Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Śmieszny Student

Moje serce krwawi a dusza placze

Polecane posty

Gość botoniewiernasukabyla
Skąd ja to znam??? Bo dziewczyna jak może mieć fajnego faceta który ją kocha i o nią zabiega to ona nie chce. Woli być sama, nie chce zmieniać dotychczasowego życia itd...Chcesz to zatamować? No to trochę to potrwa przynajmniej u mnie to już trochę trwa:(

trzeba się pogodzić z porażką i iść na jakiś czas "w niewolę" , znieść ją dumnie i szukać nowych konfrontacji - bez beczenia i rozczulania sie nad sobą 💤

Gość teneeor0
co rev uczynia codziennie siedzac na kafe i spedzajac czas w towarzystwie niejakiej zakochanej w nim po uszy, fikusi mikusi

Gość teneeor0
tak szczerze miedzy nami rev, łudziłam sie, że jednak mnie wyierzesz zamaist fikusi znaczy nikt po nos mnie nie kocha

Gość lamętyKaffe
Wielkanoc już niebawem, zatem już najwyższa pora, aby zacząć przygotowywać pierwsze pisanki. Nie chcesz, aby wszystkie jajka wielkanocne wyglądały tak samo? Wypróbuj czegoś całkiem nowego! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Malowanie pisanek gąbką pozwali Ci stworzyć całkiem inne wzory oraz desenie. Farbki akrylowe (najlepiej barwniki naturalne) w różnych kolorach, gąbka, ręcznik papierowy, mała miska wody, podstawki na jajka, kieliszki lub najprościej - pusty karton po jajkach. krok 1 Namocz gąbkę w wodzie a następnie ją dokładnie wyciśnij. Gąbkę należy pociąć na tyle kawałków, ile mamy do dyspozycji kolorów. Najlepiej, aby poszczególne kawałki gąbki były różnej wielkości. krok 2 Użyj kartki papieru jako palety. Jeśli używasz farbek akrylowych nałóż na kartkę troszkę każdej farbki, tak aby było ci łatwiej maczać w niej gąbkę. krok 3 Połóż obok siebie pusty karton po jajkach, po to abyś mógł odkładać w nim jajka do wyschnięcia. krok 4 Malowanie pisanek Malowanie pisanek Trzymaj jajko delikatnie w palcach, drugą ręką namocz gąbkę w wybranym przez ciebie kolorze farbki. Dla lepszego efektu powinno zaczynać się od najciemniejszego koloru, przechodząc stopniowo do najjaśniejszego. cdn

teneeor0 tak szczerze miedzy nami rev, łudziłam sie, że jednak mnie wyierzesz zamaist fikusi znaczy nikt po nos mnie nie kocha na razie to Ty wybierasz za mnie...ale to Twój wybór...

Gość drenażysta
"Ona sama powiedziała mi o tym." Większość dziewczyn mówi, że ma chłopaka, faceta i to dobry objaw przy poznaniu dziewczyny, często zwykły test. Skoro umówiła się na randkę, a potem powiedziała, że ma kogoś to Cię po prostu spławiła, bo ten ktoś ma najwyraźniej większe jaja. Niepotrzebnie się angażujesz na początku znajomości. Odrzuć oczekiwania i dbaj o swój interes, kieruj znajomością nie inwestując w nią więcej niż kobieta. To kobieta musi się bardziej zaangażować inaczej zawsze wychodzą nici, albo kobieta zostaje przy "starającym się" facecie z braku opcji.