Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość iwka847

suknia slubna ceny itd

Polecane posty

Gość iwka847

Witam rozgladam się za sukniami i przecietnie nowe w salonach w moim miescie kosztuja ok 1800-2200zl szukam sukni w tym fasonie http://www.adora.net.pl/galeria,128-viviane.html model V04 i V06. Może ktoś mi powiedziec ile kosztują podobne suknie w waszych miastach?Bede bardzo wdzięczna;)

Gość iwkas847
jak sie nie myle to akurat z tego salonu sa szyte na miare ale maja dość napięte terminy a nie wiem jeszcze ile biorą krawcowe za uszycie całej...

Gość iwkas847
odnawiam temat moze ktos jeszcze sie orientuje;)

U mnie w trojmiescie tez takie suknie sa w granicach 2tys....przymierzalam bardzo podobna do tej V04 i byla tak cholernie ciezka,ze masakra,duzo w niej jest warstw.Za szycie w salonie zyczyli sobie 1500 a za wypozyczenie chyba 1200,wiec lepiej porozgladac sie albo uderzyc do jakies krawcowej

Gość suknia
mi za szycie zawołali 2200 sukni. Przegięcie. Mam nadzieję, że znajdę krawcową co uszyje mi za 1500-2000 góra, ale już welonem i jakimś bolerkiem .

Gość iwka847
te suknie które wstawiłam sa po 1800zl z uszyciem tylko krawcowe maja już zajete i szukam podobnych bo tez nie zamierzam przesadzac z cena za 2200 to widziałam w innym salonie zajebista suknie ale to już w ostateczności raczej...

uszycie takiej sukni jak ty pokazałaś to u mojej krawcowej pewnie koszt 1000-1500zł, ja moją szyję za 1400z bolerkiem i welonem w cenie, mierzyłam takie jak pokazałaś ale źle się w nich czułam, jak bym miała na sobie tonę, gdy chodziłam po krawcowych szukając kto mi uszyje, przeraziłam się, 1800zł za samo uszycie, plus ponad 1tys za materiał, ale na szczęście znalazłam taką co szyje na dużą skalę i za nie duże pieniądze, taka jak ty dałaś to u mnie w salonach koszt 2600,

Gość iwka847
Ślubniczka 2012 a z jakiego miasta jesteś?

Gość tyhje5jy
rybnik (śląskie, katowice) taki miej wiecej oczywiscie fason za 2700 placilam

Gość tyhje5jy
szyta u krawcowej, nawet drozej niz w salonie bo jakies dobrej jakosci materialy zamowila.... teraz oddalam ją do komisu i stoi za 900 -.-

Gość iwka847
no to niestety nie moje rejny ja szukam czegoś w łódzkim ewentualnie czestochowa...

Gość kingula23.
U nas szycie to koszt 1000 - 1500 zł, moja kuzynka szyła i była zadowolona. Ja kupiłam suknię okazyjnie bo była przeceniona, z wystawy, ale bez wad.

Gość Anka od tak
ŚLUBNICZKA 2012 proszę napisz gdzie szyjesz swoją suknię slubną dokładnie . Jestem na etapie poszukiwań dobrej krawcowej . A jestem z okolic gorlic