Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kokokokokoww

Skoczek

Polecane posty

Gość kokokokokoww

Moja 10 mieseczna coreckza dostala od babci skoczek.Nie wiem czy to zdrowe dla dziecka,ortopedzi odradzaja chodzkow,ale nie wiem czy skoczka tez?Corka prezy sie do wstawania,od niedawna samodzielnie siedzi,boje sie ze to moze jeszcze za wczesnie.Nie wiem naprawde,poradzcie mi czy moge ja tam czesto wkladac?Wczoraj wlozylismy ja perwszy raz,byla zafascynowana zabawkami i zalapala o co chodzi i skakala jak zabka :)

Gość kokokokokoww
i co mamusie korzystalyscie z takich skoczkow?slyszałam ze tez sa takie do weszania we futrynach drzwi..

niech skacze, tylko nie wkladaj jej tam na pol dnia. 10 min i przerwa, za jakis czas znowu. Wszystko z glowa

Gość JA MAM NAJFAJNIEJ :P
Wszystko jest dla ludzi, ale z umiarem. Jak wsadzisz tam dziecko np. 2x15 min, albo raz na 30 min to krzywdy mu nie zrobisz. Ci innego jak matki dla świętego spokoju wkładają dzieciaki do chodzików itp. na całe dnie.

Gość kokokokokoww
Ale jak to jest z tym,to ma pomoc dzecku w rozwoju ruchowym czy to tylko sluzy jako zabawka?Córa stojac trzymie ladnie całe stopki na ziemi,skaczac w skoczku to na paluszkach,moze jej to chyba zaszkodzic...Jak piszecie 2-3 razy dziennie na kilka minut.