Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

coteraz

jestem bardzo szczupla w co sie ubierac?

Polecane posty

mam 167 i 48 kg wydaje mi sie ze nic na mnie nie pasuje wszystko na mnie wisi,chodze w dzinsach i bluzach ,niepodoba mi sie to ale jak tylko zaloze obcisla bluzke to zaraz slysze ojej rzytyj troche ale jestes chuda ty cos jesz? ale mnie to wkurwia

Gość fafarifka
autorko czy ty cos jesz??

Ubieraj się jak Ci się podoba i zlewaj chamskie komentarze, świat byłby piękniejszy gdyby ludzie mieli tyle motywacji do ogarniania swojego życia, jak do przypieprzania się do innych.

Gość gfhgjkjl
ja mam identyko wymiary i wcale chudo nie wygladam

dlugo siedzilam cicho i jak ktos mi mowil ale ty jestes chuda ze zlosci nie moglam sie odezwac,ale powiedzialam ze dosyc tego nie bede siedziec cicho i teraz jak ktos tak mowi to mowie i co zazdroscisz?patrz na siebie!

Gość ostatniaszczeradziewczyna
moja koleżanka ma 170 cm wzrostu i waży 43kg. Też ma problem w co się ubierać, bo wstydzi się. A przecież to idealna sylwetka według wszystkich! Chodzi w koszulkach i bluzach, żeby się zamaskować.

gfhgjkjl, ja mam 164 cm wzrostu i przy wadze 46 kg byłam bardzo szczupła. Wszystko zależy od budowy, od stosunku ilościowego mięśni do tłuszczu.

czy moge nosic czarne ligisy?bardzo mi sie podobaja do tuniki,ale one jeszcze bardziej mnie wyszczupla.