Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość AlinaWywalina

Czy zdarza się taka miłość? Czy to tylko bajki ?

Polecane posty

Gość AlinaWywalina

Czy na świecie nie jest możliwa historia Kopciuszka? Czy bogaty prawnik, lekarz czy biznesman nie może zakochac sie w zwykłej dziewczynie? Czy znacie jakieś takie przypadki ?

Gość hthfdcf
tak jesli dziewczyna jest ladna

Gość takie tam duperele nic więcej
nie ma rzeczy niemożliwych, są nawet takie, których nie jesteśmy wstanie wymyślić :)

Gość AlinaWywalina
Dama bez łasiczki kim jesteś z zawodu, a kim Twój partner i po ile macie lat ? Pytam z ciekawości

Gość awokado do schrupania
Wierzę, ze się zdarza, choć mnie sie nie zdarzyło...

Ja osobiście takich nie znam więc nie wiem czy istnieją naprawdę. Swoją drogą to chyba byłoby zbyt proste, poza tym jak niestety ale życie to nie bajka i zapewne nawet gdyby cos takiego sie przytrafiło to wcale nie byłoby tak pięknie bo albo nie byłoby w tym miłości albo szacunku etc.

Gość bibonka z różową myszką
mnie sie zdarzyła ;)

Gość bibonka z różową myszką
Ale spamidło

Gość Wszystko się może zdarzyć...
Mnie się to przytrafiło...:)

AlinaWywalina-niestety nie mogę za dużo powiedzieć-poniewaz to forum publiczne,ale powiem tylko,że mojego partnera poznałam jako pacjentka:-)....jest laryngologiem-jesteśmy juz ładnych pare lat:-)pozdrawiam

Gość AlinaWywalina
Ok :D Do Damy bez łasiczki...Super, powiedz mi proszę tylko czy jest duzo starszy od ciebie czy jesteście w podobnym wieku ?

Gość zgadula kozula
Dziewczyny napiszcie coś wiecej o swoich przypadkach, ile mają lat ci panowie i kim są z zawodu, po tym nikt się nie domyśli

Gość Wszystko się może zdarzyć...
Mój mąż jest prawnikiem. Gdy go poznałam miałam 18 lat, on studiował na czwartym roku...To była miłość jak z bajki. Dwa lata zabiegał o mnie, nim zgodziłam się na ślub. To była dla mnie trudna decyzja, bo pochodzę z patologicznej rodziny (ojciec alkoholik). Rodzice męża byli przeciwni naszej miłości...:( Mój mężczyzna postawił na swoim i pobraliśmy się😍 Jesteśmy ze sobą już 20 lat. Dorobiliśmy się parki dzieci, pięknego domu i wszystkiego, o czym inni marzą. Żyjemy w zgodzie i- nadal-bardzo się kochamy...❤️ Ostatnio przeszłam poważną operację. Kiedy się obudziłam, zobaczyłam obok mnie zarośniętego, wymęczonego męża. Dowiedziałam się od lekarza, że mój ślubny, od trzech dni nie odstępował od mojego łóżka...:) Życzę Wam wszystkim takiej miłości...:)

Autorko, czy ty nie masz własnych ambicji? Wolisz czekać na księcia z bajki, który Ci wszystko kupi, zamiast samej na siebie zarobić? W dodatku nazywasz się dziewczyną, więc zakładam, że jesteś jeszcze dosyć młoda - co stoi na przeszkodzie, żebyś to ty poszła na medycynę?

Gość zgadula kozula
To jest cudowne , co piszesz...dziękuję, ze to napisałaś, bo ja w tym cynicznym świecie tracę zupełnie wiarę w ludzi...:( A w mężczyzn szczególnie... :(

Gość autorka pytania
Koleżanko pytam nie dlatego, ze nie mam własnych ambicji...mam dwa fakultety studiów...polonistykę i etnografię...biegle mówię po rosyjsku i włosku, a na razie pracuję jako recepcjonistka w hotelu...:( Po prostu mam marzenia...:(

Gość AlinaWywalina
Chciałabym mieć jedenaście lat znowu...jeden taki sie mną interesuje, ale nie wiem czy on chce miłości czy seksu...

Ciekawy temat Bo cała zabawa polega na tym czy po nocy spędzonej razem Królewicz jeszcze do Ciebie zadzwoni czy będzie szukała inne Królewny, Mężczyźni w tych czasach lubią zabawki w postaci autka, młode dziewczynki, wygodne mieszkanko i nie daj Boże Babka w domu która będzie im coś dyktowała. Przeważnie pracują dużo na zabaweczki, a jesli już się tak stanie że sie zakochaja i odkryją ten fakt to uciekają gdzie pieprz rosnie przed zagrożeniem:)