Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sashka__14

jak kontrolować swojego faceta?

Polecane posty

Gość sashka__14

cześć dziewczyny! mój facet coraz częściej zaczyna wciskać mi kity. muszę mieć jednak twarde dowody,żeby mu przedstawić zarzuty. w jaki sposób sprawdzać faceta?

Gość yrtertew
podaj pryzklady w ktorzych wciska kit a powiem ci jak to sprawdzic. tak ogolnie to sprawdzaj i juz. ale chcesz konkretow?

Gość sashka__14
np. w ostatnią środę powiedział,że zostaje dłużej w pracy. w rzeczywistości w pracy nie był. tylko w barze z kolegami. dowiedziałam się, bo jeden kumpel się wygadał. ale podejrzewam,że to nie jedna taka akcja. druga sprawa. prosiłam żeby wykasował nr swojej byłej dziewczyny. wykasował ja , ale numer wpisany jest pod hasłem " maciek autoserwis"

Gość sashka__14
Chantalka- błagam daruj sobie takie komentarze. jeśli nie masz nic do powiedzenia w temacie tylko robienie za 'Wujka dobrą rade" to nie pisz nic lepiej.

Gość yrtertew
zbierz kilka takich dowodow i mu wygarnij. przeciez juz go kontrolujesz. dowiadujesz sie o takich rzeczach. wykorzystaj to.

Gość sashka__14
chce konkretów. ; ) -yrtertew

Gość jaciekrece, u la la
A z ciekawości - po co Ci taki facet, którego trzeba kontrolować?

Gość sashka__14
ale nie chce powiedzieć tego w sposób " czytając w Twoim archiwum" albo " przeglądając Twoj telefon" nie chce ,żeby wydało się,że go sprawdzam. bo wtedy mam małe pole manewru. teraz mu wygarnę, a on potem będzie robił gorsze rzeczy,ale będzie dużo ostrożniejszy. rozumiesz? ;)

Skoro twierdzisz, że zaczyna wciskać Ci kity to znaczy, że jesteś tego pewna ale nie wiesz jak to udowodnić, czy tak? Jeśli tak to oszczędź sobie dodatkowych nerwów.

Gość sashka__14
dokładnie. Nie wiem jak mu to udowodnić... chce coś zmienić, bo bardzo go kocham i mi na nim zależy, ale facet kłamie mi prosto w oczy.