Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Sweet Dreams II

Co wiecie na temat OWCY? Kim ona jest?

Polecane posty

czy ten bełkot jakim pisze to jej rzeczywiste myśli czy może to twór na potrzeby kafeterii? sczzerze mówiąc mnie to przerasta jak wchodzę na jakikolwiek jej topik

Gość najbogacza z kafeterji
bo ona jest chora. ma na imie barbara. robila wlasnie doktorat ze zdaje sie biologii gdy dopadla ja schizofrenia. taki przykry los :(

Gość slkkjkjjkkjjdkjkdjkd
żadna chora osoba, zwykły troll który zwraca ma siebie uwage. Skopiowałam te wypociny kiedys dałam w google i okazałao sie .ze 90% kopiowane wypowiedzi

ale ona tak pisala podobno na blogu. skad kopiowane? mozesz podac?

no wlasnie tez odnosze takie wrazenie, ze to zwykly troll dlatego pytam z drugiej strony jesli tego nie kopiuje, to komu chcialoby sie takie bzdury wymyslac?

Gość ejże
to taki bot na użytek kafeteryjnych psychologów, puszczany z automatu przez nudzące się moderatorki :D ludziska kupią każdą głupotę

ja tam i tak nie wchodze na jej topiki, na poczatku mojej bytnosci na kafe czasem weszlam, poczytalam. ona czasem reaguje i odpowiada na pytania a czasami nie.

Gość obserrwweer
nie sadze ze ktoś robi sobie jaja. Bez rpzesady, znudziło by sie to komuś po max miesiącu a ona tu pisze już chyba z 2 lata... wedlug mnie to osoba bardzo chora psychicznie, byc może jakas psychoza. Nie wiem na tomiast czemu ona się nie leczy, rpzecież wystarczyły by leki i by wróciła do normalności:-( szkoda dziewcyny bo widać ze inteligentna jest ale zauwazyłam ze z meisiaca na miesiac jej posty maja coraz wiecej niescisłości, cięzko co kolwiek zrozumieć. To znaczy ze choroba postępuje u niej.

Gość 23432423423
strasznie mnie śmieszy ludzie wasza inteligencja , czy wy tu wszyscy macie po góra 10 lat że zadajecie takie durne pytania, kurwa... Może to psychoza, no tak... DEfinitywnie, jest chora, ma b. ciezki stan pewnie od długiego nieleczenia. Ma tzw. słowotok, jest częsty przy chorobie afektywnej, zaburzenia myślenia, składnia nie trzyma logiki. Dla mnie to prawdopododnie zaburzenia schizoafektywne, bo typowi schizofrenicy sa raczej powolni, ciezko myślą, i są mało aktywni.

Gość obserrwweer
a co cie dokładnie smieszy? nie rozumiem??

Gość obserrwweer
No przecież napisałam ze ta kobieta jest chora i to powaznie a nikt sobie jaj tu nie robi bo znudziło by mu się to po tygodniu a nie pisałaby tak 2 lata

Gość 23432423423
Ja się dziwię jakim cudem rodzina z nią wytrzymuje. to musi byc makabra.

Gość fanka owieczki
owieczke poznalam tu na forum dokladnie 2, 5 roku temu od tamtego czasu ja poczytuje :) kiedys pisala o bracie, matce i bratowej, powiem ze wtedy sikalam ze smiechu z jej postow a dzis to juz taki belkot, ze czytac sie nie da :O aaa i pisala na poczatku o bachledzie :) poznbiej byl brat, matka i bratowa dopiero a teraz brygidki i kewy rodowody itp pierdoly

Gość a ta bona i mengele
to jest jest brat i bratowa?

Gość a ta bona i mengele
*jej

Gość a tak tylko pytam
ja tez pamietam jak pisala o alicji b.c. ciagle najezdzala na nia

Gość z ciekawosci pytam...........
a czy mozna znalezc jej posty sprzed dwoch lat?jaki miala wtedy nick?

Gość 23432423423
jej pierwszy nick to chyba Prawdziwa Owieczka Boża, czasem pisała jako hannibal lecter

Gość bgnhj
Pamietam ze kiedys ktos wkleil link do jej bloga! Sympatycznie wygladala na zdjeciu. Na 100% uczyla w szkole, miala do czynienia z angielskim! Pamietam tez ze napisalal z 30 postow kiedy ujawniono jej zdjecie, odgrazala sie innym :(

Gość bgnhj
dziwne jest to ze rodzina nie leczy jej,kto jej sprzata, gotuje,kto oplaca jej rachunki?