JajaWywalonė 75 Napisano 5 godzin temu Światło w Choroszczy i duszy im zgasło Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Łysa z brazzers 28 Napisano 5 godzin temu 42 minuty temu, lybed napisał: ciesze sie rozwodko Buniof@ker Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Razorblade 15 Napisano 5 godzin temu 22 minuty temu, orkiestra księżniczek napisał: Skąd ty w ogóle możesz wiedzieć, czy i kto mnie chce? Ja w przeciwieństwie do ciebie pilnuję, żeby mi horyzontu nie zasłaniał żaden oblech cuchnący wódą piwskiem i tygodniowym postojem, priscilko. Mogę wywnioskować na podstawie profilu psychologicznego, jaki sama sobie tutaj rysujesz swoją bytnością. Larwo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
orkiestra księżniczek 134 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Razorblade napisał: Mogę wywnioskować na podstawie profilu psychologicznego, jaki sama sobie tutaj rysujesz swoją bytnością. Larwo. Analizujesz mój profil psychologiczny? Odważnie jak na kogoś kto podaje się za polonistkę, a sadzi błędy jak przedszkolak. Twoje diagnozy mają tyle wspólnego z prawdą, co twoja ortografia z językiem polskim. Może zamiast bawić się w freuda wróć do nauki zasad pisowni. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 844 Napisano 5 godzin temu (edytowany) 1 godzinę temu, Razorblade napisał: Wróci do ciebie kiedyś, oj wróci. Nie rób bliźniemu, co tobie niemiłe. Do ciebie już wróciło wmawianie ludziom jeżdżenia na wózku i dalej szczekasz. Więc po co te mentorskie pouczenia. Edytowano 5 godzin temu przez Śliwka w Polonezie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Łysa z brazzers 28 Napisano 5 godzin temu 14 minut temu, Razorblade napisał: Mogę wywnioskować na podstawie profilu psychologicznego, jaki sama sobie tutaj rysujesz swoją bytnością. Larwo. Dawaj Gienia bo Ruda się za mocno panoszy tutaj 🫡 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
obly 1 Napisano 5 godzin temu 10 minut temu, orkiestra księżniczek napisał: Analizujesz mój profil psychologiczny? Odważnie jak na kogoś kto podaje się za polonistkę, a sadzi błędy jak przedszkolak. Twoje diagnozy mają tyle wspólnego z prawdą, co twoja ortografia z językiem polskim. Może zamiast bawić się w freuda wróć do nauki zasad pisowni. siemka wymiana nudli ? spraw radosc incelowi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Razorblade 15 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, Łysa z brazzers napisał: Dawaj Gienia bo Ruda się za mocno panoszy tutaj 🫡 No raczej, że tak. Każdy z ilorazem wyższym od orangutana to widzi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Razorblade 15 Napisano 5 godzin temu 14 minut temu, orkiestra księżniczek napisał: Analizujesz mój profil psychologiczny? Odważnie jak na kogoś kto podaje się za polonistkę, a sadzi błędy jak przedszkolak. Twoje diagnozy mają tyle wspólnego z prawdą, co twoja ortografia z językiem polskim. Może zamiast bawić się w freuda wróć do nauki zasad pisowni. Czy ty poza wiecznym jazgotem coś sobą reprezentujesz? Nie wydaje mi się. Nadąsana, niezadowolona, naburmuszona i krnąbrna salix utyskuje każdego dnia, a karawana jedzie dalej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Razorblade 15 Napisano 5 godzin temu 9 minut temu, Śliwka w Polonezie napisał: Do ciebie już wróciło wmawianie ludziom jeżdżenia na wózku i dalej szczekasz. Więc po co te mentorskie pouczenia. 🫸 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
orkiestra księżniczek 134 Napisano 5 godzin temu 4 minuty temu, Łysa z brazzers napisał: Dawaj Gienia bo Ruda się za mocno panoszy tutaj 🫡 Procesor już chyba całkiem ci się przegrzał od tych murzyńskich pał, którymi żyjesz od dnia kobiet ja nie jestem ani nigdy nie była ruda. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
obly 1 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, orkiestra księżniczek napisał: Procesor już chyba całkiem ci się przegrzał od tych murzyńskich pał, którymi żyjesz od dnia kobiet ja nie jestem ani nigdy nie była ruda. a jakie masz wlosy napiszesz? p.s. popiszmy sobie na priw tak powaznie , bede sie zachowywal ok ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Łysa z brazzers 28 Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, Razorblade napisał: No raczej, że tak. Każdy z ilorazem wyższym od orangutana to widzi. Za bardzo się sralixova wymądrza jak dla mnie skoro wszystkie rozumy pozjadala to plus size raczej jest Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Łysa z brazzers 28 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, orkiestra księżniczek napisał: Procesor już chyba całkiem ci się przegrzał od tych murzyńskich pał, którymi żyjesz od dnia kobiet ja nie jestem ani nigdy nie była ruda. Ale ty mi ciągle piszesz o murzyńskich pałach a głodnemu chleb na myśli Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 844 Napisano 4 godziny temu 6 minut temu, Razorblade napisał: 🫸 Jaskiniowiec normalnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Razorblade 15 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Śliwka w Polonezie napisał: Jaskiniowiec normalnie Przestań mnie cytować, wredne babiszcze, bo szkoda nerwów i klawiatury na takie coś jak ty. Dobrałyście się w korcu maku z tą księżniczką na ziarnku grochu od siedmiu boleści do uprzykrzania ludziom czasu na forum. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
obly 1 Napisano 4 godziny temu 15 minut temu, Łysa z brazzers napisał: Za bardzo się sralixova wymądrza jak dla mnie skoro wszystkie rozumy pozjadala to plus size raczej jest sralixowa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
starra mendah balkonova 145 Napisano 4 godziny temu Ale te madki musza mieć wiadra że im cały wibrator wchodzi i jeszcze im miło. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
starra mendah balkonova 145 Napisano 4 godziny temu Też im mogę pakować to będą spokojniejsze. Lecą na mnie kobiety typy to nie. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eskalacja 8 Napisano 4 godziny temu 14 minut temu, starra mendah balkonova napisał: Ale te madki musza mieć wiadra że im cały wibrator wchodzi i jeszcze im miło. Sama tego chciałaś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
starra mendah balkonova 145 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, eskalacja napisał: Sama tego chciałaś Spadaj glejaku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1701 Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, starra mendah balkonova napisał: Spadaj glejaku Glejaka wal siekiera. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
starra mendah balkonova 145 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, Onaaaa napisał: Glejaka wal siekiera. Jem orzechy teraz i idę spać powoli a on lubi gadać do siebie, nic nowego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
starra mendah balkonova 145 Napisano 4 godziny temu Imigranci tacy obcy przybysze jak on są samotni ale myślę że im dobrze i nie jest mu wcale źle i nie jest mi uja żal i niech se pije bo i tak nie stać go na pisanie w języku trzeźwej osoby nie narkomana Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eskalacja 8 Napisano 3 godziny temu 10 minut temu, starra mendah balkonova napisał: Imigranci tacy obcy przybysze jak on są samotni ale myślę że im dobrze i nie jest mu wcale źle i nie jest mi uja żal i niech se pije bo i tak nie stać go na pisanie w języku trzeźwej osoby nie narkomana Cokolwiek mi się nie spodoba, a się zdziwią caryce, że normalnie wyglądająca baba jest ...nięta https://www.facebook.com/reel/939783215174534 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eskalacja 8 Napisano 3 godziny temu ...y dobry jest xD https://x.com/i/grok/share/baa6ac6277c948149d0c180da7d81382 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Razorblade 15 Napisano 2 godziny temu Żarcik na dobranoc - Caryca, pokaż DŁUGIEGO cyca. Ha ha haaa. 🦞 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
starra mendah balkonova 145 Napisano 2 godziny temu (edytowany) ona by cie wyslala bez wahania do burdelu albo na wojne i cieszylaby sie z twojej smierci i jakby cie gwaucily murzyny. ale ja nie jestem taka okrutna, nie trzeba byc takim samym i brac przyklad moze. Edytowano 2 godziny temu przez starra mendah balkonova Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach