Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość milka1717

problem od roku z sikaniem,mam wieczne uczucie parcia na sikanie,pomóżcie....

Polecane posty

Gość milka1717

Witam Was serdecznie !mam 15 lat. Nie wiem jak już sobie radzić więc próbuję tego forum może wy coś wiedzie na ten temat ,jest to dla mnie bardzo wazne. No więc tak od roku mam ciągłe uczucie sikania nie wytzymam bez wc dłuzej niz godzine ,najbardziej chce mi sie w szkole,kościele i tam gdzie wychodze ,nie wiem czy to nerwowe czy problem zdrowotny co mi doradzacie,?kiedy przychodze ze szkoły koscioła moj problem tak jakby znika ,nie chce mi sie tak sikac,ale uwierzcie jest to dla mnie bardzo nie wygodne,nie raz płaczę po szkole bo juz nie mam sił na to wszystko,non stop na lekcji trzymam pęcherz bo wydaje mi sie ze sie zaraz zesikam to samo w kosciele,ja juz nie daje rady mam to juz od roku,za niedługo czekaja mnie egazminy gimnazjalne ,egzamin do bierzmowania ,nie wiem czy dam rade:(ja juz nie mam sił z tym:( nie kryje ze jestem osoba wybuchowa ,miałam stany depresyjne i wgl :(miał to ktos z was ?jak sobie radziłas/łes??chodze po lekarzach wszystko z pęcherzem jest niby w porzadku a to nadal trwa:(pomózcie moze mi zycie tym uratujecie!prosze was ,i czekam

Gość milka1717
dzieki serdeczne:) ale powiedz mi ile to u cb trwało?i jak szybko sie uleczyłas i czym??i dlaczego objawy nasilaja sie w szkole a w domu nie ??

Gość milka1717
mozesz mi napisac na g g 39419713 chciałabym z Tb porozmawiac

Gość lenka_31
a zorbiłaś sobie ten test ?

Gość milka1717
zrobiłam test na stronie i wyszło ze mam możliwosc zakazenia ,a z tą szklanką to zrobie rano na czczo :) ale napisz mi na gg bo chciałabym ci zadac kilka pytan....czekam:)

Gość lenka_31
napiszę do ciebie pozniej bo w tej chwili nie mam czasu, wychodze z domku 🖐️

Gość milka1717
ok to napisz mi jutro ,o której bedziesz dostepna moze o 19,30 co ty na to?abysmy se pogadały ,napisz o której ci pasuje i bądz napewno:)czeakm :)

Gość upssss
nie uprawiaj sexu

Gość milka1717
y , nie uprawiam ;/

Gość milka1717
piszcie jakies odpowiedzi jezeli przezyliscie kiedys cos takiego....

Gość TakiKtosJedenOn
milka1717 faktycznie masz problem. Wydaje mi sie ze to na tle nerwowym mimo wszystko, wiec bierz cos na uspokojenie lepiej. Wg mnie gdyby to była jakas choroba to bedac w domu tak samo by Cię męczylo... Pozdrawiam i życze szybkiego rozwiązania problemu ;)

Gość milka1717
dzieki :)

Gość fatalny stan
też tak miałem przy grzybicy, pzdr 🖐️

Gość milka1717
fatalny stan ale przy grzybicy w domu ci bardziej przechodziło a nasilało sie tylko tam gdzie wychodziłes np do szkoly, koscioła,czy cały czas miałes to uczucie??