Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sorbini

Wielkanocne prezenty

Polecane posty

Witam. Nie mam pomyslu na prezenty na wielkanoc.. Musze kupic kilka prezentow: 1. dla swoich sióstr- jedna ma 9 lat, a druga 3 latka 2. dla 3 letniej dziewczynki którą się opiekuje (jestem nianią) 3. dla 4-letniej chrześniaczki mojego faceta ;) Jakieś propozycje?? Nie mam kompletnie pomysłu;(( PS/ I tak się zastanwiam czy kupić coś dla rodziców mojego faceta.. pewnie w swieta pojde tam, wiec wypadaloby kupic jakies czekoladki czy cos... hmm..?? Ktoś doradzi??? Czy tylko sie dzieciom na zajaca kupuje? Help!

Gość jesli juz koniecznie
chcesz coś kupować to kup czekoladowe zające, będzie symbolicznie i na temat, w wielu domach nie praktykuje się prezentów wielkanocnych

Gość jesli juz koniecznie
a do rodziców jak nie chcesz jechać z pustymi rękoma to przywieź kupny sernik na przykład, albo zrób sałatkę, tylko się dowiedz wcześniej czy przyszła/niedoszła teściowa życzy sobie konkurencyjne dla niej potrawy na stole, po co narażać się na nieprzyjemności, ogólnie za bardzo się nie wysilaj, nikt cie nie doceni i będziesz miała żal

Jedziemy z chlopakiem na doslownie chwile do naszej rodzinnej meijscowosci (mieszkamy razem , ze sobą, w innym miescie), doslownie 2 dni i bedzie malo czasu.. wiec nei wiem czy pojde do "tesciow" bo planuje swieta spedzic z rodzina i przyjaciolmi.. mysle ze pewnei pojde na chwile, nie zeby wspolnie siedziec przy stole i jesc (to wyglada tak ze moj chlopak ma nowoczesnych, wyluzowanych rodzicow, nie siedza przys tole i w ogole tylko szybkei sniadanie i tyle.. jak ja tam ide to siedze u chlopaka w pokoju a rodzice czasem przyjda zagadac.. to nie wyglada tak ze przychodze i wspolnie siedzimy przy stole i biesiadujemy, nie jestesmy obydwije z takich domow) wiec nie wiem czy cos kupowac czy nie.. u nas w domu praktykuje sie przezenty na wielkanoc dla dzieci..

Gość ja jestem mamą i chrzestną
nasza 3 latka niedawno miala urodzinki, wiec zabawek dostala az za duzo, wiec teraz dostanie pizamkę, kmpl. podkoszulek, rajtuzki , z przedszkola dostanie kosz słodyczy, od chrzestnej 6par. majtek z hello kitty, od dziadków kapcie i trampki od drugich nie wiem. Więc typowo praktycznie :)

mimo wszystko dla teściow bym chociaż ciasto upiekla

dla 9latki - pamietnik, dla 3latki od opieki - ksiazeczke i zajaca z czekolady.

Tylko ta 3-latka ktora sie opiekuje nie je slodyczy.. ale najwyzej rodzice zjedza;) Co do 9-latki-moja siostra jest bardzo intelkigentna i w ogole wiec pamietnik jej nie ucieszy.. miala juz kilka ale jak byla mlodsza, teraz juz nie "jara" ją to.. Jest b.wygadana, ma temperament, lubi duzo czytac, lubi jezdzic na rolkach, lubi sie stroic.. Moja 3-letnia siostra jest BARDZO energiczna, żywiołowa, wygadana wiec zwykla ksiazeczka w ogole nie wchodzi w gre.. nie moze skupic uwagi za dlugo na jednej czynnosci, jedynie bajki oglada swoej ulubione dosc dlugo.. a tak to biega, krzyczy, jest bardzo energiczna serio;) oj, ja naprawdę mam problem bo prezenty dla tyc dzieci ktore musze kupic musza byc wyjatkowe, inne bo i te dzieci nie sa zwyczajne.. ;P Co do tesciow- siedzimy w osobnych pokojach zawsze, owszem -pogadamy ale naprawde nie jestesmy jacys "ą", "ę" zeby siedziec przy stole i jesc;P z nimi to jak z kumplami bardziej wiec sama nie wiem.. czy ciasto to dobry pomysl.. raz ze nie pieke a dwa ze "tesciowa" zawsze ma duzo jedzenia i jeszcze daje mojemu facetowi dla nas;P

Ponawiam PYTANIE Nie mam pomyslu na prezenty na wielkanoc.. Musze kupic kilka prezentow: 1. dla swoich sióstr- jedna ma 9 lat, a druga 3 latka 2. dla 3 letniej dziewczynki którą się opiekuje (jestem nianią) 3. dla 4-letniej chrześniaczki mojego faceta Jakieś propozycje?? Nie mam kompletnie pomysłu;(( PS/ I tak się zastanwiam czy kupić coś dla rodziców mojego faceta.. pewnie w swieta pojde tam, wiec wypadaloby kupic jakies czekoladki czy cos... hmm..?? Ktoś doradzi??? Czy tylko sie dzieciom na zajaca kupuje? Help!