Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość notosieniezlewrabalam...

palić nie palić, oto jest pytanie - palenie a związek

Polecane posty

moj facet nie pali, ja pale. zdarza mi sie nie ruszac papierosow przez 2 dni, ale jak ide na piwo to pale bardzo duzo. czasem tez zdarza mi sie ot tak zapalic na ulicy, ale nieczesto. moj facet nienawidzi mojego palenia i ma do mnie o nie pretensje. spotykamy sie od kilku miesiecy. wypomina mi, ze jak jeszcze nie bylismy para, z zwyklymi znajomymi, powiedzialam mu, ze jesli zwiaze sie z kims niepalacym to z tego zrezygnuje (rzecz jasna wtedy nie wiedzialam, ze tym kims bedzie on - tak sobie po prostu palnelam w rozmowie). czy on ma w takim razie prawo miec do mnie o to pretensje i wymagac ode mnie, zebym z nia na dzien pozegnala papierosy?

Gość Rolnik z Doliny Nidy
Tylko lód. Na pieska i anal. Słabo. A gdzie pocałunki? A może tyle palisz, że go kutas przy lodzie piecze?

Gość Evelin7046
to jest chore : ).! lubie palic? PAL ... nigdy w zyciu bym nie rezygnowala z czegos co lubie dla faceta czemu ty masz rzucac? jak mu nie pasi to niech on zacznie palic /... najpierw ograniczy Cie z pal;eniem pozniej z tym i tamtym . nie daj sie mala .. !

Gość Evelin7046
a tak ps. ja tez palilam kiedys . moj facet tez. i ja palic przestalam on pali nadal no trudno jesli bedzie chcial to rzuci, nie wiem jakim cudem alle nie czuje z jego ust. po prostu chyba sie przyzwyczailam .

Gość Rolnik z Doliny Nidy
Evelin z numerem ....Ty diable!

Gość tretretretretreetre
a wyobraź sobie jak to jest jak całujesz się z osobą, która pali? ;p niepolecam...

wiecie, ja rozumiem, ze to jest dla niego nieprzyjemne. jednak denerwuje mnie to, ze on uwaza, ze ja mu w jakistam sposob obiecalam, ze przestane palic... ze on wiazac sie ze mna byl przekonany, ze do kanonu moich zelaznych zasad nalezy to, ze jak jestem z niepalacym to niepale. i on czuje sie najzwyczajniej w swiecie oszukany. a ja sie z kolei wkurzam, bo wychodzi na to, ze to nie jest tak, ze jak CHCE rzucic to moge rzucic, ale ze ja MUSZE rzucic i takie ograniczanie budzi moj sprzeciw. czy on ma prawo tego ode mnie wymagac? a jesli nie, to co mu powiedziec - "tak sobie rzucilam kiedys, niepotrzebnie brales to serio..."?

pierdolisz ewelina, skoro mu wspominala ze jak sie z kims zwize to rzuci to znaczy ze moze miec pretensje, za pewne przeszkadzaja mu te szlugi tak jak mi i za pewne twoje ubranie czy oddech nie za bardzo przyjemnie pachnie, wiec mial na uwadze ze jak sie z toba zwiaze to rzucisz kto wie czy gdybys nie zadeklarowala ze zucisz czy by chcial sie z toba zwiazac tak wiec oszukalas go

Gość nie palacy
moja zona tez pali, palila zawsze ja nigdy, jakos mi to nie przeszkadza nawet jak sie z nia caluje po fajce to smakuja mi jej usta,;-) widocznie kocham ja cala ze wszystkimi zaletami i wadami:-)

Gość wszystko jasne i logiczne
widocznie dla niektorych jest to jedna z cech ktorej nie zniesie. skoro powiedzialas mu to tak doslownie jak tu piszesz: ze jak sie zwiazesz to rzucisz, to on zwyczajnie to pamieta i tak, ma racje, moze miec pretensje bo nie wywiazalas sie z czegos co sama zadeklarowalas