Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Taki_Jeden_Ten_Normalny

Dziewice !! moim zdaniem wyjatkowy charakter

Polecane posty

Gość fdghjghk
są tacy co biorą sobie dziewicę za zonę bo tylko takie uznają, a potem sie okazuje, że ona sie rozkreci po jakims czasie i zacznie zdradzac męża... nawet pisal tu keidys na forum taki koles o nicku komiczne. wziął sobie cnotkę dziewicę za żonę. po slubie zaczela go zdradzac z kolegami z firmy, puszczac sie, wiec sie rozwiedli. wiec nie ma co idealizowac. moze i nawet lepsza jest taka co sprobowala choc raz seksu z innym zeby wiedziec potem ze to nic specjalnego, ze przereklamowane i nie bedzie jej ciagnac do innych facetow. mnie np. w ogole nie ciagnie, bardzo kocham swojego chlopaka, nie za jego fizycznosc, ale za to jaki jest.. i juz wiem ze nigdy go nie zdradze bo mialam sex z bylym i wiem, ze to nic ciekawego ;)

Gość fdghjghk
kazdy facet ma to samo, jeden wiekszy inny mniejszy ale jak nie ma milosci to nie ma sensu sie bawic w to ;)

Gość palantem jestes
JAKI TY JESTES PROSTAK KURWA CO ZA ISIOL!!! WIEC ROZUMIEM ZE JAK BYLAM DZIEWICA TO KURWA MIALAM WYJATKOWY CHARAKTER? A TERAZ MAM JAKI KURWA CHUJOWY BO NIE JESTETM NIA? TY KURWA MATOLE

Gość AlinaWywalina
a ja mam wrażenie, że masz żal, bo żadna Cię nie chce rozprawiczyć. Masz widocznie ryjek jak muflon...

ja szmatą nie jestem jestem dziewicą i mam wyjątkowy charakter :D

autorze czy ty przypadkiem nie jesteś prawik91 inaczej zwanym offerma czy zjeb??

Adela, też odnoszę wrażenie, że to jeden z nich. Nie wierzę, że można być aż takim idiotą z natury :)

Gość nigdy nie mów.....
Do autora. Jeśli chcesz to szukaj dziewicy nikt Ci nie broni. Czy maja wyjątkowy charakter...może maja ale nie wszystkie. Na studiach miałam takie "dziewice" i wierz mi wcale za fajne nie były. Życiowo porażka niezaradne, wieczne księżniczki, wszystko nie pasowało. większość nieatrakcyjna fizycznie i zadufana w sobie. Fakt miały tylko ta czystość do zaoferowania. Nie umywały się czasem do dziewczyn, które kogoś miały. Charakter nie zależy od dziewictwa. Można być naprawdę dobrym człowiekiem jak i złym , wyrachowanym. Wręcz przeciwnie można powiedzieć, że te dziewice maja kompleksy, nie umieją ułożyć sobie życia i wymagają zbyt wiele. Można powiedzieć, że te które kogoś miały to złe kobiety są :) A fakty są takie, że czasem każdy podejmie złą decyzje i nie da się jej cofnąć. Trzeba zrozumieć. Kobiety tez rozumieją i wyciągają wnioski z życia. To co teraz miarą charakteru jest dziewictwo? Bez sensu...

Gość Boże dzieci ile
właśnie, to jest tak jak ktoś pisał wyżej rzadko która 1 i jedyny seks ma z mężem Każdy powinien się wyszalec, skorzystac z życia, bo tak właśnie później będzie zdrada i to tyczy obu stron

autorze nie znajdziesz błonki z głębią jak będziesz zachowywał się tak płytko i prymitywnie

adela no ok odp na 1 pytanie nie mam małego 2 nie jestem ta osoba .... po 3 nie mam wyrobionego zdania na temat dziewic czy nie dziewic nie uogólniam nie pisze ze jestescie szmaty kazdy ma swoja wartosc ja mam prawo szukac kogos z kim bede szczesliwy itp....

Taki jeden zapewniam Cię, że nie wszystkie kobiety są jednego pokroju i te, które straciły dziewictwo zrobiły to tylko i wyłącznie dla sportu. Trochę więcej wiary w ludzi.

Taki jeden momentami mam wrażenie, że robisz sobie z nas niezłe jaja na tym wątku.