Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Taki_Jeden_Ten_Normalny

Dziewice !! moim zdaniem wyjatkowy charakter

Polecane posty

no dobra to czym się różni dziewica od nie dziewicy? oprócz błony oczywiście

Gość zgadula kozula
bo przeżyłam już piękną miłość, bardzo kochałam tego faceta... i byłm tylko dla niego, on mnie bardzo oszukał, ale nie ma we mnie chęci oddawania sie każdemu, wierzę, ze znajdzie sie mój jedyny, tylko dla mnie...

Gość zgadula kozula
Kolego o błonie nie ejst nic napisane, ale ogólnie brzmi to tak, jakby tylko dziewice miały wyjatkowy charakter a reszta to ścierwa...

zgadula kozula nieważne co napiszesz i tak dla autora jesteś dziwką bo nie masz błony ni męża

nie jesteś prawikiem więc też szmatą jesteś jak zgadula kozula więc jak ty nie chcesz być 2 to czemu dziewczyna ma chcieć być 2

Gość fdghjghk
dziewictwo to stan umyslu a nie blona miedzy nogami. są "dziewice" ktore uprawiają tylko anal :O albo takie co robią loda z polykiem... i niby dziewice tak? :O to dla mnie juz wiekszą dziewicą jest dziewczyna, ktora raz miala seks z kims kogo bardzo kochala, a ten ktos ją zostawil.. i potem juz jest madra i sie szanuje; a nie taka co polyka spermę albo co daje sie posuwac w srakę. i czemu uwazasz ze niedziewice to juz latwe są? ja nie jestem dziewicą, mam chlopaka prawiczka 2 lata i ani razu nie mielismy seksu, nie spieszy mi sie do tego bo seks jest przereklamowany. kocham tego chlopaka i szanuje go i dlatego chce budowac zwiążek na milosci a nie na seksie, bo na seksie daleko sie nie zajedzie. poza tym zgadzam sie z toba, ze prawiczki są super :D

Gość fdghjghk
czytalam tez o takiej co byla jak swieta, czekala z sexem do chyba 26 roku zycia, a jak poszla w tango to sie dopiero zaczela puszczac... a tak dlugo czekala z tym.. albo taka co to miala tylko jednego partnera, swojego męża, po slubie jej sie znudzil i ogląda sie za innymi, mysli o tym, zeby zdradzic męża..

nie wiem dlaczego wciaz starasz mi sie przypiac to ze napisalem ze kobiety ktore nie sa dziewicami to szmaty niczego takiego nie napisalem i nie napisze nie zmuszaj mnie i nie bedziesz mnie przekonywac

Gość fdghjghk
szmata to taka co miala seks z jednym , kopnal ją w dupsko. potem ma drugiego i znowu mu daje, on po jakims czasie sie znudzi i znowu kop w tylek. i tak z kolejnym chlopakiem sypia, nawet meiszka na kocią łapę, czuje sie z tym super, wyzwolona, bo lubi seks co podkresla na kazdym kroku. aż w koncu ktorys sie z nią ozeni, bedzie to jej minimum piąty partner w lozku :D to jest szmata. ale na pewno nie taka, ktora kochala chlopaka i dala sie wykorzystac, a na drugi raz juz jest madrzejsza i szanuje sie.

"że juz miala pierwsza milosc a dziewica nie !!! a ja nie chce byc 2" Podobno każda następna miłość jest tą pierwszą i prawdziwą, często jest tak, że jak ludzie są po raz pierwszy w związku to popełniają mnóstwo głupstw, a dopiero kolejne związki są dojrzalsze. Nie masz gwarancji, że jak poznasz już taką dziewicę, dla której będziesz pierwszym to zostaniesz jedynym bo może się okazać, że po prostu do siebie nie pasujecie. Strasznie ograniczone myślenie masz.

więc ponawiam pytanie czym się różni dziewica od nie dziewicy oprócz błony? czym się różnią w charakterach jak obie to takie same kobiety? czy charakter kobiety zmienia się po utracie dziewictwa? więc czemu dziewice mają wyjątkowy charakter??

Gość fdghjghk
a zaliczaj o ile ktoras bedzie cie chciala :D wiele kobiet tez zaluje utraty dziewictwa z byle kim... no ale nie ma co plakac nad rozlanym mlekiem. w kazdym razie o wartosci kobiety nie decyduje blona miedzy nogami, bo jak kobieta sie zakocha to traci glowe... wiec nie powinno sie jej tak oceniac. kazdy uczy sie na bledach i tyle.

Gość zgadula kozula
heh czyli mam rozumieć, ze już swojego pierwszego miałam i więcej mieć nie będę...bo pewnie muszę zapłacić karę za bycie nieporządną...co za paranoja...

Gość zgadula kozula
Po Twoich wypowiedziach kochaneczku, sądzę, ze zadna Cię nie chce...

Gość fdghjghk
czesto jest tak, ze pierwszy chlopak naobiecuje cudow, zabawi sie, wykorzysta i porzuci jak szmate. to nie jest milosc, wiec nie boj sie o to, ze nie bedziesz jej pierwszą miloscia, bo tamto to i tak milosc nie byla. moj obecny chlopak to moja pierwsza wielka i prawdziwa milosc. byly mnie zostawil, zachowal sie jak skurwiel. nie kocham go juz. owszem kochalam ale juz nie kocham, czuje obrzydzenie jak o nim pomysle. moj obecny chlopak zawsze bedzie dla mnie pierwszy i jedyny, o tamtym juz nie pamietam nawet.

Gość Boże dzieci ile
wy macie lat?? 18??

Gość Boże dzieci ile
wy macie lat????

Gość Boże dzieci ile
bo ja jestem gimgówno

Gość zgadula kozula
a ja mam 25

Gość Boże dzieci ile
autorze każda na początku jest dziewicą, z później przestaje nią byc. Każda kiedyś była. W ogóle głupoty piszesz straszne......