Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wpelele

kasia moze zarabiac nawet 16 tys/msc

Polecane posty

Gość fafarifka
jaka ona obrzydliwa

Gość wpelele
nie zgodze sie,ladna jest i wyglada na sympatyczna

Gość hjodd
Oni w żywe oczy z nas kpia .

Gość julia12321312
no bo jest córka premiera to ja stać na i lasns i na dobra prace.. gdyby nie tatuś wygladala by o wiele gorzej , miała by gorsze ciuchy i pewnie nie znalazłaby takiej pracy.. jest o wiele ładniejszych i zdolniejszych dziewczyn od niej co moga tylko pomarzyc co ona ma .a el takie jest zycie

Gość julia12321312
ale tak jak Paris Hilton , czy Grycanki np tez sie lansują dzieki kasie i rodzinie .. nie osiagnęły nic własna uroda czy talentem

Gość witajciepontony
dziewczyna jest ładna i sympatyczna, że ma bogatszych rodziców to usmiech losu dla niej. za wami przemawia czysta zazdrość bo nawet politycznie patrząć to co ona ma do polityki swojego taty. dla was najlepiej jakby mieszkała w brudnej kamienicy i ubierała się w śmietnikach - na taki los też trzeba sobie zapracować tylko że w drugą stronę...

Gość julia12321312
witajciepontony- ale rozumiesz ,ze to jest niesmaczne dosć w biednym kraju jakim jest Polska i wszyscy wiedza ,ze Tusk kradnie żeby jego córka lansowała sie ciagle i obnosila swoim bogactwem i markowymi ciuchami? podziwiam osoby co same zapracowaly na sukces np Marta żmuda- Trzebiatowska jest o wiele piekniejsza od tuskowny ,a sama na sukces zapracowała , nie dzieki tatusiowi

Gość julia12321312
po prostu wiele jest w tym kraju osób o wiele lepiej od niej wykształconej ( bo ona jest jedna z wielu mgr psychologii) i ledwo wiązacych koniec z koncem. a ona ma bogatego tatusia wiec wszystko jej przychodzi od tak . i jak ludzie maja jej przyklaskiwac jeszcze?

Gość wpelele
taka ladna jak Mister2012 Donald

Gość julia12321312
a co do wyglądu wygląda nieźle to jest prawda ,ale założę się ,ze ma własnego styliste , kogos kto jej robi make -up , i jej doradza .. wiekszość ładniejszych od niej w Polsce nie ma takiej mozliwosci,a bez tego sa ladniejsze

Gość witajciepontony
jej ciuchy nie są żadnymi ekskluzywnymi ubraniami. moje koleżanki pracują w markeci i raz na jakiś czas kupują w zarze czy mango - w tych sklepach Kasia kupiła niektóre swoje ubrania, trudno żeby ona ubierała się w lumpeksie albo na bazarze... nie wiem ile masz lat, że się tak bardzo nie znasz na sklepach... i nikt tutaj nie wygaduje że osiągneła niewiadomo jaki sukeces ani że jest niewiadomo jak utalentowana... wiele osób zarabia na blogach w podobny sposb...

Gość julia12321312
ale nie tyle co ona ... jestem pewna ,ze bez układów by tyle nie zarabiała . po prostu ludzie czują się potraktowani niesprawiedliwie jak patrzą na takie osoby jak ona

Gość witajciepontony
to że ktoś jest lepiej wykształcony to nie oznacza, że ona ma niewykorzystac sznasy jaką dostała od losu... wykształcenie wcale też nei jest żadnym wykąłdnikiem radzenia sobie w życiu jest pełno magistrów którzy nie potrafią znaleźć żadnej pracy ani zajęcia, są ludzie bez matury osiągający wielki sukces

Gość julia12321312
no są owszem i milionerzy i aktorki bez matury.. ale bardziej podziwiam te co dostaly prace , role itd bez pomocy rodziny

Gość a moja coo
takie zycie . moja kuzynka dostala sie na medycyne ale jej na poczatku nie przyjeli z braku miejsc to ciotka pogadała z kim trzeba zaplacila 2 tys i od razu sie miejsce znalazło.

Gość julia12321312
poza tym wiele osób zaradnych w Polsce i swietnie wykształconych zarabia mało ,ale przez to jak wygląda sytuacja w kraju

Gość julia12321312
a moja coo - no tak ,ale twoja kuznka przynajmniej skonczyła medycyne czyli ciezkie studia ,a nie psychologie

Gość julia12321312
a sorry nie doczytałam z ta medycyna dokladnie

Gość witajciepontony
heheh zwykłą zazdrość z ciebie przemawia i hipokryzja znajomości i sprzyjający los jest po to zeby z tego korzystac i to zarówno czy ma się bogatych rodziców czy to polityków czy aktorów itd. a kasia się w żadne luskusy nie ubiera w tych samych sklepach co dziwewczyny pracujące na kasie w hipermarkecie czu kelnerki (na przukąłdzie moich kolezanek) wiec juz tutaj nie wypisuj że to nie smacze, ciekawi mnie ile ty masz lat skoro nie wiesz nic modzie młodzieżowej i dla młodych kobiet :P

Gość witajciepontony
jak ktoś jest bardzo zaradny ale zarabia mało tak żeby na to narzekać to nie można powiedzieć że jest bardzo zaradny i tyle...

Gość julia12321312
no nie zgodze sie z toba w tym kraju niestety tak nie jest

Gość witajciepontony
powtarzam i to jeszcze raz: jak ktoś jest bardzo zaradny ale zarabia mało tak żeby na to narzekać to nie można powiedzieć że jest bardzo zaradny i tyle...

Gość witajciepontony
a to że od zawsze zarabiamy mniej niż na zachód od nas to ameryki nie odkryłaś