Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Młoda..?

Sex z ojcem kolegi

Polecane posty

Gość Młoda..?

Hej muszę się kogoś poradzić bo źle się czuje z tym co zrobiłam. A więc byłam w weekend w pracy zwykła nocka ale obok odbywała się impreza na której znałam parę osób w tym ojca mojego kolegi z którym kiedyś coś robiłam trochę się macalismy. A teraz jak go znaczyłam zaczęło mi trochę serce mocniej walić i dziwne podniecenie. No i w końcu doszło do rozmowy luznej, potem fajka ale strasznie wiało. Więc poszliśmy do mnie do pracy na kuchnię no i tam całowanie dotyk stał mu już pozadnie. Ale przerwałam to bo goście obok. Wróciłismy do znajomych a potem impreza się kończyła moi goście poszli spac. No i zostaliśmy sami poszliśmy do mnie do pokoju tam od razu do rzeczy ale ogólnie szybko skończył spytał się czy nie będę zła jak zaraz się zwinie bo do pracy na 7 a była 3 już no ją że nie trochę pieszczot no i zaczoł się ubierać no i był koniec. No a dziś w szkole jakoś mi tak głupio wiem że on jest rozwódnikiem ale mimo wszystko starszy no i w sumie mnie trochę olał. Głupio mi teraz na sumieniu i przed kolega...

Gość ja lubić
ojciec kolega i lew cie zje:-P

Gość dziwneeee
bylas w pracy pozniej na imprezie a pozniej w pokoju piszesz ze mialas swoich gosci - gdzie w pracy? bez sensu to

Gość Młoda..?
Pisze tak haotycznie bo chciałam to skrucic. Była w pracy pracuje w hotelu ogólnie luźną praca tyle że tego dnia goście siedzieli w barze i pili a ją się nudziłam to chodziłam do znajomych na ta imprezę. A impreza była w budynku obok dosłownie 2 kroki. A pokój to mam swój służbowy w tym hotelu.

Gość ja lubić
jak lew niegłodna:-P

Gość osz kurcze
swoj sluzbowy pokoj w hotelu hahahaah chyba kacik socjalny hahhahaha tam gdzie trzymasz miotly

Gość Młoda..?
No i tu się myślisz dawna dawna recepcją przerobiona na pokój dla pracowników z łużkiem łazieka. No i nie ma tam żadnej miotly

Gość Młoda..?
I jakbyś chciał wiedzieć to teraz urzywamy odkurzaczy a nie miotły ! Pacanie.

Gość klljjjjjjj
Przgotowywalam sie razem z kolega to matury,przyszlam na umuwiona godzne,a ojciec jego mowi ze zyszek jest u ciotki i wroci troche pozniej bo costam jeszcze pomaga,to moge zaczekac w jego pokoju,ojciec zbyszka byl bardzo przystojny i nigdy nie moglam sie na niego napatrzyc,i nieraz mi sie mazylo ze bym sie z nim posekila.On przypuszczal ze mam chec na niego,caly czas byl tylko w swoich boxerkach gdy robilam sobie herbate to tak stanal kolo mnie ze musialam sie o niego otrzec,zagadal mnie bardzo delikatnie i dyplomatycznie,powiedzial mi ze widzi we mnie sexi objekt prosil o pozwolenie dotyku moich czesci ciala,z ciekawosci jak to robi doswiadzony meszczyzna wyrazilam zgode i pochwili zaczelam tracic moc i stawalam sie bezbronna.Dal mi swojego czlonka do buzi bo chcialam,on mi zaczal w mojej szparce penetrowac palcami,az usidlam sobie na jego kolanach i wlozylam sobie jego palke do szparki,przytuliwam sie do niego i bardzo fajnie mi bylo,ale prze zyna szybko sie skonczylo,zima herbate wypilam i kolege w dzwiach zobaczylam

Gość niee no
koooorva... ó to jednak podstawa. błagam mikromózgi....

Gość hahahahahahahahha..........
przeczytałem od tego wszystkiego że autorka ma nick "Miotła" hahahahahah a :D