Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość baba cie wyruchalaa

MACIE JAKIES ZĘBY POPSUTE W BUZI ??CZY WSZYSTKIE ZDROWE I WYLECZONE?

Polecane posty

Gość baba cie wyruchalaa

czy kazda czarna plamka albo kreska miedzy zebami to prochnica? bo ja mam takie krzyżyki czarne tak zwane na ósemkach i nie wiem czy to juz prochnica czy nie

Gość mi mala niezalogowana
wszystkie zdrowe i biale zeby to priorytet, jak np. wlosy :)

Gość baleriny wygodne? pierwsze
to poczatki ubytkow. ja tez tak mialam, poszlam spytac - dentysta powiedzial, ze ejszcze sie nie psuje bardzo,ale w ciagu roku trzeba zroboc. olalam, poszłam za 2 lata i pół zeba nie ma.

Gość baleriny wygodne? pierwsze
jak wam sie udaje miec wszytskie zeby zdrowe? moje nie sa jakies strasznie popsute ale ciagle cos jestdo robienia - tu jeden, tu drugi; juz od 3 lat lecze i wciaz cos jest. oczywiscie robie po trochu bo to drozyzna

Gość baba cie wyruchalaa
a ja mam takie krzyzyki od 10 lat i nie powiekszaja sie ani nic i nic dentysta na to nie mowil ja mam az 13 zebow plombowanych w wieku 30 lat TO REKORD CHYBA CO NIE?MASAKRA

Gość franiaaaaaa
Ja mam aktualnie jeden do wyleczenia, jakoś nie umiem się zebrać i iść Przez ostatnie 3 lata w ogóle nie byłam :O i jak już poszłam to się okazało, że mam chyba z 5 do leczenia, zostawiłam 500 zł :O zazdroszczę osobom którym zęby się nie psują

Gość Siostra dzikusa
A ja tam u dentysty nigdy nie byłam i się nie wybieram 🖐️

Gość jutro ide na zakupy
6 lat temu wyleczyłam i teraz dbam. dwa tygodnie temu miałam przegląd - zero dziurek

Gość jutro ide na zakupy
o to już pytali :D

Mam wszystkie wyleczone. I teraz będę musiała jeszcze wstawić implant. Masakra. Boję się trochę. Za swój zły stan uzębienia obwiniam rodziców. Jak można było dawać dziecku takie słodkie herbatki do picia i tony słodyczy. Mleczaki nikt sobie wtedy głowy nie zawracał i od tego zepsuły się stałe zęby. Cieszę się że przynajmniej wyleczyłam wszystkie.