Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość IginnaLegminna

Może byc takie proste menu na Święta Wielkanocne?

Polecane posty

Gość IginnaLegminna

Bo już szczerze mówiąc mam dosc robienia w kółko żarcia i na te święta nawet nie chce mi się wysilac. W 1 dzień swiąt będzie nas 8 osób. W 2 dzień albo wyjeżdzamy albo będziemy w domu sami w 2 osoby. Zapisałam sobie takie proste potrawy ŚNIADANIE na ciepło: - żurek z białą kiełbasą - krokiety z pieczarkami/ z mięsem - schab pieczony na zimno: - wędliny - zawijasy z szynką i serem - jajka w majonezie - jajka z kolorowymi farszami - sałatka jarzynowa - sałatka wiosenna - śledz w oleju OBIAD - flaki - żeberka - stek z cebulką - kotlety z pieczarkami w środku - panga smażona

Gość fafarifka
nienawidze świąt

Gość Dobra rada to
Na całe święta czy na jeden dzień ? Tak ogólnie fajne menu.

Gość bbbbbbbbbbb
wspólczuję :-O tyle harować a potem siedziec i perdziec w stołek i obzerac

Gość IginnaLegminna
No w sumie na 2 dni tylko ze w 2 dzień nikogo nie bedzie więc będziemy jesc to co zostanie w pierwszego dnia. w pierwszy dzień mamy gości więc musi byc więcej

To menu wcale nie jest takie proste - sporo pracy przed Tobą. według mnie, jak każdy by wszystkiego spróbował to by chyba pękł, więc na pewno jeszcze sporo jedzenia Ci zostanie. Powodzenia!

Gość kkkiiiiiiioooooooooooo
Ja chętnie wpadnę w drugi dzień i opierdolę te resztki. Wszystko mniamka.

Gość IginnaLegminna
wydaje mi się ze proste. żurek ugotuje wczesniej, krokiety kupie gotowe bo nie chce mi się robic, schab wrzuce na blache i się upiecze, niczym nie bede go nadziewac. Flaki mrożone, żeberka na blache w rękawie, stek na blache. musze usmazyc na patelni tylko rybę i kotlety z pieczarkami. reszta to przystawki To mówicie ze moze byc takie menu, to dobrze to myślałam ze troche ubogie. zawsze robiłam więcej, cudowalam z nadziewanymi schabami roladami, sosami a pozniej i tak wszystko zostawało

Gość nipsssxxc
jest ok