Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aneilka6788

PACZKA ŚWIĄTECZNA DLA 4 LATKI CZY WYSTARCZY

Polecane posty

Gość aneilka6788

Więc mam na święta dla mojego narzeczonego siostrzenicy (prawie 4 latka ma) Następujące rzeczy : -bluza z kapturem i z przodu ma napis i love you i wielkie serce z cekinów różowe - bardzo mi się podoba jest też z dobrego materiału - pomyślałam że będzie miała do przedszkola. -2 pary skarpetek z koronką-falbanką - takie na nadzielę do kościoła ;p - bransoletkę taką z kolorowych kamyków- przystosowaną do małej rączki - zawsze chce mierzyc moje bransoletki i mówi że też by chciała więc jej kupiłam Do tego chcę jeszcze dokupic słodyczy troszkę jakąś książkę lub malowankę czy WYSTARCZY jak myślicie? Nie chcę jej kupować żadnych gier komputerowych , poza tym kupowanie jej zabawek jest bez sensu bo nikt się z nią nimi nie bawi - ( już kupiłam jej basen który wygląda jak okręt , ma dużo dmuchanych elementów, woda tryska z armaty itp- przez całe lato nikt nawet go nie rozłożył ) Czy tylko wystarczy taka paczka ?

Gość zając wlk.
popierrdoliło cię? przecież to się do butów nie zmieści!

Gość Dobra rada to
Tak wystarczy.

Gość bgffs
wystarczy :) ewentualnie mozesz dokupic jakies gumki do wlosow, blyskotki, tego typu pierd***olki bo male dziewczynki lubia :)

Gość aneilka6788
no właśnie może zamiast słodyczy gumki. To prezent od zajączka bo na BN nic jej nie dałam bo się nie widziałyśmy

Gość kkkiiiiiiioooooooooooo
Pedofile lubią małe dziewczynki.

Gość bgffs
mi sie wydaje ze najlepiej kup gumki jakies blyszczace kolorowe i ze slodyczy tylko jakies cukierki czy zelki. albo mozesz tez jakies fajne mazaki, kredki itp.

Gość IginnaLegminna
po co robicie takie prezenty na wielkanoc? rozpieszczacie dzieci i pozniej w kółko trzeba robic prezenty. my mamy w bliskiej rodzinie 3 małych dzieci (7,6,2 lata) kupuje im po czekoladzie i finito

Gość aneilka6788
Kupuje jej prezent bo się zżyłam z nią bardzo ...i uważam że raz w roku chyba jej nie rozpieszczę jak dostanie prezent - przecież nie kupuje jej laptopa

Gość Kaśśśśśśśśśśka_______1
Laptop byłby fajnym prezentem.

Gość aneilka6788
każdy daje na co go stac, sama czekolada ? możesz przecież głupie malowanki dorzucic po 2 zł i trochę mandarynek i kredki za 2 zł i ile radości ma dzieciak