekoladami, to do dziś jej to wszyscy pamiętacie. Widać nie były to osoby najbliżej jej serca... ... dokładnie tak było, nikt nie był jej najbliżej serca, nawet jej ojciec, bo z nim też się nie dzieliła i nie dzieli!!! Egoistyczna i samolubna, pasożytnicza postawa mojej pasierbicy mówi sama za siebie!!!

Wspominasz o swoim synu,który podczytuje rzekomo wypowiedzi.Zasiewasz tym samym w Nim nienawisć do kobiet,poprzez ataki na przyrodnią siostrę. I ten 28latek,na Twoją dumę,bo go cytujesz nazywa nas"wstrętnym babami"i Ty jesteś z tego dumna?!.. ... same o sobie wydajecie świadectwo, on tylko czyta... i komentuje jakie bezwzględne, wredne i wstrętne babska jesteście!!!

Gość bedwyn
Może to mu daj do przeczytania. "Żyjecie moje drogie w niewiedzy i widać jasno, jak bardzo przyzwyczaiłyście się do rodzenia niechcianych dzieci, a potem żerowania na ojcu w konsekwencji waszych chorych roszczeń, tak wychowujecie i kształtujecie swoje niechciane dzieci, że te jak w zwierciadle dokładnie odbijają nie tylko waszą postawę roszczeniową, ale przede wszystkim wasze zachłanne i nienasycone, przepełnione żądzą cudzych pieniędzy ego! A przecież tak bardzo kochałyście ojca swojego dziecka?? I własnego ojca?? A teraz gdzie się podziała wasza miłość?? heheh - myślę, że to w ogóle nie była miłość!!! "