agnes@ 0 Napisano Kwiecień 2, 2012 chodzi o to jak wyglada sluz itp.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kasiahii Napisano Kwiecień 2, 2012 no właśnie?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agnes@ 0 Napisano Kwiecień 2, 2012 jezeli ktos wie cos na tem temat prosze o odp.. bo nie wiem czy sie niepokoic zmiana sluzu itp Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość podczas brania tabletek anty Napisano Kwiecień 2, 2012 nie ma cyklu jako takiego! Nie ma owulacji i poziom hormonów nie zmienia sie tak jak w normalnym cyklu. Ja podczas brania tabletek nie miałam sluzu prawie wcale. Ale różnie to bywa u różnych kobiet Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Perwersja 0 Napisano Kwiecień 3, 2012 Tabletki antykoncepcyjne chronią przed ciążą na trzy sposoby. Jednym z nich jest zagęszczenie śluzu, tak aby utrudnić plemnikom dotarcie do jajeczka, gdyby jakimś cudem doszło do owulacji. Dni cykly podczas brania tabletek się nie liczy, bo nie ma to najmniejszego sensu. Jest to przydatne tylko i wyłącznie po to, aby w odpowiednim momencie udać się na badanie usg ginekologiczne (po krwawieniu do 10. dnia "cyklu"). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach