Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Działanie

Więzienie i gwałcenie kobiet w piwnicy pod garażem

Polecane posty

Gość Działanie

Prawdziwy facet zawsze znajdzie sposób, żeby się "rozmnożyć". Jedni mają powodzenie, inni nabywają umiejętności zdobywania kobiet na kursach, jeszcze inni godzą się na obleśną partnerkę. Ale jest jeden taki typ, który mimo że jest odpychający dla kobiet zawsze przetrwa - to ci, którzy na prawdę działają i brną do celu wszelkimi możliwymi środkami. Nie chcą go kobiety - to uprowadza je gwałci i zapładnia. Oni są dla mnie wzorami!!!!

Gość Wyciąg z regulaminu
II Zasady korzystania z serwisu Kafeteria.pl 28. o2 oświadcza, iż wszystkie posty, pliki, komentarze oraz inne treści umieszczane w serwisie Kafeteria.pl są rejestrowane przez o2, podobnie jak adresy IP, z jakich umieszczenie nastąpiło. o2 oświadcza, iż każdorazowo gdy zwracają się o to do o2 odpowiednie, uprawnione organy państwowe powołane do wykrywania, zapobiegania lub ścigania przestępstw, o2 udostępnia takim organom odpowiednie dane związane z funkcjonowaniem serwisu Kafeteria.pl, w tym dane dotyczące IP użytkownika, który umieścił daną treść lub w inny sposób korzystał z serwisu Kafeteria.pl, przy czym o2 działa w tym zakresie wyłącznie zgodnie z właściwymi przepisami prawa zobowiązującymi o2 do przekazania takich danych.

Gość Infra*struktura
jakby to powiedzieć... przyrodzenie ci niemiłe? :D

Gość glen muller
napisał, że są dla niego wzorami, a nie że to praktykuje :P

Gość Wyciąg z regulaminu
Ale nalot i tak będzie - żeby sprawdzić :classic_cool:

Gość Jajacek***
Większość facetów o tym marzy,ale tylko faceci z charakterem i dowaga są na to gotowi,ja już mam gotową taką celę,mieszkam na odludziu i mam 100% pewność,że nikt jej nie znajdzie.Teraz szukam ofiary w internecie,mam już kilka na oku.

Gość Wyciąg z regulaminu
Odczepcie się wykolejeńcy!

Gość Jajacek***
Jedna ma 15 lat a dwie po16,najfajniejsza jest ta 15 ale mieszka od mnie jakieś 6 km więc trochę strach.Lubie takie,młode i drobne o niewinnej urodzie.

Gość fajna wizja miec taka
swoista niewolnice na wlasnosc :D

Gość glen muller
eee tam to jeszcze dzieci, chcesz rozpychać cipki małym dziewczynkom? Kobieta to jest w wieku 20-23lata, najlepszy wiek na seksualną niewolnicę. A jak będzie grzeczna to po urodzeniu dziecka się ją wypuści :)

Gość fajna wizja miec taka
nie mowie tutaj o wieku ale o samej koncepcji :D

Gość q;iewfujwq/kjqr/lk
Jajacek, ale musisz być parszywy z ryjca, przyznaj się :D widziałeś kiedyś nagą kobietę? pewnie tylko mamusia podglądana przy kąpieli. a i kolegów zapewne nie masz. nikt cię nie lubi, bo jesteś takim brzydkim zjebem, że ludzie na twój widok mają mdłości.